Οικογενειακό πλιάτσικο!

0
502
Κοιτάξτε ο θρασύτατος με τι σύνθημα πίσω του, μιλάει! Φτου σε ξευτίλα!

papakwnstantinou-660_2

Με άκρα μυστικότητα προσήλθε χτες στον εισαγγελέα, η υπουργάρα, ο σοσιαλιστής Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατηγορούμενος για την λίστα Lagarde και για οικογενειακό πλιάτσικο.

Και αφού όπως λέει είναι αθώος, γιατί πήγε με άκρα μυστικότητα; Εν πάση περιπτώσει δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα με τις μπαρούφες που είπε, και του επέβαλαν τον ο περιοριστικό όρο της εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Η πρώην υπουργάρα της οποίας η ανάκριση κράτησε περίπου 2 ώρες, κατέθεσε υπόμνημα 60 σελίδων ενώ απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή. Ο Παπακωνσταντίνου που κατηγορείται για απιστία, νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος σε σχέση με τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο, μετά την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου το 1989, που “βλέπει” ειδικό δικαστήριο. Μετά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αναμένεται να απολογηθούν οι συγγενείς του Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμεών Σικιαρίδης, των οποίων καταθέσεις ύψους 1,2 εκατ. ευρώ χάθηκαν από την αρχική λίστα, καθώς και ο Ανδρέας Ροσσώνης, σύζυγος της άλλης εξαδέλφης του, Μαρίνας.

Δέσμευση χρημάτων και περιουσίας πότε θα γίνει; Φυλακή πότε θα πάει;

Κοιτάξτε ο θρασύτατος με τι σύνθημα πίσω του, μιλάει! Φτου σε ξευτίλα!

Κοιτάξτε ο θρασύτατος με τι σύνθημα πίσω του, μιλάει! Φτουσου ρε ξευτίλα!

"Σκύψε να μην μας ακούσουν"

“Σκύψε να μην μας ακούσουν”

"Τι λες να κάνουμε; Να τα μαγειρέψουμε;"

“Τι λες να κάνουμε; Να τα μαγειρέψουμε;”

Αν ανοίξει το στόμα της, το τι έχει να πει!!!!!

Αν ανοίξει το στόμα της, το τι έχει να πει!!!!!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.