Μπελ Ρεβ = Όμορφο όνειρο

Το «Μπελ Ρεβ Live» είναι το νέο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και είναι το «όμορφο όνειρό» τους που έγινε πραγματικότητα, λατρεύτηκε από το αθηναϊκό κοινό και ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Gazi Live, για να μείνει για πάντα. Είναι η πρώτη τους live ηχογράφηση που κυκλοφορεί σε cd.

0
1082

Το «Μπελ Ρεβ Live» είναι το νέο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και είναι το «όμορφο όνειρό» τους που έγινε πραγματικότητα, λατρεύτηκε από το αθηναϊκό κοινό και ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Gazi Live, για να μείνει για πάντα. Είναι η πρώτη τους live ηχογράφηση που κυκλοφορεί σε cd.

Η μουσική παράστση Μπελ Ρεβ είχε παρουσιαστεί πέρσι τα Χριστούγεννα στο Διογένης Studio, για πολύ λίγες παραστάσεις. Έτσι, όταν φέτος το έφεραν στο Γκάζι, έγινε το αδιαχώρητο. Ένας τεράστιος χώρος – το Gazi Live – γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που ήθελε να δει αυτήν την παράσταση. Αυτά τα παιδιά – που κάποιοι από μας τα ξέρουμε ήδη 10-15 χρόνια είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στο Ελληνικό τραγούδι.

Εγώ την Νατάσσα Μποφίλιου την άκουσα για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια όταν με είχαν πάει κάποιοι φίλοι σε ένα μπαράκι στο Γκάζι όπου έκανε Live. Δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα. Είδα μια νέα κοπέλα που “ψαχνόταν”,  με ωραία φωνή βέβαια και ωραίες επιλογές τραγουδιών. Την επόμενη φορά την είδα στο Metropolis στην Πανεπιστημίου – στον τρίτο όροφο που ήταν το μπαρ και η live σκηνή. Ήταν πολύ καλύτερη σε όλα, ακόμα και  στο ντύσιμο. Την επόμενη που την άκουσα ήταν μεσημέρι, καλοκαίρι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Εγώ κοιμόμουν και εκείνη είχε έρθει για πρόβα και με ξύπνησε (μένω πολύ κοντά). Σήμερα δηλώνω μεγάλος fan.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, NATASSA BOFILIOU, BEL REV, ΜΠΕΛ ΡΕΒ, CD, nikosonline.gr

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ / ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ / ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Στο διπλό CD περιλαμβάνονται 21 τραγούδια της αγαπημένης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού και μία διασκευή, στην πρώτη τους ζωντανή ηχογράφηση μετά από 15 χρόνια παραστάσεων. Υπάρχει ακόμα και μια γωνιά για να φιλοξενηθούν 7 bonus tracks, από το DIESI in Concert που ηχογραφήθηκε στο στούντιο του σταθμού, με αφορμή τα 20 χρόνια του ΔΙΕΣΗ 101,3.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, NATASSA BOFILIOU, BEL REV, ΜΠΕΛ ΡΕΒ, CD, nikosonline.gr

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος γράφουν για το άλμπουμ

«Από καιρό σκεφτόμασταν πόσο θα θέλαμε να ηχογραφήσουμε μια παράστασή μας. Δεκαπέντε χρόνια σχεδόν στη ζωντανή επαφή με τον κόσμο είμαστε πια πεπεισμένοι πως τα live είναι το πεδίο που φτιάχνεται η μαγεία: η μοναδική ατμόσφαιρα που συνδέει τη σκηνή με την πλατεία και μας κάνει όλους συγγενείς, η συγκίνηση που γεννιέται απ’ τη στιγμή και δε φιλτράρεται από τη λογική αλλά απ’ το αίσθημα και πάνω απ’ όλα η ανάγκη να καταγραφεί εσαεί η τυχαία συγκυρία μιας βραδιάς, στην οποία θα μπορούμε πάντα να ανατρέξουμε.»

Δεκαπέντε χρόνια ποντάρουν «εν λευκώ» στο συναίσθημα κι όσους δεν το φοβούνται…

——————————————————

Δείτε το βίντεο εδώ:

——————————————-

bofiliou

«Μπελ Ρεβ», από το γαλλικό “Belle Rêve”, δηλαδή «Ωραίο Όνειρο». Ο τίτλος  προήλθε από το έργο του Tennessee Williams, Λεωφορείο ο Πόθος, καθώς “Belle Rêve” ήταν το όνομα του πατρογονικού κτήματος της μοιραίας ηρωίδας του έργου, της Blanche Dubois.

———————————————————————–

Διαβάστε επίσης

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, NATASSA BOFILIOU, BEL REV, ΜΠΕΛ ΡΕΒ, CD, nikosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.