Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή

0
476

Ρομαντικές σχέσεις

Είμαι νέος, δεν έχω σχέση αλλά το προσπαθώ. Και δεν σας κρύβω ότι όσες φορές το έχω προσπαθήσει έχω φάει τα μούτρα μου… Έπιασα που λέτε τις προάλλες τον εαυτό μου να αναρωτιέται: Έχουν καταντήσει είδος προς εξαφάνιση οι σχέσεις στην εποχή μας και γιατί; Έχει χαθεί η έννοια “σχέση” τελείως; Μόνο σεξ και αυτό ήταν; Νομίζουμε ότι μόνοι μας θα είμαστε καλύτερα γιατί δεν θα πληγωθούμε; Και ότι είναι «ok» να είσαι μόνος; Φοβόμαστε να μιλήσουμε και να καθορίσουμε τι είναι αυτό που έχουμε με ένα άτομο με το οποίο βγαίνουμε; Χαλάμε τα πάντα έτσι απλά με την πεποίθηση ότι θα βρούμε κάτι καλύτερο, η απλά φοβόμαστε μην δεθούμε παραπάνω;

Γράφει ο Βασίλης Βολτής

Όλα αυτά τα ερωτηματικά με οδήγησαν ακόμα βαθύτερα, και έβγαλα κάποια συμπεράσματα. Θέλετε να τα δούμε μαζί;

  • Ειλικρίνεια

Σοβαρά αρνούμαι να καταλάβω που είναι το δύσκολο να είμαστε ειλικρινείς με έναν άνθρωπο. Και καλά τι; Άν βγει σκάρτος θα πληγωθούμε; Εντάξει αγάπη μου ο έρωτας θέλει θυσίες και ρίσκο. Θα είσαι μια ζωή με το «Όχι», το «μήπως» και το «μη»;

  • Δεν Συζητάμε

«Εεε… είμαστε μαζί…», «ναι…βγαίνουμε», «ναι…εεε δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχουμε», «ναι… δεν το καθορίζουμε γιατί περνάμε καλά έτσι, γιατί να βάζουμε ταμπέλες;»!!! Πόσες φορές τα έχουμε ακούσει αυτά ε; Ε, ΟOOOΧΧΧΧΧΧΧΙ αγάπη μου απλά κοροιδευόμαστε ΣΤΕΓΝΑ και φοβόμαστε να ανοιχτούμε σε έναν άνθρωπο.

  • Αμοιβαίες Υποχωρήσεις

Εγωισμός: «Εγώ έτσι είμαι και δεν αλλάζω»! Τι λες ρε αδελφάκι μου σοβαρά ; και ποιος/ποια είσαι είπαμε; το καλάμι που έχετε καβαλήσει να το τυλίξω σε πακέτο να το πάρετε σπίτι ή θα το φάτε εδώ; Εντάξει, πέρα από την πλάκα, σχέση χωρίς να κάνετε πίσω σε κάτι, δεν γίνεται. Ξεκαβαλάτε.

  • Ρομαντισμός

Εδώ γελάμε για αρχή. Είμαστε στην εποχή όπου πραγματικά υπάρχει ΜΗΔΕΝ, Μ Η Δ Ε Ν, Μ – Η – Δ – Ε – Ν ρομαντισμός. Σοβαρά ρε, λες κάτι ρομαντικό πλέον και σε κοιτάνε περίεργα λες και είσαι από άλλον πλανήτη. Εμείς τα ρομαντικά πλάσματα ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε πλέον. Αλήθεια ! Δηλαδή απλά ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε; Λίγο ρομάντζο ρε παιδί μου να γουστάρουμε….

  • Εμπιστοσύνη

Μίρλα, ζήλια, μιζέρια και κλάψα μόνο; Βγάζουμε ότι κόμπλεξ έχουμε από παλιότερες απογοητεύσεις μας και δεν εμπιστευόμαστε τον άνθρωπο που είμαστε τώρα μαζί με τίποτα. Φτάνουμε στα όρια της παράνοιας και αντιδρούμε υπερβολικά. Ας χαλαρώσουμε λίγο ας αφήσουμε χώρο στον συνάνθρωπο μας. Ας τον σεβαστούμε – και να σας πω- και αν την πατήσουμε, τι έγινε; Δεν χάθηκε και ο κόσμος, ούτε θα αλλάξει η ροή της ιστορίας γμτ!.

  • Ψέματα

Ψέματα σου λέει φίλε, όπως και τα μάτια αρκετές φορές λένε ψέματα. Μερικοί άνθρωποι ζούνε πάνω στο ψέμα τους και δεν αλλάζουν ποτέ και για κανέναν.

  • Που είσαι;
  • Σπίτι, θα κοιμηθώ… Εσύ; και εγώ !

Κλείνει το τηλέφωνο, και πάνε και πηδιούνται και οι δύο, με άλλους. Γιατί; Γιατί απλά ζούνε πάνω στην ανασφάλεια τους κάποιοι άνθρωποι, δεν τους αρέσει αυτό που είναι, δεν αγαπάνε τον εαυτό τους και ζούνε πάνω σε ένα ψέμα και μένουν στην σιγουριά του βολέματος. Πως περιμένεις να αγαπήσει εσένα μετά;

romantic-love

Μπορώ λοιπόν να καταλάβω ότι όλοι το έχουμε παλέψει αρκετές φορές και έχουμε αποτύχει, αλλά μήπως δεν έχουμε προσπαθήσει αρκετά; Οι σχέσεις λοιπόν ΕΙΔΙΚΑ στην εποχή μας που είναι ΑΡΚΕΤΑ δύσκολες, θέλουν προσπάθεια. Αληθινή προσπάθεια, επιμονή και υπομονή… Γιατί, όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε -σοβαρά τώρα- όλοι για λίγο ρομάντζο ζούμε!! Never Give Up .

Βασίλης Βολτής

Πια γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα να την λέει «κορίτσι μου», και ποιος άντρας δεν θέλει μια γυναίκα να τον λέει «άντρα μου»;

ρομαντισμος

Ο Βασίλης Βολτής γεννήθηκε στον Πειραιά τον Οκτώβριο του 1989 (Ζυγός). Από μικρός του άρεσε να γράφει και να αναλύει κοινωνικά θέματα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει σπουδάσει Τεχνικός Η/Υ. Τα χόμπι του είναι η μουσική, οι ταινίες-σειρές, το γυμναστήριο, τα αθλήματα και οι υπολογιστές.

https://www.facebook.com/vasilis.voltis?fref=ts

————————————————

Το nikosonline.gr έχει δική του σελίδα στο Facebook / https://www.facebook.com/www.nikosonline.gr/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.