Μαλάκας

Το κείμενο που θα διαβάσετε, πρέπει να το διαβάσετε σωστά και όχι επιπόλαια, από το κινητό σας, πηδώντας αράδες μέχρι να φτάσετε στο τέλος και να πείτε, «οκ το διάβασα». Το κείμενο το έγραψε ο Θάνος Διαμαντής - δεν τον ξέρω – το ανάρτησε στο Face Book και το «τσίμπησα» με συνοπτικές διαδικασίες.

0
949

Το κείμενο που θα διαβάσετε, πρέπει να το διαβάσετε σωστά και όχι επιπόλαια από το κινητό σας, πηδώντας αράδες μέχρι να φτάσετε στο τέλος και να πείτε, «οκ το διάβασα». Το κείμενο το έγραψε ο Θάνος Διαμαντής – τον οποίο δεν ξέρω- το ανάρτησε στο Face Book και το «τσίμπησα» με συνοπτικές διαδικασίες.

Και γράφει ο Θάνος….

« MALAKAS, ΜΑΛΑΚΑΣ, nikosonline.grαλάκας: Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να τον περιγράψω και είναι αδύνατο. Ο μαλάκας δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.

Δεν έχει πολλά ή λίγα χρήματα. Δεν δουλεύει στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα. Δεν είναι άνεργος. Δεν είναι ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος. Δεν έχει καν σημασία πόσες φορές κάποιος αυνανίζεται την ημέρα.

Είναι αδύνατο να τον περιγράψεις. Δεν υπάρχουν εμφανή εξωτερικά χαρακτηριστικά. Είναι κάτι βαθύτερο. Το να είσαι μαλάκας είναι περίπου όπως το να έχεις sex appeal. Ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις.

Αυτό που σε κάνει τόσο ανυπεράσπιστο απέναντι σε έναν μαλάκα είναι πως δεν ξέρεις τίποτα για την ψυχοσύνθεση του. Δεν έχεις ιδέα για το πως σκέφτεται. Νομίζεις πως ξέρεις?…… Δεν ξέρεις!!!

Γενικά όσο αφορά τον μαλάκα βρισκόμαστε σε μεγάλο βαθμό ακόμα στο σκοτάδι.

Μπορούμε να πούμε πως σε γενικές γραμμές ο μαλάκας δεν είναι μοναχικός. Το αντίθετο. Οι μαλάκες φαίνεται να απολαμβάνουν την ανθρώπινη συντροφιά. Γενικά οποιαδήποτε περίσταση θα τους δώσει την δυνατότητα να πουν μια δυο κουβέντες παραπάνω για τον εαυτό τους και να σπάσουν τα αρχίδια ενός, δύο ή περισσότερων ανθρώπων.

Το καταφύγιο του μαλάκα είναι η οικογένεια, ένα περιορισμένο πεδίο δράσης όπου μπορεί να βασανίζει τους γύρω του χωρίς πολύ κόπο.

Ο πιο ισχυρός κι επικίνδυνος μαλάκας είναι αυτός της διπλανής πόρτας. Ο άνθρωπος που συνδιαλέγεσαι μαζί του σε καθημερινή βάση. Αυτός που αν δεν προσέξεις μπορεί να γίνει ακόμα και φίλος σου η άθελα σου και συγγενής.

Ο μαλάκας αρέσκεται να σου σπάει τα αρχίδια… – πρόσεξε, κυριολεκτώ, αρέσκεται να σου σπάει τα αρχίδια, δεν τον ενδιαφέρει αν έχει δίκιο ή αν αυτό που κάνεις είναι σωστό ή λάθος ή αν τον έχεις πειράξει, απλά απολαμβάνει να σε βλέπει να υποφέρεις. Μια πρώτη συμβουλή είναι να αποφεύγεις συζητήσεις ή αναλύσεις μαζί του. Χάνεις τον καιρό σου. Μην φοβάσαι πως ίσως σε δυσφημίσει. Θα το έκανε έτσι κι αλλιώς οπότε γλιτώνεις άπειρο χρόνο.

Όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθείς τόσο καλύτερα. Αν είναι πελάτης σου χρέωσε τον διπλά. Ίσως αυτό τον απομακρύνει και αν όχι τουλάχιστον θα βγάλεις κάτι παραπάνω για τον κόπο σου. Αν επιμείνει τότε πρόσφερε του τις χειρότερες υπηρεσίες. Αν είναι ερωτικός σου σύντροφος ή βγαίνετε ραντεβού χώρισε τον αμέσως. Ο μαλάκας απολαμβάνει να του φέρονται άσχημα. Είναι άλλωστε αυτό που κάνει και ο ίδιος σε αυτούς που ΝΟΜΙΖΕΙ πως αγαπά. Το εγώ του πάνω απ’ όλα. Άσχετος και επικίνδυνος, πολύ επικίνδυνος!!!

Το καλύτερο βέβαια που μπορείς να του προσφέρεις είναι να ρουφιανέψεις. Η αγάπη του μαλάκα για τον ρουφιάνο είναι κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Είναι η υψηλότερη του τέχνη.

Γενικά τσιμπάει στα δολώματα … ακούει για κόλαση και ψάχνει για αμαρτωλούς και κολασμένους. Ακούει για τέχνη της αποτυχίας και ψάχνει για αποτυχημένους…….

Αυτά…!!

Τα μάτια σας δεκατέσσερα!!!

Με σεβασμό

Θάνος Διαμαντής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.