Μόνο για μυημένους

0
304

Βασίλης Ράλλης

Ο Βασίλης Ράλλης, με εξέπληξε ευχάριστα. Μετά από πάρα πολύ καιρό είδα και άκουσα ολόκληρο ένα τραγούδι. Συνήθως τα ακούω μέχρι την μέση γιατί μετά ξέρω τι θα γίνει….. Το “Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια” το άκουσα όλο, και μάλιστα μετά από λίγο το ξανάβαλα….

Έψαξα να τον βρω για να μάθω περισσότερα, και σας τα μεταφέρω: O Βασίλης Ράλλης λοιπόν, είναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός/ τραγουδιστής από την Πάτρα που μετράει ήδη πάρα πολλά live σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια” που περιλαμβάνει 12 τραγούδια με μουσικές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, στο balkan μέχρι και στο ρεμπέτικο. Με στίχους εντελώς σύγχρονους και έντονα επίκαιρους, ο δίσκος κυκλοφορεί από το Music Corner σε επιλεγμένα δισκοπωλεία. Θέλω όμως να μου πει το άλμπουμ.

  • Αυτή η δουλειά η οποία μου πήρε περίπου δύο χρόνια, λόγω έλλειψης χρημάτων. Όποτε είχα ηχογραφούσα, και όποτε μου τέλειωναν σταμάταγα. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω καιρό. Θα ακούσεις μίξεις ήχων από Βαλκάνια μέχρι rock, ρεμπέτικα, reggae, afro, stoner και στίχο αρκετά ωμό και επίκαιρο καθώς θίγει ότι βιώνουμε στην Ελλάδα του 2016.
  • Υπήρξαν συνεργάτες ή άλλοι μουσικοί;
  • Ναι βέβαια. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio pazl του Δημήτρη Καρρά τον οποίο ευχαριστώ γιατί βοήθησε πολύ στη δημιουργία του album και την παραγωγή έκανε ο Βαγγέλης Καραπέτρος ο οποίος έχει παίξει και τα περισσότερα όργανα μέσα στο δίσκο .
  • Εσύ προσωπικά τι μουσική ακούς;
  • Ακούω σχεδόν τα πάντα αρκεί να ηχεί καλά στα αυτιά μου. Από παλιό λαϊκό, μέχρι reggae, grunge και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Όλες οι μουσικές έχουν να σου δώσουν κάτι και γι’ αυτό η μουσική είναι το πιο ελεύθερο πράγμα που μας έχει μείνει.
  • Και για μίλησε μου για τα live σου.
  • Εμφανίζομαι σε διάφορους χώρους και Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είτε με full band είτε με ακουστικό σχήμα και ανακοινώνω όλα μου τα live στη σελίδα μου στο facebook.

Όποιος θέλει μια επαφή με τον Βασίλη, ή να αγοράσει το άλμπουμ του, μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, “Βασίλης Ράλλης” και θα σας το στείλει ταχυδρομικώς.

Βασίλης Ράλλης

https://www.facebook.com/VasilisRallisOfficialPage.gr/

Εδώ είναι το video του τραγουδιού

————————————————–

Κάντε Like στην σελίδα «Άντρες παντού» / https://www.facebook.com/Άντρες-Παντού-279562219091843/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.