Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2016

Το National Geographic ξεχώρισε ανάμεσα σε 2.290.225 φωτογραφίες που προέρχονταν από 107 δημοσιεύματα και 91 φωτογράφους για την χρονιά 2016, και δημοσίευσε τις 52 καλύτερες. Ανάμεσα τους και μία από την Ελλάδα.

0
1541

Το National Geographic ξεχώρισε ανάμεσα σε 2.290.225 φωτογραφίες που προέρχονταν από 107 δημοσιεύματα και 91 φωτογράφους για την χρονιά 2016, και δημοσίευσε τις 52 καλύτερες. Ανάμεσα τους και μία από την Ελλάδα.

H συντακτική ομάδα του National Geographic δούλευε πολύ καιρό για να κάνει την διαλογή η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Έπρεπε ο καθένας να ξεχωρίσει τις καλύτερες του και μετά να γίνει το ξεκαθάρισμα. Σας μάζεψα εδώ μερικές αλλά πιο κάτω σας έχω και τον σύνδεσμο να τις δείτε όλες. Και τις 52.

National Geographic, Φωτογραφίες 2016. Δελφοί

«Το λυκόφως λούζει το ιερό της Αθηνάς στους Δελφούς. Προσκυνητές στην Αρχαία Ελλάδα εκτιμάται ότι προσέφεραν θυσίες εδώ πριν επισκεφτούν το μαντείο».

Αυτό γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας από τους Δελφούς, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2016 στο άρθρο με τίτλο «Πως οι Έλληνες άλλαξαν την ιδέα της μεταθανάτιας ζωής», στο οποίο ανέλυαν την επιρροή της αρχαιοελληνικής πίστης στην διαμόρφωση των μεταγενέστερων μεγάλων θρησκειών. (Photograph by Vincent J. Musi at Archaeological Site of Delphi)

pool-glacier, National Geographic, Φωτογραφίες 2016

Ο νεαρός Steven Donovan κάνει μια ανάποδη βουτιά στο Glacier National Park σ’ ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2016 με τίτλο: «Μπορεί η γενιά των selfie να βγει από την πρίζα και πάει στα πάρκα;» (Photograph by Corey Arnold)

52 best images of the year—curated from 91 photographers, 107 stories, and 2,290,225 photographs.

National Geographic, Φωτογραφίες 2016, Αλάσκα

Μια μητέρα αρκούδα με τα παιδιά της στην Αλάσκα, για ένα άρθρο με τίτλο «How can 6 million acres at Deneli, still not be enough?” (Φεβρουάριος 2016)  Photograph by Aaron Huey

virunga, National Geographic, Φωτογραφίες 2016, Κονγκό

Ιούλιος 2016, στο Κονγκό για ένα άρθρο με τίτλο «Μέσα στην μάχη για να να σωθεί ένα από τα πιο επικίνδυνα πάρκα του κόσμου» (Photograph by Brent Stirton)

reefsharks, National Geographic, Φωτογραφίες 2016, Σεϋχέλες

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες, όπου μέσα στα ζεστά νερά οι καρχαρίες περιμένουν την παλίρροια (Μάρτιος 2016) Photograph by Thomas P. Peschak

Best Photos of 2016/ Here is a gallery of National Geographic’s

http://www.nationalgeographic.com/photography/best-photos-2016/

———————————-

Στην ενότητα COSMOS θα βρείτε πολλά άρθρα με θέματα και προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο.

https://www.nikosonline.gr/category/cosmos/

————————–

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.