Ανοιχτή επιστολή σε όλες τις γυναίκες….

1
536
portrait of a mature woman

83496541

κούκλες μου σας συγκέντρωσα με πολύ κόπο διάφορα μυστικά των αντρών, και προσπάθησα γράφοντας τα, να σας τα κάνω κατανοητά μπας και αντιληφθείτε τι θέλουν επιτέλους από μια γυναίκα.

Ναι, θέλουν μια μουνίτσα με μακριά πόδια, ελκυστικό προσωπάκι και τουρλωτό κωλαράκι, αλλά για… περιπετειούλα. Όχι για σχέση. Γιατί όλες αυτές με τα μακριά πόδια, το ελκυστικό προσωπάκι και το τουρλωτό κωλαράκι που έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, είναι ακαλλιέργητες, είναι τούβλα και πολύ, μα πάρα πολύ σπαζαρχίδες!

Σταμάτα να ασχολείσαι με το πώς είσαι, σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά το εαυτό και την εμφάνιση σου και συγκεντρώσου στα ουσιώδη. Σταμάτα να βλέπεις όλα αυτά τα σούργελα της τηλεόρασης και τα πρότυπα ομορφιάς που λανσάρουν. Όλες αυτές μόνες τους είναι ή πάνε με τον έναν και με τον άλλο για να κάνουν καριέρα. Αλλού είναι η ουσία. Διάβασε, οργανώσου και θα δεις ότι στο τέλος θα με ευγνωμονείς.

article-2343846-1A61F88D000005DC-430_634x632

Αυτός ο πιτσιρικάς βρήκε την αγάπη του στην κοπέλα που βλέπετε, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Μην μου λέτε κουλά λοιπόν…. 

Επικοινωνία και ωριμότητα

Η έξυπνη επικοινωνία και η ωριμότητα σου είναι προσόντα ανεκτίμητα για να προσελκύσεις έναν άνδρα! Μια γυναίκα που μονίμως γελάει και παιδιαρίζει παριστάνοντας τη sexy γατούλα, μπορεί να είναι χαριτωμένη κάποιες στιγμές, αλλά οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που φέρονται ώριμα και μπορούν να κάνουν μια φυσιολογική και σοβαρή συζήτηση. Βαριούνται βλέπεις να ακούνε συνέχεια την κοπέλα τους να μιλάει για τηλεόραση, για κομμωτήρια και για μπουζούκια. Μια γυναίκα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα, να ξέρει πότε να μιλήσει και πότε να σταματήσει. Μη προσπαθείς να έχεις πάντα την τελευταία κουβέντα και μην ξεχνάς επίσης ότι μερικές φορές και η σιωπή είναι χρυσός…

Ήρεμη όχι νευρωτική

Οι άνδρες αρέσκονται στις ήρεμες και καλόβολες γυναίκες, ενώ οι νευρωτικές τους απωθούν ή τους φέρνουν σε αμηχανία. Δεν είναι τυχαίο ότι «το κορίτσι της διπλανής πόρτας» είναι και το κορίτσι με τις περισσότερες κατακτήσεις, από άνδρες που επιδιώκουν μια σοβαρή σχέση στη ζωή τους. Όταν οι άντρες αποφασίσουν να «αράξουν» θέλουν μια γυναίκα με την όποια να περνάνε πραγματικά καλά. Όταν μια γυναίκα είναι ανθρώπινη και ζεστή, δύσκολα μπορεί να της αντισταθεί ένας άνδρας…..

Αυτοπεποίθηση όχι επιβεβαίωση

Οι άνδρες θέλουν γυναίκες «αντράκια», που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Να βρίσκονται σε μια παρέα και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με τον αέρα και την σιγουριά τους, όχι με τα ψεύτικα παρδαλά νύχια και τα βυζιά τους. Μην ξεχνάς ότι μπορεί μία γυναίκα να μην είναι τόσο όμορφη εμφανισιακά ή να έχει σημαντικές ατέλειες στο σώμα της αλλά να έχει τόση

αυτοπεποίθηση και να νιώθει η ίδια τόσο καλά με τον εαυτό της, που το μεταδίδει και στους γύρω της! Ένας άνδρας είναι πιο εύκολο να είναι με μια γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση παρά με μια γυναίκα που χρειάζεται διαρκώς επιβεβαίωση. Πολύ απλά γιατί βαριέται να κανακεύει και να επιβεβαιώνει διαρκώς το «εγώ» μίας ανασφαλούς γυναίκας!

Αίσθηση του χιούμορ!

Αμάν πια αυτό το χιούμορ! Ναι κούκλα μου, γιατί; Χαμογέλασε, χαλάρωσε και απόκτησε …. αίσθηση του χιούμορ, που είναι τόσο πολύτιμη όσο και ένα τουρλωτό στήθος. Μη ξεχνάς ότι κάνεις δε θέλει (ούτε εσύ) πλάι του έναν άνθρωπο σκυθρωπό και πάντα σοβαρό. Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να γελάει με τα αστεία τους, να μη φοβάται να πει και η ίδια αστεία ακόμη και να αυτοσαρκάζεται. Δεν θέλουν μια γυναίκα που να είναι αρνητική σε όλα και να δυσκολεύει τον ίδιο της τον εαυτό της. Γυναίκες με θετική στάση ζωής και χαμόγελο στα χείλη είναι πολύ ελκυστικές στους άντρες. Πάντα η ζωή αξίζει και την αστεία της πλευρά….

Όχι υπερβολές στην εμφάνιση

Όλοι ξέρουμε ότι η πρώτη εικόνα/εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Η εμφάνιση είναι που αρχικά θα κάνει έναν άνδρα να προσελκύσει μια γυναίκα. Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που, και εκπέμπουν και δείχνουν θηλυκότητα. Τους κάνει να νιώθουν πιο «αρσενικά»…. Αλλά όχι καραγκιοζιλίκια. Οι γυναίκες καρναβάλια, απωθούν, δεν ελκύουν. Όπως απωθούν κι’αυτές που κάθε βδομάδα αλλάζουν κόμμωση και χρώμα στα μαλλιά τους.

Γυναίκες ανεξάρτητες

Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που έχουν τη δική τους ζωή και τα δικά τους ενδιαφέροντα. Σίγουρα χρειάζονται προσοχή και φροντίδα, αλλά θέλουν και το δικό τους χώρο. Προτιμούν να γνωρίσουν μια γυναίκα που να έχει το δικό της κύκλο γνωριμιών και διάφορα ενδιαφέροντα στη ζωή της παρά να τους γίνει στενός κορσές. Βέβαια, μη ξεχνάμε, ότι οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι μια γυναίκα τους χρειάζεται και τους έχει ανάγκη αλλά με… μέτρο.

Κατανόηση & υποστήριξη

Οι άνδρες θέλουν να έχουν πλάι τους μια γυναίκα με κατανόηση και ενδιαφέρον για αυτούς και όχι γκρίνιες και διαρκείς παρατηρήσεις. Θέλουν να τους αποδεχτούν γι’ αυτό που είναι και να μην προσπαθούν να αλλάξουν το χαρακτήρα ή τη ζωή τους. Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, στην πραγματικότητα όμως οι άνδρες θέλουν μια γυναίκα που να σέβεται τα πιστεύω τους και να είναι διατεθειμένες να μοιραστούν μαζί τους καλές και κακές στιγμές της ζωής του, χωρίς να κριτικάρουν τα πάντα. Οι άνδρες έλκονται από μια γυναίκα που θα τους υποστηρίζει και θα τους εκτιμάει…

Τίμια και πιστή γυναίκα ….

Το σίγουρο είναι ότι οι άνδρες γουστάρουν τρελά μια γυναίκα που να είναι ειλικρινής και πιστή. Κάθε άνδρας θέλει να νιώθει ασφάλεια μαζί της και να μη φοβάται ότι μόλις φύγει από δίπλα της, εκείνη θα φλερτάρει με τον ένα και με τον άλλο. Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά χωρισμών και διαζυγίων, θα διαπιστώσουμε χωρίς καμία έκπληξη, ότι οι περισσότερες απιστίες ξεκίνησαν από τις γυναίκες – όσο περίεργο και να ακούγεται!

manflu_2774361b

Κάθε άνδρας θέλει την φροντίδα του…

Οι περισσότεροι άνδρες γοητεύονται όταν μια γυναίκα τους φροντίζει και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά για εκείνους. Το ιδανικό τους θα ήταν να πήγαιναν για ύπνο με τρία προβλήματα να τους βασανίζουν, και όταν ξυπνήσουν να τους τα έχετε λύσει και τα τρία. Στον άνδρα που θα του δείξεις ότι πραγματικά τον προσέχεις και νοιάζεσαι για τις ανάγκες του χωρίς όμως υπερβολές και χωρίς να τον πνίγεις, να είσαι σίγουρη ότι τον έχεις κατακτήσει…

Οι άνδρες θέλουν υποστήριξη!

Οι άντρες θέλουν να έχουν πλάι τους μια γυναίκα που θα τους στηρίζει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση. Για ένα νέο άνδρα που προσπαθεί να σταδιοδρομήσει έχει μεγάλη σημασία η κοπέλα που στέκεται πλάι του και να τον στηρίζει. Θέλει κάποια να τον ακούει, χωρίς να τον κοροϊδεύει ή να τον ειρωνεύεται, θέλει κάποια να τον εμψυχώνει και όχι να τον καταρρακώνει. Θέλει κάποια να του λέει τη σωστή κουβέντα, τη σωστή στιγμή και να τον κάνει να νιώθει καλά μπροστά σε άλλους. Κορώνα στο κεφάλι του θα σε έχει……

fab_food_woman_feeding_man_chocolate

Και εκτός απ’ όλα αυτά μην ξεχνάς: στο σεξ κάνε του τέρατα. Δώστα όλα χωρίς αναστολές και στείλε τον αδιάβαστο….

14th Annual New Yorkers For Children Fall Gala - Arrivals

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι ο Hugh Jackman και η DeborraLee Furness. Όλες λένε, πως αυτός ο κούκλος είναι μαζί της. Λοιπόν, γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής σειράς όπου εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια και εκείνος … τίποτα. Μεγαλύτερη του σαφώς. Επειδή τον βοήθησε, του στάθηκε, τον συμβούλεψε και ενδιαφέρθηκε για εκείνον… σύντομα έγιναν ζευγάρι και μετά ακολούθησε ο γάμος. Παράτησε την καριέρα της και του αφοσιώθηκε. Εκείνος έγινε σούπερσταρ και ήταν πάντα μαζί της. Επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, υιοθέτησαν δύο. Είναι 20 χρόνια μαζί και την λατρεύει.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.