Ξύπνιος ο Βραζιλιάνος

0
816

03bri

Ήρθε να παίξει μπάλα και συγχρόνως έγινε επιχειρηματίας. Εξάγει λάδι από την Ελλάδα στην Βραζιλία, και θέλει κι’ άλλα…..

Ο Βραζιλιάνος άσσος του Ατρόμητου Εδου­άρδο Μπρίτο, παίζει μπάλα και συγχρόνως πριν από λίγο καιρό ίδρυσε εταιρεία για να εξαγάγει το φημισμένο ελληνικό λάδι στην πατρίδα του. Μέχρι στιγμής έχει εξαγάγει 30.000 μπουκάλια ελαιολάδου στη Βραζιλία. Σκοπεύει μάλιστα να επεκταθεί και σε εξα­γωγές άλλων ελληνικών αγαθών, όπως το μέλι, η ρίγα­νη και το χαμομήλι.

Πριν ακόμα λοιπόν τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Εδου­άρδο Μπρίτο φροντίζει τα εξασφαλίσει το επαγγελματικό μέλλον του ιδίου και της οικογένειάς του. Έτσι, το επιχειρη­ματικό δαιμόνιο και οι γνωριμίες του τον οδήγησαν στη δημιουργία εξαγωγικής εταιρείας ελαιολάδου στη Βραζι­λία,

Τα πρώτα σημάδια για το επαγγελματικό μέλλον του… είναι ενθαρρυντικά γιατί ξεκίνησε με το ελαιόλαδο, που είναι το πιο δημοφιλές προϊόν και θα επεκταθεί και σε άλλα παρ’ όλο που το Ελληνικό κράτος και η γραφειοκρατία του έβγαλαν το ….λάδι!

Είναι γνωστό ότι το κράτος δεν είναι σύμμαχος σ’ αυτές τις προσπάθειες και απαιτείται χρόνος, προσπάθεια και χρήμα.Με έδρα την Πετρούπολη, η εταιρεία «HebracoL.T.D.» εισήλθε στον χώρο του εμπορίου πριν από τρεις μήνες. Οι πρώτες παρτίδες του προϊόντος «κοσμούν» τα ράφια τριών μεγάλων αλυσίδων σού­περ μάρκετ του Ρίο ντε Τζανέιρο και η επιχειρηματική τριάδα ευελπιστεί να… ανοίξουν περισσότερο οι δουλειές μέσω του Μουντιάλ.

Από την Κρήτη και την Καλαμάτα γίνεται κατά κύριο λόγο η προ­μήθεια του ελαιολάδου. Ωστόσο, μόλις «τσουλήσει το πράγ­μα», θα ανοίξουν κι άλλο οι επιχειρη­ματικοί ορίζοντες. Μετά το λάδι, σκέπτεται να επεκταθεί σε εξαγωγές και άλλων προϊόντων, όπως το μέλι, η ρίγανη και το χαμομήλι. Το μικροκλίμα της Ελλάδας βοηθάει στην ανάπτυξη αυτών των γεύσεων που συναντάς δύ­σκολα στο εξωτερικό.

Ο Εδουάρδο Μπρίτο συνοδευόμενος από την Θεσσαλονικιά σύζυγο του Αναστασία Καρπούζη και την 2,5 ετών κορούλα του Ελένη, έχει βγάλει ήδη τα εισιτήρια με στόχο να συνδυάσει διακοπές, Μουντιάλ και δουλειά.

Εδουάρδο Μπρίτο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.