Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών

Οι άνδρες σίγουρα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, αλλά στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται μέσα από μια νέα μελέτη, τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες.

0
1305

Οι άνδρες σίγουρα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, αλλά στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται μέσα από μια νέα μελέτη, τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες.

Ευχαριστούμε την Madonna και τον φωτογράφο Steven Meisel για την εικονογράφηση του άρθρου.

Οι γυναίκες φαντασιώνονται πολύ περισσότερο από τους άντρες και με φαντασιώσεις που εμπεριέχουν ποικιλόμορφο ενδιαφέρον. Οι άντρες έχουν κάποιες φαντασιώσεις που μπορείς να τις μετρήσεις στα δάκτυλα. Των γυναικών οι φαντασιώσεις είναι άπειρες. Δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Τα “γαργαλιστικά” ευρήματα έρχονται από ειδικούς Πανεπιστημιακών φορέων και σύμφωνα με αυτά οι γυναίκες φαντασιώνονται σεξουαλικά σενάρια πιο συχνά από ό,τι οι άνδρες. Στην “πιπεράτη” μελέτη έλαβαν μέρος συνολικά 2.250 ετερόφυλοι άνθρωποι, οι οποίοι κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκονταν σε σχέση για τουλάχιστον έξι μήνες. Οι εθελοντές ερωτήθηκαν για τη συχνότητα και το χαρακτήρα των σεξουαλικών τους φαντασιώσεων. Βάσει των αποτελεσμάτων, σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν πλάσει στο μυαλό τους ευχάριστα σεξουαλικά σενάρια, ενώ το 80% δήλωσε ότι κάποια στιγμή είχε φανταστεί μια όχι και τόσο ευχάριστη σεξουαλική ιστορία.

Οι ερευνητές είδαν ότι μέχρι σε κάποιο σημείο οι “πικάντικες” σκέψεις ανδρών και γυναικών δεν εμφάνιζαν ιδιαίτερες διαφορές, παρατήρησαν όμως διαφοροποιήσεις ως προς τη δομή των σεξουαλικών σεναρίων. Παρά το γεγονός ότι χρονικά οι άνδρες σκέφτονταν το σεξ πολύ περισσότερο, οι γυναίκες δήλωναν ότι απολάμβαναν σεξουαλικές φαντασιώσεις συχνότερα από εκείνους.

Οι άνδρες, σύμφωνα με τους ειδικούς, παραδέχονταν ότι έφτιαχναν ιστορίες με “πειραματικές” περιπτύξεις (πολλαπλοί παρτενέρ, ανταλλαγή συντρόφων, όργια κ.λπ.), ωστόσο οι περισσότεροι δήλωναν ότι έκαναν τέτοιες σκέψεις μία φορά το χρόνο ή κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Βάσει των αποτελεσμάτων, στην κατηγορία των λιγότερο ευχάριστων φαντασιώσεων οι άνδρες κατέταξαν εκείνες που τους ήθελαν να συμμετέχουν σε επικίνδυνες δραστηριότητες, ενώ οι γυναίκες φάνηκαν πιο ανθεκτικές. Δεν φοβούνται να βρεθούν σεξουαλικά με πολύ μεγαλύτερους άντρες, με άντρες διαφορετικού χρώματος, με άντρες αλήτες, με φυλακισμένους ακόμα και με 5 άντρες συγχρόνως. Οι γυναίκες θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα. Και σεξ με τις φίλες τους, και να μακιγιάρουν το αγόρι τους, και να του φορέσουν καλσόν ή γυναικεία εσώρουχα. Δεν διστάζουν ακόμα και one night stand με κάποιον τυχαίο που καμακώνουν σε μπαρ.

Στον κόσμο των γυναικείων φαντασιώσεων όλα επιτρέπονται.

Στόχος των επιστημόνων μέσα από τη συγκεκριμένη ερευνητική προσπάθεια ήταν να δουν κατά πόσο οι δυσάρεστες φαντασιώσεις μπορούν να βλάψουν την ανάπτυξη μιας υγιούς σεξουαλικής συμπεριφοράς. Αυτό που φάνηκε σε γενικές γραμμές ήταν ότι το να φαντασιώνεται κανείς το σεξ τονώνει τη σεξουαλική του ζωή με διάφορους τρόπους, π.χ., ενισχύοντας την σεξουαλική επιθυμία ή τη σεξουαλική διέγερση.

56-reasons-to-still-love-madonna-sex-book

Madonna4_M

Madonna_M

Συγκριτικά με τις ανδρικές, οι γυναικείες φαντασιώσεις είναι πολύ περισσότερες

Madonna5_M

Madonna1_M

1Y_M

Η Madonna με την κυκλοφορία του βιβλίου SEX που περιείχε σκέψεις και φωτογραφίες από τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις, κατάφερε και απελευθέρωσε πολλές γυναίκες από μικροαστικά ταμπού.

Madonna3_M

Ο Tony Ward, αλήτης και bi πορνοσταρ έγινε είδωλο μέσα από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της Madonna, που εκείνη την εποχή ήταν και ο επίσημος γκόμενος της. (φωτο επάνω-κάτω)

1W_M

———————————-

Κι’ άλλα άρθρα σχετικά με το sex

Φετίχ 1: Αντρικές μασχάλες https://bit.ly/3c4MoPf

Έπεσα και εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης… https://bit.ly/3efKRZ0

Τους πληρώνουν για να κάνουν σεξ με πόρνες… https://bit.ly/3c4LodX

Τι αντιπαθούν οι άντρες στο sex https://bit.ly/3raST9n

Γίνε η απόλυτη ιέρεια στο κρεβάτι… https://bit.ly/2OjtmJs

Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες! https://bit.ly/38Lytvi

Οι γυναίκες άνω των 25… https://bit.ly/2ZX8pcy

Οι γυναίκες είναι εξίσου πολυγαμικές με τους άνδρες; https://bit.ly/38Oirk6

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς; https://bit.ly/2W5MbEb

Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα; https://bit.ly/2ZVW3kY

Ο άντρας ως αντικείμενο του πόθου: https://bit.ly/2FgESzw

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα: https://bit.ly/2mffwtR

Ανυπόφοροι Άντρες: https://bit.ly/2MIKkRU

Ανυπόφοροι Άντρες (πάλι…) Μέρος Β: https://bit.ly/2MIB2oO

Γυναίκες και one night stand: https://bit.ly/38Qhsjn

Madonna2_M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.