Ξενοδοχείο για ερωτικές απογοητεύσεις

0
489

ancore1

Χωρίζεις και ξαφνικά χάνεις τον κόσμο. Θέλεις να πέσεις στα μωσαϊκά και να χτυπιέσαι, να καταπιείς όλα τα ηρεμιστικά της γιαγιάς σου και τα αντικαταθλιπτικά της φίλης σου. Όχι κούκλα μου…. σου έχω καλύτερη λύση.

Θα σε στείλω σε ένα μέρος για εσωτερική αναζήτηση και εκμάθηση αντιμετώπισης απώλειας και χωρισμού. Όλο αυτό μεταφράζεται κατ’ αρχήν σε αρκετά χρήματα και δεύτερον σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει: πέντε μέρες με τη συνδρομή ειδικών συμβούλων, με ψυχολογική υποστήριξη, διαλογισμό, χορό, και τη χρήση σωματικών ασκήσεων, ενώ εφαρμόζονται και αρχαίες αφρικανικές τελετουργικές πρακτικές. Άσε που μπορεί να γνωρίσεις και κάποιον επίσης χωρισμένο και να γίνει … κατάσταση!

Το “Ardoch House” στη Σκωτία αποτελεί το αντίδοτο στο χωρισμό, στο θάνατο και γενικότερα στην απώλεια αγαπημένων προσώπων. Οι επιχειρηματίες λοιπόν σκέφτηκαν όλους αυτούς τους ανθρώπους που χωρίζουν ή χάνουν τον σύντροφο τους και έφτιαξαν αυτό το θεϊκό μέρος. Κλείνεις δωμάτιο σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο περιβάλλον στο Εθνικό Πάρκο Loch Lomond και αφήνεσαι στην θεραπεία των ειδικών. Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 20 πονεμένα άτομα και να προσφέρει θεραπευτική αγωγή κατά της κατάθλιψης και της μελαγχολίας. Όπως σας είπα η τιμή του είναι λιγάκι τσουχτερή και μάλλον ο πόνος θα… διπλασιαστεί μόλις μάθεις ότι ο λογαριασμός θα σου έρθει γύρω στις 2.500- 3.000 λίρες.

Το ξενοδοχείο ονομάζεται Ardoch House, βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο της Σκωτίας Loch Lomond, 20 μίλια από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης.

ImageGen

Δίπλα στο παλιό κτίριο έχει φτιαχτεί και ένας σούπερ μοντέρνος χώρος. Συνολικά διαθέτει 17 δωμάτια, μεγάλη τραπεζαρία, πολλές αίθουσες συνεδριάσεων και σειρά από χώρους για να αλλάζει παραστάσεις αυτός ή αυτή που πενθεί.

10272

Ardoch-House3

Το πρόγραμμα “εσωτερικής αναζήτησης” και εκμάθησης αντιμετώπισης της απώλειας διαρκεί 5 ημέρες και, βέβαια, υποστηρίζεται από ειδικούς συμβούλους.

c164404aca0e0e0c800038ec5554bf03

10277

Το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενεί έως 20 άτομα σε κάθε θεραπευτική αγωγή με το κόστος να είναι αρκετά υψηλό: περίπου 2.750 λίρες το άτομο, χωρίς να περιλαμβάνεται το κόστος του ταξιδιού.

ardoch-4

map

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.