Με τις ευχές του Σταμάτη και της Λίνας

0
121

031A1345

Πήγε, τους βρήκε, και οι δύο δημιουργοί ακούγοντας την νέα αυτή προσέγγιση/διασκευή του τραγουδιού τους, έδωσαν με χαρά την άδειά στο νέο τραγουδοποιό Γιώργο Αστρίτη, βάζοντας και οι δυο τους τις δικές τους «πινελιές» στην τελική ηχογράφηση.

Ο Γιώργος Αστρίτης, μετά το πρώτο του single «Το λες» από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, αποφασίζει να διασκευάσει μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καμάρα ένα πολυαγαπημένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου. Είναι «Ο Γάτος» που πρώτη ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο δίσκο «Ανθρώπων έργα» το 1993. Σήμερα ο νέος καλλιτέχνης δίνοντας νέο ήχο και ερμηνεία μέσα από τη δική του ροκ ματιά, μας υπενθυμίζει πόσο επίκαιρο και «φρέσκο» παραμένει μετά από τόσα χρόνια.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αστρίτης

Δύο χρόνια μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και το επιτυχημένο ντουέτο του με την Θεοδοσία Τσάτσου “Ψεύτικα λόγια δεν θα βρω”– επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, με νέο ήχο, νέες ενορχηστρώσεις και καινούργιο υλικό, που κινείται πλέον στα πλαίσια του εναλλακτικού ροκ, με industrial στοιχεία. Είναι μια νέα μουσική πρόταση, όσον αφορά τον στίχο και την αισθητική, που αποτυπώνεται σε μια απόλυτη συνεργασία με τον Γιώργο Καμάρα, παραγωγό και ενορχηστρωτή όλου του project, που συνδυάζει την ευαίσθητη έντεχνη πλευρά του Αστρίτη, με το hard rock δυναμισμό και τις progressive επιρροές του.

Ας δούμε, λοιπόν, τα πράγματα πιο θετικά και με χιούμορ, που το έχουμε όλοι λίγο περισσότερο ανάγκη, στις μέρες που διανύουμε.

ΓΑΤΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ xamili

“Ο Γάτος”

https://www.youtube.com/watch?v=I26rG4B7-Y4

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο “…Το λες”, σε στίχους και μουσική δική του, είναι ένα ρυθμικό, funk-ροκ κομμάτι, που καυτηριάζει και, ταυτόχρονα, απομυθοποιεί τα “κακώς” κείμενα, δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη προσέγγιση και ταξιδεύοντάς μας, σε ένα κλίμα καλοκαιρινό, χορευτικό και άκρως… μυστηριώδες.

“… το λες” 

Μουσική – στίχοι: Γιώργος Αστρίτης

Παραγωγή-ενορχήστρωση -μίξη: Γιώργος Καμάρας

Produced by George Kam / Mastered by Paul Stefanidis

https://www.youtube.com/watch?v=y1hAteMtWaE&feature=youtu.be

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.