Οι γυναίκες είναι εξίσου πολυγαμικές με τους άνδρες;

Η επί αιώνες ανδροκρατούμενη κοινωνία είχε δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση που τη βόλευε. Ο άντρας έξω, η γυναίκα μέσα. Τον τελευταίο αιώνα που τα πράγματα άλλαξαν, άρχισε να φαίνεται και πιο ξεκάθαρο το προφίλ των γυναικών. Και τελικά αποδεικνύεται ότι όσο πολυγαμικά όντα είναι οι άντρες, άλλο τόσο είναι και οι γυναίκες.

0
1258

Η επί αιώνες ανδροκρατούμενη κοινωνία είχε δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση που τη βόλευε. Ο άντρας έξω, η γυναίκα μέσα. Τον τελευταίο αιώνα που τα πράγματα άλλαξαν, άρχισε να φαίνεται και πιο ξεκάθαρο το προφίλ των γυναικών. Και τελικά αποδεικνύεται ότι όσο πολυγαμικά όντα είναι οι άντρες, άλλο τόσο είναι και οι γυναίκες.

Οι έρευνες είναι αδυσώπητες σε συμπεράσματα. Τουλάχιστον το 70% των γυναικών έχουν ανοίξει τα πόδια τους εκτός γάμου, έστω μια φορά. Που σημαίνει ότι οι κερατάδες, (κανονικοί τάρανδοι), που κυκλοφορούν είναι το 70% των ανδρών. Απλά μαθηματικά φίλε μου.

Γιατί όμως η γυναίκα θα συνευρεθεί εξωσυζυγικά; Γιατί θα σκεφτεί και τελικά θα αποφασίσει ερωτική επαφή μ’ άλλον άνδρα; Υπ’ όψιν ότι η γυναίκα δεν έχει τάσεις απιστίας σε τόσο υψηλό βαθμό όσο ο άνδρας. Κάποιες, μάλιστα, όσο κι αν δεν τις καλύπτει συναισθηματικά ο γάμος, το τελευταίο που θα σκεπτόντουσαν είναι να κερατώσουν τον άνδρα τους (λέει). Γιατί, λοιπόν, η γυναίκα σου, κοίταξε άλλον; Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι, και μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, όχι για αρρωστημένες περιπτώσεις. Είναι σχεδόν απίθανο να απατήσει η γυναίκα που κάνει έρωτα συχνά με τον άνδρα της. Η “χορτασμένη” γυναίκα δεν κοιτάει δεξιά κι’ αριστερά. Η… επικίνδυνη είναι εκείνη που το κάνει αραιά και πού, και όποτε το… θυμηθούν με τον σύζυγο.

Είναι αποδεδειγμένο ότι η γυναίκα που εργάζεται έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει, μάλιστα χωρίς να σταματήσει να αγαπάει τον άνδρα της, τον πατέρα των παιδιών της. Όσο, μάλιστα, είναι επαγγελματικά περισσότερο επιτυχημένη, τόσο πιο… χαλαρά θα κάνει περιστασιακό έρωτα. Η γυναίκα «αφέντης» ελκύει πολλά τεκνά!

Αξιοσημείωτο εύρημα σε σχετικές επιστημονικές έρευνες, λέει ότι δεν είναι πάντα σ’ όλες τις γυναίκες η αναζήτηση της ερωτικής ικανοποίησης η αιτία της απιστίας. Άρα, αν θες να μη φυτρώσουν ποτέ τίποτα κερατάκια στο κεφάλι σου, να ξηγιέσαι τρυφερά με την δικιά σου. Ας μην κάνετε συχνά έρωτα, αρκεί να της αφιερώνεις χρόνο, να ασχολείται μαζί της, να της δείχνεις ότι είναι υπαρκτή στην καθημερινότητά σου. Οι γυναίκες (λέει) έχουν ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη και επιβεβαίωση.

Οι γυναίκες είναι πιο απαιτητικές στο σεξ, πιο ανικανοποίητες και με περισσότερη πολυπλοκότητα.

έρωτας, Let's make love

Και οι άνδρες και οι γυναίκες είναι εγκλωβισμένοι σε ένα πολιτισμό που τους υποχρεώνει να ζουν σε υπερεντατικούς ρυθμούς και να μη διαθέτουν σχεδόν καθόλου προσωπικό χρόνο.

έρωτας, Let's make love

Οι άνθρωποι αντιδρούμε, ενστικτωδώς σε ερεθίσματα, και σ’ αυτό μοιάζουμε πολύ με τα ζώα.

έρωτας, Let's make love

Διαβάζουμε για να μαθαίνουμε

Γίνε η απόλυτη ιέρεια στο κρεβάτι… https://bit.ly/2OjtmJs

Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες! https://bit.ly/38Lytvi

Οι γυναίκες άνω των 25… https://bit.ly/2ZX8pcy

Τι αντιπαθούν οι άντρες στο sex https://bit.ly/32aMRfq

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς; https://bit.ly/2W5MbEb

Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα; https://bit.ly/2ZVW3kY

Ο άντρας ως αντικείμενο του πόθου: https://bit.ly/2FgESzw

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα: https://bit.ly/2mffwtR

Ανυπόφοροι Άντρες: https://bit.ly/2MIKkRU

Ανυπόφοροι Άντρες (πάλι…) Μέρος Β: https://bit.ly/2MIB2oO

———————————

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.