Οι άντρες σκέφτονται το σεξ, οι γυναίκες το φαΐ!

1
464

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ, οι γυναίκες το φαΐ!

Man-Sex-LP_M

Νομίζεις! Τρελός παπάς σε βάφτισε φίλε μου. Θα σου ανατρέψω εγώ όλη την έρευνα και όλο το σκεπτικό σου. Πάμε…..

Τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή το ταίρι σας; Εξαρτάται από το φύλο: αν είναι άντρας, το πιθανότερο είναι πως σκέφτεται το σεξ, αλλά αν είναι γυναίκα μάλλον σκέφτεται να τσιμπήσει κανένα γλυκάκι! Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία μεταξύ 5.000 νεαρών εθελοντών για να διερευνήσει τις συμπεριφορές τους απέναντι στο σεξ και στο φαγητό. Όπως έδειξε, μία στις τέσσερις γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ το σεξ απασχολεί με την ίδια συχνότητα μόλις μία στις 10.

happy-woman_M

Λ ε φ τ α  &  S e x

 • Επειδή λοιπόν μιλάμε για την Αγγλία δεν έχω άποψη. Έχω όμως για το τι συμβαίνει εδώ. Τώρα. Αυτά τα τελευταία χρόνια. Σε έρευνα που έχω κάνει λοιπόν το πρώτο που σκέφτονται οι γυναίκες είναι τα λεφτά και μετά το σεξ. Σίγουρα!!! Μη σου πω ότι αυτά τα δύο έρχονται και σε ισοπαλία. Μετά ο νους τους και η ιδέα τους είναι πως θα τραβήξουν την προσοχή, από πού θα ψωνίσουν, σε ποιον πλαστικό θα πάνε για διορθώσεις… και μετά κάπου προς το τέλος ίσως σκεφτούν και τι φαγητό θα μαγειρέψουν, αφού έχουν μιλήσει για ώρες με την κολλητή για όλα τα κουτσομπολιά της παρέας και των Ελλήνων ημι- celebrities.

Αντιθέτως, οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο συχνά το σεξ, με τον έναν στους 20 να ασχολείται με αυτό όλη την ώρα και το 36% να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις κάθε 30 λεπτά.

untitled-3_M

Λ ε φ τ α  &  Α υ τ ο κ ι ν η τ ο

 • Χαχαχαχαχα ας γελάσω. Σιγά οι κρυόκωλοι οι Άγγλοι μην σκέφτονται το σεξ συνέχεια. Στην Ελλάδα πάντως, οι άντρες το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι τα λεφτά. Δεύτερο έρχεται το αμάξι & το iphone 6 και μετά το ποδόσφαιρο και ο Παντελίδης! Και το σεξ; Όταν μείνει καιρός απ’ τα υπόλοιπα, το βράδυ όταν βγουν με τον κολλητό σε κανένα μπαρ θα καμακώσουν και κανένα ξέκωλο! Στο υπογράφω. Αυτά λένε οι άντρες μεταξύ τους.

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης πως πολλές γυναίκες είναι εντελώς δυσαρεστημένες από την εικόνα του σώματός τους και έχουν πρόβλημα με το φαγητό. Στην πραγματικότητα, το 50% δήλωσαν ότι ντρέπονται να γδυθούν μπροστά στον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ οι έξι στις δέκα είπαν πως δεν τους αρέσει διόλου να τρώνε μπροστά τους.

 • Μα είναι έρευνα κούκλα μου αυτή; Απ’ την μια ντρέπονται για το σώμα τους κι απ’ την άλλη έχουν στο νου τους το φαί και σαβουρώνουν; Ανώμαλες είναι;

Το 40% εξάλλου δήλωσαν ότι βρίσκονται σε μόνιμη δίαιτα, προσέχοντας συνεχώς τι τρώνε και αισθανόμενες ότι αναγκάζονται να στερούνται ό,τι τους αρέσει. Μάλιστα περισσότερες από μία στις δέκα (το 13%) είπαν πως επιλέγουν στα εστιατόρια ό,τι πιο υγιεινό υπάρχει, παρότι θα ήθελαν να φάνε κάτι εντελώς διαφορετικό και βεβαίως πολύ πιο παχυντικό.

1a_M

 • Γι’ αυτό εγώ αυτές τις έρευνες τις γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Πριν δεν μας έλεγε ότι: «μία στις τέσσερις γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά»; Ε, πως λοιπόν κάνουν δίαιτα και στερούνται κτλ. κτλ.;

Όντως, η μελέτη έδειξε πως πολλές γυναίκες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς το 15% παραδέχθηκαν ότι τρώνε πρόχειρα φαγητά στα κρυφά και το 10% είπαν πως λένε ψέματα για το τι τρώνε.

 • Αααα… έτσι πες μου ντε! Χλαπακιάζουν και λένε και ψέματα. Μωρέ καλά το έλεγε η Βλαχοπούλου: «Σούζη τρώς! Και ψεύδεσαι και τρώς!»

pariziana520_b

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

1 COMMENT

 1. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!!
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΣΕΞ ΒΑΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ?????
  ΠΩΠΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ!!!
  ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟΥ!!!!!!!!
  ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.