Νέα Μόδα: privé bar για ζευγάρια

5
436

Swingers

Λέγονται swingers και είναι μια «μόδα» που ήρθε και στην Ελλάδα. Μην τυχόν και μέναμε πίσω!!! Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε…. Privé parties, privé club, privé Bar σε ορόφους και με μυστική πόρτα.

Ο πολύς κόσμος έμαθε τις λέξεις “swinging” και “swingers” μετά το πάρτι που διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά clubs του είδους, στην Κρήτη. Η αλήθεια όμως, είναι ότι πίσω από την βιτρίνα βρίσκεται ένας ολόκληρος αθέατος κόσμος. Ένα τεράστιο κοινό, που, παρότι κρύβεται πίσω από τις μάσκες της ανωνυμίας και της διακριτικότητας που προσφέρουν αυτά τα clubs, «μετρά» δεκάδες χιλιάδες… θαυμαστές. Το swinging απλά, είναι η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων ζευγαριών και swingers, είναι οι συμμετέχοντες. Συνήθως, οι συναντήσεις των swingers γίνονται μαζικές και καταλήγουν σε ομαδικά όργια.

Και αν στον υπόλοιπο κόσμο, το swinging είναι θεσμός στην μέχρι πρότινος πουριτανική Ελλάδα εξελίσσεται σε μια μόδα, η οποία παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Υπολογίζεται ότι οι swingers στη χώρα μας αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η unofficial σελίδα “Swinging in Greece” στο Facebook έχει περισσότερα από 3.000 μέλη. Προσθέστε και αυτούς που είναι μέλη σε άλλα ανεπίσημα clubs συν τα τρία επίσημα και έχετε μια εικόνα……

Οι ίδιοι οι swingers λένε ότι η «μόδα» αυτή ουσιαστικά είναι το «αλατοπίπερο» της σχέσης, ότι την αναζωογονεί και ότι γεύονται τον «απαγορευμένο καρπό» με αμοιβαία συναίνεση.

Μιλάμε για αυστηρά prive συναντήσεις ζευγαριών, οι οποίες γίνονται σχεδόν κατά κανόνα σε privé μέρη, που διαδίδονται από στόμα σε στόμα ή μέσω των social media. Κρυφές πόρτες, αυστηρή είσοδος, συνήθως σε ρετιρέ ή σε κάποιο όροφο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ετεροσέξουαλ ζευγάρια. Η πρόσβαση σε αυτές τις συναντήσεις για τους «κοινούς θνητούς», γι’ αυτούς που δεν ανήκουν στις «παρέες» των επώνυμων swingers, είναι απλά αδύνατη. Οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές για τους «ξένους», αυτούς που έρχονται χωρίς να είναι συστημένοι ή που είναι σόλο.

Εμένα μου μίλησε γι’ αυτά τα μπαρ, ένας φίλος μου 35αρης, που τον πήγε μια γκόμενα του. Ήταν ένα μέρος λέει, στο κέντρο της Αθήνας, σε όροφο, όπου έπαιζε μουσική, σέρβιρε ποτά και είχε αρκετά ζευγάρια που συζητούσαν αλλά «καμάκωναν» κιόλας. Βρήκαν λέει ένα ζευγάρι που τους άρεσε κι’ άρχισαν τα μπαλαμούτια. Όταν τον ρώτησα αν του την «έπεσε» ο άντρας του άλλου ζευγαριού, ή αν οι κυρίες χαϊδεύτηκαν μεταξύ τους… έβαλε τα γέλια και δεν απάντησε.

Είναι μια «μόδα» που αρχίζει να εξαπλώνεται και στην χώρα μας, με ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων και σεξ μεταξύ ζευγαριών.

swingers

Εκτός από το να σε συστήσει κάποιος, ή να διαδοθεί από στόμα σε στόμα, υπάρχουν επίσης διαδικτυακές κοινότητες μέσω των οποίων κλείνουν ραντεβού τα ζευγάρια σε σπίτια και ξενοδοχεία, ή υπάρχουν τα «εξειδικευμένα» clubs στα οποία γνωρίζονται και «συμφωνούν» πριν προχωρήσουν στα… περαιτέρω. Οι περισσότεροι swingers στην Ελλάδα είναι παντρεμένα ζευγάρια. Το ότι οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο swinging, πρέπει να είναι ζευγάρια και όχι σόλο που ψάχνονται για νέες εμπειρίες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Στην Αθήνα τρία είναι τα γνωστά μαγαζιά που απευθύνονται σε όσους έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο ζωής. Το Swing Club 4 (Αθήνα), το 2+2 (Πειραιά), και το Νιρβάνα (Αχαρνών).

sWINGERS

5 COMMENTS

  1. Δεν είναι κάτι καινούργιο πάντα υπήρχαν σε όλο το κόσμο. Απλά η Ελλάδα έχει ακόμα κάποια ταμπού ας το πούμε έτσι σε τέτοιου είδους πράγματα και για αυτό δεν γινόταν ντόρος. Τώρα που όσο περνούν τα χρόνια και οι νέοι ες μεγαλώνουν χωρίς όρια και ηθικές αξίες

  2. Βγαίνουν όλα πιο εύκολα στη φόρα.Απλα δεν έχει μείνει τίποτα πια όρθιο με 2 λόγια ξεφτίλα…..Που είναι η μπάλα οεο;

  3. Έχω “φιλικά” ζευγάρια που είναι swingers……και αν τους δεις.. λες αυτοί; αποκλείεται!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.