Με εντολή Ζωής Κωνσταντοπούλου

0
499

konstantopoulou21381478107-540_M

Η αγαπημένη μας Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τον ουσιαστικό έλεγχο των εξελίξεων μέσα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τη θέση της ως προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, πέτυχε να ανοίξουν εξ αρχής οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες έρευνας των υποθέσεων Siemens και λίστας Lagarde.

Σαν Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, προφανώς, θα έχει τον πλήρη έλεγχο των σχετικών διαδικασιών. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι η κα Κωνσταντοπούλου είναι ήδη Πρόεδρος στις Επιτροπές για τον έλεγχο του Χρέους και για τις γερμανικές οφειλές. Στο σύνολό τους αυτές οι υποθέσεις, ως γνωστόν, έχουν απασχολήσει την πολιτική ζωή, τροφοδοτώντας μεγάλες εντάσεις και πυροδοτώντας συγκρούσεις οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Μιλώντας ειδικότερα για τις υποθέσεις Siemens και λίστας Lagarde, η Πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για “ζωντανά σκάνδαλα που εξακολουθούν να κηλιδώνουν τη δημόσια ζωή”. Για να συμπληρώσει: «Είναι επιτακτικό καθήκον η Βουλή να δημοσιοποιήσει και να αναδείξει τα στοιχεία που διαθέτει για τις υποθέσεις αυτές.»

Μήπως κάποιος από το παλιό διεφθαρμένο παρεάκι έχει αντίρρηση; Εμείς πάντως στηρίζουμε τον Ζωή Κωνσταντοπούλου με τρέλα…. Θέλουμε να τα βγάλει όλα στη φόρα.

zoikonst_24

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.