Νίκος Ευαγγελάτος: Συν γυναιξί και τέκνοις

Δεν φτάνει που έχουμε τους paparazzi που τροφοδοτούν με φωτογραφίες τα περιοδικά και τα ηλεκτρονικά sites, έχουμε και τους ίδιους τους καλλιτέχνες και τους τηλεοπτικούς αστέρες να ανεβάζουν στα social media τους, τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους.

0
2120

Δεν φτάνει που έχουμε τους paparazzi που τροφοδοτούν με φωτογραφίες τα περιοδικά και τα ηλεκτρονικά sites, έχουμε και τους ίδιους τους καλλιτέχνες και τους τηλεοπτικούς αστέρες να ανεβάζουν στα social media τους, τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους.

Σκέφτηκα να κάνω μια σειρά άρθρων διάσημων προσώπων με τα παιδιά τους, γι’ αυτό και τα ονομάζω «Συν γυναιξί και τέκνοις». Θα ξεκινήσω με ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ τόσο με τις καλές όσο και με τις κακές τους στιγμές. Κυρίες και κύριοι, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου και παιδιά.

Τατιάνα Στεφανίδου, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, Νίκος Ευαγγελάτος, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Τατιάνα Στεφανίδου πρώτος γάμος με τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Νίκος Ευαγγελάτος πρώτος γάμος με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας: Η άγνωστη-ανερχόμενη Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει ένα πρώτο γάμο στην Πάτρα με τον ντόπιο επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο . Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002. Η Τατιάνα αποφεύγει κάθε αναφορά στον πρώτο της γάμο, ωστόσο κάποιες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρώτος γάμος του Ευαγγελάτου: Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν παντρεμένος με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο Γάμος διήρκησε από το 1996 μέχρι το 1999. Κανείς απ’ τους δυο τους απασχόλησαν τη δημοσιότητα με δηλώσεις για το διαζύγιό τους. Και οι δύο υπεραγαπούν το γιο τους Λάμπη, που απέκτησαν λίγο μετά το γάμο τους, το 1996. Έχοντας προχωρήσει τις ζωές τους εκείνος με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, εκείνη με τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο έχουν μια κορούλα διατηρούν φιλικότατες σχέσεις.

Ο γάμος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά

Παντρεύτηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης. Ο γάμος του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι που έχουν στο σπίτι τους, παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και συγγενών. Λίγοι επώνυμοι ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση. Παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης- ο πρωτότοκος γιος του Ευαγγελάτου από τον προηγούμενο γάμο του με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου- η ανιψιά του Γαβριέλα και ο γιος του Νικόλας τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει με την Τατιάνα. Το νυφικό της νύφης είχε την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, και φόρεσε μίνι παρ’ όλο που ήταν έγκυος στην κόρη της Λυδία. Έκτοτε, το ζευγάρι έχει περάσει πολλές φουρτουνιασμένες θάλασσες, αλλά απ’ ότι δείχνει το πράγμα το σκάφος είναι γερό και αντέχει…..

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του Νίκου Ευαγγελάτου, της Τατιάνας και των παιδιών τους: Λάμπη (21 χρόνων πια), Νικόλα και Λυδίας.

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά

Μια φωτογραφία του Νικόλα ανέβασε η Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία όλο καμάρι έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Παιδί μουυυυυυυυ, Γιε μου. Λατρεία μου».

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά

Στην ενότητα SHOWBIZ θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι

http://www.nikosonline.gr/category/showbiz/

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, παιδιά

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.