Μια απρόσμενη συνεργασία

1
761

φωτογραφία 2

Είναι ωραίο ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις να σου έρχεται μια ωραία συνεργασία και μάλιστα μ’ ένα κομμάτι/ διασκευή τόσο αγαπημένο, που κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Μιλάω για το νέο ντουέτο του Χρήστου Δάντη με την Σαλίνα στο Like the way I do…. που Ελληνικά έγινε ‘”Όπως θέλω εγώ”.

——————————-

Καταλαβαίνετε ότι με το που το άκουσα τους πήρα τηλέφωνο. Και βέβαια πάντα οι κυρίες προηγούνται. Την Σαλίνα την βρήκα στην Κύπρο.

 • Σαλίνα μου τι ωραία έκπληξη είναι αυτή. Πες τα μου όλα αναλυτικά.
 • Με τον Χρήστο συζητάγαμε από πέρσι για να συνεργαστούμε, και όταν μας πρότεινε ο Digi (Δημήτρης Χωριανόπουλος) την ιδέα του «like the way i do» ενθουσιαστήκαμε. Μας φάνηκε καταπληκτική ιδέα γιατί είναι ένα κομμάτι που μας ταιριάζει απόλυτα και επιπλέον η ενορχήστρωση του S. Van Der Wilt του έδωσε νέα πνοή.Τους στίχους έγραψε ο Θάνος Παπανικολάου και ήταν στα μέτρα μας. Μπήκαμε studio τέλη καλοκαιριού… περιμέναμε την άδεια από το εξωτερικό και έτσι κυκλοφορήσαμε το ”Όπως θέλω εγώ” πριν από μερικές μέρες. Ακολούθησε το γύρισμα του βίντεο κλιπ όπου ήταν παράδεισος. Είχαμε φοβερή χημεία και πέρασα καταπληκτικά στα γυρίσματα Η σκηνή του καβγά βγήκε τόσο αυθόρμητα, αλλά κάναμε και τέτοιες πλάκες στο γύρισμα που παρόλο που πεθάναμε στην κούραση όλη μέρα, ήθελα κι άλλο. Είναι ένα εκρηκτικό κλιπ που δείχνει παράλληλα το μαζί και το χώρια. Τους δύο χαρακτήρες απ τη μια να είναι αγαπημένοι και απ την άλλη να τσακώνονται, ή να είναι λυπημένοι και μόνοι. Είναι εντυπωσιακό το πόσο καλός είναι ο Χρήστος σαν ηθοποιός. Αυτοσχεδιάζαμε και βγήκαν απίστευτες σκηνές στα γυρίσματα. Μέχρι στιγμής, πάνε όλα…  όπως θέλουμε εμείς! (γέλια)

Και ήρθε η σειρά να ακούσουμε τι έχει να μας πει ο Χρήστος, τον οποίο θαυμάζω και αγαπώ πολύ.

 • Χρήστο μου στο στοιχείο σου πάλι, πες μου τα όλα μονορούφι χωρίς να σε διακόψω καθόλου.
 • Νίκο μου γλυκέ σ ευχαριστώ πολύ! Τη Σαλίνα την έχω παρακολουθήσει από τα πρώτα της βήματα κι έχω παρατηρήσει τις υγιείς προθέσεις της όσον αφορά στο να κάνει μουσική κι όχι να “γίνει” που λέμε, κάτι, απ το οποίο πάσχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο χώρο και πραγματικά πιστεύω ότι τέτοιου είδους κενές φιλοδοξίες σκοτώνουν τη Μουσική. Αποφάσισα λοιπόν να κάνουμε ένα τραγούδι παρέα κι έψαχνα τι θα μπορούσε να ναι αυτό. Σκοπός ήταν να κάνουμε μουσική και να περάσουμε καλά μέσα απ αυτή τη διαδικασία. Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση του φίλου μου Δημήτρη (Digi) Χωριανόπουλου να διασκεδάσουμε τελικά ένα κλασικό 80’s τραγούδι και βρήκαμε το δυσκολότερο! Λέω “το δυσκολότερο” γιατί όχι μόνο είναι απ τα πιο χαρακτηριστικά Rock Tracks των 80s αλλά και ταυτισμένο με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή της Melissa Etheridge που για μένα είναι απ τις τελειότερες. Βάλαμε πραγματικά σε μεγάλο “λούκι” τον Θάνο Παπανικολάου ώστε να γράψει ένα στίχο πάνω σ αυτή τη δύσκολη μελωδία που βασίζεται στις μονοσύλλαβες λέξεις Και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία κι από κει και μετά ο Digi ανέλαβε την παραγωγή του τραγουδιού ώστε να “βγει” αυτό το αποτέλεσμα. Για το Βίντεο δεν έχω να πω πολλά, παρά μόνο ότι εκτός απ το ότι περάσαμε μοναδικά κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, γνώρισα το άλλο ταλέντο της Σαλίνα, αυτό της υποκριτικής κι ενθουσιάστηκα γι άλλη μια φορά μαζί της»

φωτογραφία 3

Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο που μίλησαν αποκλειστικά στο nikosonline.gr και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το κομμάτι

1 COMMENT

 1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ.
  ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΟΥΕΤΟ!!!!!!!
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
  ΓΙΑΤΙ??????
  ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.