Γιατί κατηγορούν τον Χατζηγιάννη;

Κατηγορείται ο Μιχαήλ Χατζηγιάννης του Ιωάννη. Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί η εισαγγελέας ζητάει να δικαστεί ο καλλιτέχνης; Πράγματι κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος; Και λέει η εισαγγελέας ότι πρέπει να απορριφθεί η έφεση που κατάθεσε κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών;

1
926

 Κατηγορείται ο Μιχαήλ Χατζηγιάννης του Ιωάννη. Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί θέλουν να δικαστεί ο καλλιτέχνης; Πράγματι κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος; Και τι είναι όλα αυτά που λέει η εισαγγελέας; 

Είναι να μην μπλέξεις με δικηγόρους και δικαιοσύνη. Αρχίζουν και λένε διάφορα σε μια γλώσσα που δεν χρησιμοποιείται πια, και σου κάνουν το κεφάλι καζάνι.

MICHALIS HATZIGIANNIS, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ,

Τι έγινε όμως με τον Χατζηγιάννη; Γιατί του δείχνουν πάλι το εδώλιο του κατηγορουμένου; Μετά το δικαστικό συμβούλιο, τώρα και η εισαγγελέας Εφετών, Ευσεβία Κορμικιάρη κατηγορεί το γνωστό τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα εμβάσματα των 5 εκατ. ευρώ στην Κύπρο, και ζητάει να επικυρωθεί το σχετικό βούλευμα που εκδόθηκε για την παραπομπή του καλλιτέχνη σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η κατηγορία αφορά τα εμβάσματα που είχε αποστείλει τη διετία 2010-2011 στην Κύπρο για τα οποία του έχει επιβληθεί πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκ. ευρώ.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σύμφωνα με το βούλευμα που έχει εκδοθεί σε βάρος του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, κατηγορείται ότι: «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Οι δικαστές αναφέρουν ακόμη ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκόπιμα απέκρυψε τα εισοδήματά του από την εφορία για να μην πληρώσει φόρους, αναμειγνύοντας στη συνέχεια τα επίμαχα ποσά με νόμιμα χρήματα. Όπως αναφέρεται δε στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «απέκρυψε το εγκληματικό προϊόν, αναμειγνύοντάς το με άλλα νομίμως κατεχόμενα από αυτόν περιουσιακά στοιχεία, χρησιμοποιώντας το για τις εν γένει οικονομικές του δραστηριότητες και κατέχοντάς το επί μακρόν…».

Ο ίδιος ο τραγουδιστής επιμένει πως τα χρήματα αυτά ήταν νόμιμα και φορολογημένα.

Η συνήγορος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κ. Ευαγγελία Μάντζου, είπε στους δικαστές πως ήδη ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και είναι υποχρεωμένος να δίνει το εξοντωτικό, όπως το χαρακτήρισε ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα: «Από το 2000 έως το 2010 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκ. ευρώ» τόνισε η συνήγορος του καλλιτέχνη η οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει για την 20ετή πορεία του στο τραγούδι, αφού εργάζεται, όπως είπε, από 18 ετών.

Ακούστε πως τραγουδάει ο Χατζηγιάννης

Κι΄ άλλα σχετικά άρθρα

Τα προβλήματα του Χατζηγιάννη: https://bit.ly/2JDc6xX

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η κρεαταγορά: https://bit.ly/2JDSWb5

Άλλο σχολιασμός και άλλο κακία: https://bit.ly/2xTYWrT

Η περιοδεία και η αρπαχτή: https://bit.ly/2I1bdfh

Hatziyiannis

1 COMMENT

  1. Ο Χατζηγιάννης ποτέ δεν μου άρεσε, έχει έπαρση και ψώνιο όταν τραγουδάει. Μάλιστα είχε κάνει και δηλώσεις ότι “Τα κατάφερα μόνος μου, δεν με βοήθησε κανείς”, και βγήκε ο Κατσιμίχας και τον έκραξε, μιας και πολλοί τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα (μαζί και οι Κατσιμιχαίοι). Απορώ τί του βρήκε η άλλη 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.