Μια έξυπνη ταινία

0
704

Heist-trailer

Και εκεί που νόμιζα ότι θα δω ακόμα μια ταινία με κλέφτες κι’ αστυνόμους, ήρθε η ανατροπή και είδα μια έξυπνη ταινία που επιπλέον κρύβει μέσα της και ένα μεγάλο μήνυμα.

Ακούστε πως έχει η κατάσταση. Έχουμε τους διεφθαρμένους και πλούσιους απατεώνες. Έχουμε τους αστυνομικούς και τους «βρώμικους» αστυνομικούς. Και έχουμε και τους κανονικούς ανθρώπους. Και υπάρχει και ένα γεγονός που κάνει όλους αυτούς να συνεργαστούν «υπόγεια» και αθόρυβα, για να πάρει αίσιο τέλος αυτό το γεγονός…..

Ένας πατέρας που δουλεύει για κάποιον «βρώμικο» επιχειρηματία καζίνο, έχει την κορούλα του πολύ άρρωστη στο νοσοκομείο και χρειάζεται ένα υπέρογκο ποσόν για την εγχείρηση. Δεν μπορεί να βρει τα χρήματα, δεν του δανείζει κανείς και αποφασίζει να ανακατευτεί με δύο ακόμα σε μια ληστεία. Η ληστεία γίνεται, καταλαμβάνουν ένα λεωφορείο με επιβάτες για να ξεφύγουν και τους καταδιώκουν και η αστυνομία αλλά και ο επιχειρηματίας με τους ανθρώπους του και τους διεφθαρμένους μπάτσους. Όταν όμως μαθεύεται για ποιο λόγο έγινε η ληστεία…. όλα αλλάζουν!

Η ταινία Heist που αρχικά ήταν να λέγεται Bus 657, είναι σκηνοθετημένη από τον Scott Mann και γραμμένη από τον Stephen Cyrus Sepher. Πρωταγωνιστούν Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan, Kate Bosworth, Morris Chestnut, Dave Batista, Gina Carano κ.α.

Την συστήνω, μόνο και μόνο γιατί πέρασα υπέροχα βλέποντας την, αλλά και γιατί κρύβει μια ανθρωπιά που πια σπάνια συναντάμε.

Jeffrey-Dean-Morgan_M

Ο Jeffrey Dean Morgan δεν είναι καινούργιος. Είναι ήδη 50αρης (22 Απριλίου 1966) και στην Αμερική είναι γνωστός και πολύ αγαπητός από τις τηλεοπτικές σειρές: Greys Anatomy, The Good wife και The Walking Dead.

rs_1024x759-151005124758-1024.jeffrey-dean-morgan-the-good-wife.ch.100515

Κάλιο αργά παρά ποτέ: Δεν είναι τυχαίο που στα 50 του, τον έκαναν πρωταγωνιστή στο σινεμά. Καθόλου τυχαίο. Είναι κούκλος και πολύ καλός ηθοποιός.

Heist_M

Η υπέροχη Gina Carano στο ρόλο της αστυνομικού που βάζει «γερές πλάτες» για να βοηθήσει τον απελπισμένο πατέρα.

Bus657_M

Είχαν τα πάντα έτοιμα για την προβολή της ταινίας Bus 657, αλλά τα πέταξαν γιατί άλλαξαν τίτλο.

o0oeBTY

HEIST (2015 Movie – Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan) – Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=BvJDL8v8lTk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.