Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες!

0
49

Οι άντρες είναι ευαίσθητοι σαν παιδιά.

C1ADEDA3DFB2ABE8E96131B14661A_h467_w598_m2_q90_cryuDeyan

Οι γυναίκες λέει είναι το ασθενές φύλλο, οι γυναίκες πληγώνονται πιο εύκολα, οι γυναίκες τυραννιούνται, οι γυναίκες είναι εύθραυστες σαν λουλούδι, αλλά αγάπη μου, τελικά οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες. Μην κοιτάτε που το κρύβουν……

Έγινε έρευνα: Οι άντρες είναι τελικά πολύ πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες, αλλά το κρύβουν διότι θέλουν να συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα. (Αχ αυτή η που@@@να η κοινωνία). Νευρολόγοι από τον οργανισμό έρευνας Mindlab International μάζεψαν 15 πατέρες και 15 μητέρες για να καταγράψουν με ηλεκτρόδια τις αντιδράσεις του δέρματός τους σε μία σειρά βίντεο, τα οποία αφηγούνταν μία ευτυχισμένη, μία αστεία, μία συναρπαστική και μία συγκινητική ιστορία. Με μεγάλη έκπληξη οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στα τρία πρώτα, τα συναισθήματα που ένιωθαν οι άντρες ήταν λίγο πιο έντονα από αυτά που ένιωθαν οι γυναίκες, ενώ στο τελευταίο η συναισθηματική φόρτιση των ανδρών ήταν διπλάσια από αυτή των γυναικών!!! Ουάου!

Βλέπεις αγάπη μου, και μας λένε γουρούνια, χοντρόπετσους, παρτάκηδες, γομάρια, ζώα, αναίσθητους και ένα σωρό ακόμα κοσμικά επίθετα. Αυτές είναι οι γομάρες τελικά!

Όταν, όμως, ζητήθηκε από τους εθελοντές να βαθμολογήσουν τα συναισθήματα που ένιωσαν έπειτα από κάθε ιστορία, οι γυναίκες έδωσαν υψηλότερη βαθμολογία απ’ ό,τι οι άντρες. Οι ειδικοί επιστήμονες το εξήγησαν ως εξής:

«Τα στερεότυπα των φύλων θέλουν τους άντρες να είναι στωικοί και τις γυναίκες συναισθηματικές – απόψεις που ενισχύονται από τα media και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις»

9542356629412422576

«Οι άντρες φορτίζονται συναισθηματικά περισσότερο από τις γυναίκες, αλλά είναι λιγότερο πρόθυμοι να παραδεχτούν ανοιχτά τα συναισθήματά τους διότι τους εμποδίζουν οι κοινωνικές νόρμες».

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

child_1369844975-600x357

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here