Μια αισθησιακή κοκκινομάλλα

1
359

Έλενα Ζανταρίδου

Επειδή πιστεύω ότι η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα, θέλω να σας παρουσιάσω την φλογερή κοκκινομάλλα που λέγεται Έλενα Ζανταρίδου.

Και όταν λέω «φλογερή κοκκινομάλλα», είναι εντελώς υπερβολή, μιας και η Έλενα είναι ένα χαρούμενο κορίτσι, απ’ αυτά που όλοι θα θέλαμε να είχαμε φίλη μας. Αυτή η φίλη μας λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό latin τραγούδι με τίτλο «Έρημη καρδιά», γραμμένο σε στίχους και μουσική από τον Κώστα Φαλκώνη. Μια bossa Nova γεμάτη ενέργεια, λαγνεία και υπονοούμενα, όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα latin τραγούδι. Στο ίδιο Digital Single συναντάμε και το έντεχνο λαϊκότροπο «Το Χατήρι μου» σε μουσική Κώστα Φαλκώνη και στίχο του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, στο οποίο αποκαλύπτονται και οι άλλες φωνητικές δυνατότητες της Έλενας.

Η Έλενα Ζανταρίδου κατάγεται από την Έδεσσα, είναι Ταύρος (7 Μαΐου), και ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Από πολύ μικρή κοιταζόταν στον καθρέφτη και με τα μάτια της φαντασίας έβλεπε τον εαυτό της τραγουδίστρια. Όλο αυτό μεταφράστηκε σε 10 χρόνια μουσικών σπουδών και αποφοίτηση από το τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής των ΤΕΙ της Άρτας. Επιπλέον έχει κάνει σπουδές στο κλασσικό και το σύγχρονο τραγούδι, καθώς επίσης και μαθήματα βιολιού. Σήμερα, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις και τις εμφανίσεις της με το συγκρότημα The Vinyls, εργάζεται σαν καθηγήτρια σε μουσικά σχολεία τα τελευταία χρόνια.

Αυτό το κορίτσι ήταν αδύνατον να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, που την ήθελε πάση θυσία να γίνει μουσικός. Γι’ αυτό άλλωστε και η ίδια πάντα στις παρέες της έλεγε, λέει και θα λέει: «Να ΄μαστε καλά να τραγουδάμε».

ΕΛΕΝΑ ΖΑΝΤΑΡΙΔΟΥ

Ακούστε το τραγούδι «Έρημη καρδιά».

——————————————-

Γίνετε μέλη στην ομάδα «Γυναίκες» / https://www.facebook.com/groups/173622709721508/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.