Μεσήλικας πορνοσταρ ψάχνει δουλειά…

Νομίζω ότι το θέαμα είναι θλιβερό μέχρι και σχεδόν αποκρουστικό. Ο Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι- μεσήλικας πια – προσφέρεται να αναλάβει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία της Ιταλίας. Από μόνος του βέβαια! Μάλλον θα σκέφτηκε ότι είναι ένας καλός τρόπος για να προβάλει τον ταλαιπωρημένο εαυτό του...

0
1382

Νομίζω ότι το θέαμα είναι θλιβερό μέχρι και σχεδόν αποκρουστικό. Ο Ιταλός πορνοστάρ,  Ρόκο Σιφρέντι- μεσήλικας πια – προσφέρεται να αναλάβει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία της Ιταλίας. Από μόνος του βέβαια! Μάλλον θα σκέφτηκε ότι είναι ένας καλός τρόπος για να προβάλει τον ταλαιπωρημένο εαυτό του…

O διάσημος ιταλός πορνοστάρ Rocco Siffredi, ξεκίνησε πρόσφατα μια καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών στο διαδίκτυο προκειμένου να κάνει υποχρεωτική τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία της χώρας του. Επιπλέον, αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη διδασκαλία, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της κυβέρνησης. «Ήθελα να ξεκινήσω αυτή την καμπάνια, γιατί το σεξ είναι ένα θαυμάσιο πράγμα», έγραψε στην ιστοσελίδα που άρχισε να συγκεντρώνει υπογραφές λίγο πριν τα Χριστούγεννα.“Έβαλα μπρος το όνομά μου και την εμπειρία μου, και είμαι διατεθειμένος να επισκεφθώ τα σχολεία της Ιταλίας και προσωπικά να προωθήσω την πρωτοβουλία αυτή,” αναφέρει ο καημένος, που πια δεν περνάει η μπογιά του και κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να μείνει στην επικαιρότητα, του υπόκοσμου όπου βρίσκεται.

Παρά τις προσπάθειες που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στην Ιταλία και τις δεκάδες νομοθετικές προτάσεις, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν αποτελεί μέρος του προγράμματος σπουδών στα σχολεία της Ιταλίας. Αλλά και να αποτελούσε, φαντάζομαι δεν θα έπαιρναν αυτόν τον τύπο για να διδάξει τα παιδιά. Θα μου πεις, στην Ιταλία, αυτήν την υπέροχη χώρα, με τόσο πολιτισμό, τόση αισθητική και τέτοια παράδοση είχαν τον Μπερλουσκόνι πρωθυπουργό…..

Η καμπάνια που προωθεί απευθύνεται στην υπουργό Παιδείας, Stefania Giannini και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 33.000 υπογραφές χρηστών που υποστηρίζουν την πρόταση και την προσπάθεια του Siffredi. «Η πορνογραφία θα πρέπει να είναι ψυχαγωγική, αλλά λόγω της έλλειψης εναλλακτικών έχει γίνει ένα μέσο εκμάθησης, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους», είπε ο Siffredi ο οποίος τονίζει πως κάνει τη δουλειά αυτή για 30 χρόνια και έχει αρκετή πείρα.

rocco-siffredi

Tera+Patrick+Chi+Chi+La+Rue+Adult+Video+News+NasvCIcbsg3l

Ο διάσημος “επιβήτορας” των ερωτικών ταινιών έχει συγκεντρώσει πάνω από 33.000 υπογραφές για να κάνει το μάθημα υποχρεωτικό.

Rocco-Siffredi1_M

Ο Rocco Siffredi που το πραγματικό του όνομα είναι Rocco Antonio Tano, είναι γεννημένος στις 4 Μαϊου του 1964 (52 χρόνων) και έχει παίξει σε πάνω από 1.300 πορνογραφικές ταινίες.

ByM-r_XCEAEeNoJ

Ο Siffredi είναι παντρεμένος με την Rosa Caracciolo μια Ουγγαρέζα πορνοστάρ που συναντήθηκαν το 1993, και τώρα έχουν και 2 γιούς.

anatomy of hell

————————-

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

rocco_siffredi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.