Μήπως η Νατάσα Κρητικού είναι πολύ Θεά;

0
945

Απορίες ενός πραγματικά ζαλισμένου Αθηναίου, που απ’ αλλού το περιμένει, κι’ απ’ αλλού του έρχεται! Ερωτήσεις που άλλες σηκώνουν απάντηση, κι’ άλλες είναι απλά… ρητορικές!

————————————–

Το trash ποτέ δεν πεθαίνει, δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά…

1_M

Ρε παιδιά, την έχετε δει στο High Channel; Λέω για την Νατάσα Κρητικού που από τις φωτογραφίες και μόνο νομίζω ότι είναι πολύ Θεά! Αυτή είναι το new thing της Ελληνικής τηλεόρασης. Το απόλυτο it girl!!!! Αύριο Σάββατο ο μοναδικός Τερρυς Χρυσός θα είναι καλεσμένος της Νατάσας Κρητικού στην εκπομπή «Νύχτες πολύ HIGH»!!!

1A_M

Προσέξτε τα πάντα παρακαλώ. Το ντεκόρ, τα τακούνια, τα εξτένσιονς… όλα!  Όνειρο!!!!

tvmedia_nataliaetv

Και μια και βρισκόμαστε σε τηλεοπτικά (θολά) ύδατα, είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα και καλύτερη είναι η τηλεθέαση για τη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Ε; Το “NaMaSte”, χωρίς βέβαια να έχει ξεκινήσει ο ανταγωνισμός, κατάφερε ένα μεσημέρι να σημειώσει σημαντική άνοδο στα νεανικά κοινά με 12,4%, ενώ στο σύνολο συγκέντρωσε 10,8%. Μπράβο στο Ναταλάκι!

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ || ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΜΕ

maxresdefault

Η βασανισμένη………………..

Αληθεύει ότι η Στέλλα Στυλιανού κυκλοφόρησε album με τίτλο «Με τα μάτια της ψυχής» σε μουσική Χρήστου Γιώτη και στίχους Λάζαρου Γκέτσιου; Και είναι αλήθεια ότι η πρώτη της επιτυχία λέγεται «Βασάνισε με»!!! Να ρε γμτ κάτι τέτοια τα χάνουμε…. Λέω να κάνουμε subscribe στο Official Κανάλι της… να τα μαθαίνουμε όλα! Τι λέτε; (Ακόμα μια ερώτηση: Το φρύδι ξέχασε να το βγάλει;)

—————————————————–

Είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας είχε διάλογο με την 3χρονη κόρη του Καμμένου, και το μικρό τον αποστόμωσε; Για αλήθεια το κόβω!!!

Αληθεύει ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα γίνεται καθηγήτρια και θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών;

Πες το μου αυτό! Πράγματι ανεβλήθη η συνάντηση Καραμανλή- Μεϊμαράκη; Πω πω πω γιατί; Γιατί λέει, γίνανε μαλλιά κουβάρια με τους δελφίνους στη ΝΔ.

1S_M

Είναι αλήθεια ότι μια και μοναδική φορά στη ζωή του πήγε σε gay bar ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και δεν έχει σκοπό να το ξανακάνει, γιατί λέει του έπιασαν τον κώλο; Ναι, ο γόης των γηπέδων, σε συνέντευξή του στο «Υοu», αποκάλυψε την όχι και τόσο ωραία εμπειρία που είχε, σε ένα μαγαζί γεμάτο άντρες… τι ήθελε σε gay μπαρ όμως δεν μας είπε! Ρε Γιούρκα αγόρι μου, Πόντιος είσαι;

Αλήθεια ο Μπουτάρης «τρέλανε» την υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, λέγοντας της, «Αυτό το υπουργείο δεν θα έπρεπε να υπάρχει!»;

Θα τρίζουν τα κόκκαλα τους. Όντως αποφάσισαν να ξεθάψουν τον τελευταίο τσάρο, Νικόλαο; Γιατί ο πρόεδρος Πούτιν θέλει να ανοίξει πάλι το αρχείο της δολοφονίας του; –(Για πατήστε τον σύνδεσμο) https://www.nikosonline.gr/?p=4615

Πάει ο Πούτιν, το έχει χάσει! Πράγματι, ο αληθινός Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε στον Έλτον Τζον να του προτείνει συνάντηση;

Αληθεύει ότι μία 29χρονη, εθισμένη στις ταινίες πορνό έχασε τη δουλειά και τη σχέση της και βρέθηκε με χρέος 4.000 ευρώ; Αμ τι νομίζατε, ότι βλέπουν τσόντες μόνο οι άντρες;

giati-to-skandalo-vw-exei-ginei-o-efialtis-tis-merkel_w_l

Με την ευκαιρία της απάτης της volkswagen, αληθεύει ότι Μέρκελ και Σόϊμπλε, οι ηθικολόγοι της Ευρώπης, αποδεικνύονται παγκόσμιοι απατεώνες;

tsipr-ypothrgiko-1070_0

Τσίπρας σε υπουργούς: Δεν έχετε χρόνο και δεν είστε μόνιμοι στις θέσεις σας

  • Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να κάνει στροφή στον ρεαλισμό! Ωχ ωχ ωχ

  • Έστειλε αυστηρό μήνυμα στους υπουργούς: «Δεν σας ανήκουν τα υπουργεία»! Όπα μαγκιά!

  • Μίλησε για κυβέρνηση τετραετίας. Σίγουρα; Χωρίς κάποιο δημοψήφισμα, κάτι τέλος πάντων να πάμε να ρίξουμε μέσα σε κάλπη; Έστω μια ροχάλα;

  • «Σε έξι μήνες θα πρέπει να παρουσιάσετε τον απολογισμό του χαρτοφυλακίου σας και από αυτό θα κριθείτε» Έτσι να σφίγγουν οι κώλοι!

  • «Θα έχω περισσότερο χρόνο για να σας παρακολουθώ και να σας ελέγχω» Ωχ, καήκαμε… Καμμένε μου!

  • Τους έβαλε φρένο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Σιγά και δεν θα πάνε…. Μέχρι στην Νατάσα Κρητικού θέλουν να εμφανιστούν. 

888418_maxresdefault_6

Άκου τώρα τι συμβαίνει! Μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε ένας ψαράς χθες, την ώρα που ήταν εν πλω. Εντόπισε 115 Σύρους πρόσφυγες που είχαν εγκαταλειφθεί στο ακατοίκητο νησί Γιούρα, βόρεια της Αλοννήσου, ειδοποίησε άμεσα το Λιμεναρχείο Αλοννήσου, το οποίο απέστειλε το ψαροκάϊκο «Αρμενιστής» για να τους περισυλλέξει. Χθες το βράδυ οι πρόσφυγες διανυκτέρευσαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλοννήσου, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σήμερα, θα μεταφερθούν στις 6 το απόγευμα στο Βόλο με το οχηματαγωγό «Πρωτεύς». Στο Βόλο θα ταυτοποιηθούν και θα προωθηθούν σε κέντρα φιλοξενίας.

1B_M tt

Αυτή η πόζα αριστερά, την κολακεύει. Δείχνει όλο το μεγαλείο……

Extra bonus, Νατάσα Κρητικού!

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.