Οι 10 λόγοι που οι μικροί γουστάρουν τις … ώριμες!

Ίσως σκέφτεστε πως μία ζωηρή, μικρούλα είναι πιο ελκυστική στους άντρες (και ιδιαίτερα στους μεγάλους), από μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της. Αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχει κάτι στις μεγαλύτερες γυναίκες που τρελαίνει τους… νεαρούς. Εδώ σας μάζεψα δέκα λόγους που οι πιτσιρικάδες την κάνουν λαχείο με τις πιο ώριμες γυναίκες. Η ερώτηση είναι: και καλά στις μεγάλες, αρέσουν τα τεκνά γιατί είναι fresh meat! Oι μικροί όμως, γιατί γουστάρουν τις μεγάλες;

3
395

Ίσως σκέφτεστε πως μία ζωηρή, μικρούλα είναι πιο ελκυστική στους άντρες (και ιδιαίτερα στους μεγάλους), από μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της. Αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχει κάτι στις μεγαλύτερες γυναίκες που τρελαίνει τους… νεαρούς. Εδώ σας μάζεψα δέκα λόγους που οι πιτσιρικάδες την κάνουν λαχείο με τις πιο ώριμες γυναίκες. Η ερώτηση είναι: και καλά στις μεγάλες, αρέσουν τα τεκνά γιατί είναι fresh meat! Oι μικροί όμως, γιατί γουστάρουν τις μεγάλες;

Έλενα Ράπτη, Λούκας Γιώρκας

1. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ξέρουν τι κάνουν στο κρεβάτι
Η ώριμη γυναίκα έχει μεγαλύτερη σιγουριά με το πως βρίσκεται σε επαφή με την σεξουαλικότητά της και γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί το σώμα της, πράγμα που κάνει ευκολότερο για έναν άντρα να την ικανοποιήσει στο κρεβάτι. Με την πρακτική μπορεί κανείς να φτάσει στην τελειότητα και ο ερωτισμός μίας μεγαλύτερης γυναίκας είναι πως έχει κάποια σεξουαλικά κόλπα στο μανίκι της. Αυτό τρελαίνει τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Οι μικρές είναι άπειρες και επιπλέον κάνουν και τις δύσκολες. Οι μεγάλες σε πετάνε κάτω, κάθονται πάνω σου και βλέπεις τον Χριστό φαντάρο.

2. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ελέγχουν τις ορμόνες τους
Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν έχει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μίας νέας κοπέλας, κι’ αυτό σημαίνει λιγότερη συναισθηματική πίεση στον άντρα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που μερικές φορές τα αγόρια έλκονται από κοπέλες που είναι πιο ώριμες για την ηλικία τους. Κανείς άντρας δεν θέλει να νιώθει υπεύθυνος για τα συναισθήματα μιας κοπέλας. Κάτι τέτοιο απομακρύνει το πάθος και τη σεξουαλικότητα από τη σχέση.

3. Οι μεγάλες δεν έχουν ψύχωση με το τέλειο σώμα
Οι άντρες έλκονται από τις πραγματικές καμπύλες των μεγαλύτερων γυναικών. Μιλάμε για γυναίκες που είναι ικανοποιημένες απόλυτα με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί το σώμα τους. Πολλές από αυτές έχουν και παιδιά, έτσι δεν είναι τόσο κολλημένες με την τελειότητα. Ξέρουν πως έχουν ελαττώματα, και επίσης ξέρουν πως αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσουν ή να λάβουν.

4. Οι μεγάλες δεν «πιέζουν»
Όπου υπάρχει λιγότερη πίεση για δέσμευση, ο άντρας μπορεί πραγματικά να «την βρει». Μία μεγαλύτερη γυναίκα με αρκετές μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν, δεν βιάζεται να ξεκινήσει άλλη μία! Ποια θέλει να περάσει ξανά όλο αυτό το συναισθηματικό δράμα για άλλη μια φορά; Έτσι λοιπόν δεν σε ξενερώνουν με κοριτσίστικες ανασφάλειες.

5. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες
Πιθανότατα έχει την δική της καριέρα να φροντίσει… βασικά έχει τη ζωή της. Ένας νεαρός άντρας βρίσκει γοητευτικό το γεγονός πως μία γυναίκα δεν τον «χρειάζεται», δεν κρέμεται πάνω του. Μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα αφήσει την ζωή της να εξελιχθεί γύρω από έναν νεότερο άντρα, έχει τις προτεραιότητές της, αλλά ξέρει ότι το τεκνό είναι μία ευχάριστη πινελιά στη ζωή της.

Σας το υπογράφω, ότι δεν υπάρχει άντρας στα νιάτα του που να μην έχει πάει με μεγάλη.

6. Οι μεγαλύτερες ξέρουν πώς να δείξουν την εξουσία τους.
Οι άντρες λατρεύουν το γεγονός πως μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα τους επιτρέψει να την ποδοπατήσουν. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, που το θέλει και πως το θέλει. Όταν μία γυναίκα παίρνει τον έλεγχο, ανάβουν τα αίματα! Τσεκαρισμένο αυτό! Καρατσεκαρισμένο!

7. Οι μεγαλύτερες εκτιμούν τον εραστή τους και δεν γκρινιάζουν
Ο πιτσιρικάς ξέρει ότι βγαίνει με μία μητέρα, αλλά εκείνη δεν έχει ανάγκη να προσθέσει άλλον έναν άνθρωπο στη λίστα της όσον αφορά τη γκρίνια. Εξάλλου, έχει σοβαρότερα πράγματα να σκεφτεί όταν είναι με το τεκνό της, όπως το τέλειο σεξ που κάνουν! Οι νεότεροι άντρες, έχουν και περισσότερες αντοχές, εξάλλου. Κι όσο του δείχνουν ότι τις ικανοποιεί στο κρεβάτι τόσο εκείνος αισθάνεται – Μέγας Αλέξανδρος- ο κατακτητής!

8. Η μεγαλύτερη έχει τα λεφτά της, το αυτοκίνητό της, το σπίτι της.
Δεν υπάρχουν προσδοκίες για τον νεότερο άντρα, καθώς έχει οτιδήποτε χρειάζεται στη ζωή της. Δεν θα θελήσει να μετακομίσει μαζί του, δεν θα εξαρτάται από πάνω του για τα πάντα. Είναι ένα ισόπαλο παιχνίδι. Άσε που τον βολεύει, γιατί συνήθως οι νέοι πρέπει να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Μην το παίρνετε σαν ζιγκολίκι. Μιλάμε για απλά πράγματα…..

9. Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν εμπειρία
Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν εμπειρία στον έρωτα, στη ζωή, στις σχέσεις στη καριέρα… και σε πολλά άλλα. Αυτό δημιουργεί τα θεμέλια για έξυπνες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές συζητήσεις. Παίζουν και το ρόλο της δασκάλας. Γοητεύουν τα τεκνά με τις ιστορίες του παρελθόντος και όποτε θέλουν γίνονται και προκλητικές. Οι άντρες λατρεύουν τις προκλήσεις, καθώς τους οδηγεί σε καυτό σεξουαλικό παιχνίδι.

10. Οι μεγαλύτερες είναι λιγότερο εγωίστριες στο κρεβάτι.
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως είχαν περισσότερους συντρόφους, ή επειδή θέλουν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσοχή που τους δείχνει ο νεαρός παίδαρος. Ποιος ξέρει; Πάντως, το σίγουρο είναι ότι νοιάζονται και για την ηδονή του συντρόφου τους και όχι μόνο για την δική τους. Το βάζουν κάτω το τεκνό και το απογειώνουν. Το ξεζουμίζουν.

Ορίστε μερικά διάσημα ζευγάρια (κάποτε) στην Ελλάδα με διαφορά ηλικίας

ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Η ιέρεια. Ότι είναι η Madonna για το εξωτερικό είναι η Άννα Βίσση για την Ελλάδα. Οι σχέσεις της με νέους άντρες γνωστές και μη εξαιρετέες! Όταν τα έφτιαξαν με τον Λάμπη Λιβιεράτο εκείνη ήταν 38 και εκείνος 24.

Άννα Βίσση

Και μετά τον Λιβιεράτο ήρθε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Κώστας Φραγκολιάς (φωτό αριστερά) και ο Χρήστος Ψωμόπουλος (δεξιά). Όλοι οι πιτσιρικάδες την θέλουν, και με το δίκιο τους!

ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, ο έρωτας της 38χρονης Έλενας Ράπτη με τον κατά 11 χρόνια νεώτερο της τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Αυτός δηλώνει ξετρελαμένος! Ηρέμησε το παιδί μετά από όλες αυτές τις μικρές τραγουδίστριες που κόντεψαν να τον τρελάνουν.

ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Επίσης πρόσφατο και επεισοδιακό. Η 37χρονη Αγγελική Ηλιάδη χήρα με ένα παιδί, τα έφτιαξε με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο απέκτησε και το δεύτερο παιδί της. Η μάνα του ενώ αρχικά έσταζε χολή, φαίνεται να συμβιβάστηκε με την ιδέα.

ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Τέσσερα χρόνια κρατάει η σχέση της 44χρονης Έλλης Κοκκίνου (χωρισμένη με παιδί), με τον 25χρονο μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη. Ελπίζω η μάνα του να το χώνεψε πια!

ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Όταν είχαν κοινοποιήσει τον θυελλώδη δεσμό τους, πρέπει να είχαν γύρω στα 15 χρόνια διαφορά. Χριστίνα Παππά και Νίκος Αναδιώτης. Η Χριστίνα είναι πολύ ωραία γυναίκα και οι νεαροί εύχονται να τους ρίξει έστω και μια ματιά.

ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Πάντα η Ναταλία Γερμανού ήταν στόχος νέων αντρών. Πάντα. Αν ανατρέξουμε στις σχέσεις της, όλοι ήταν μικρότεροι της. Με αποκορύφωμα την πιο πρόσφατη, με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου. Εκείνη 50 και εκείνος 26.

Ναταλία Γερμανού, Σοφία Αλιμπέρτη

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μπορεί τώρα να είναι 40, αλλά κατά καιρούς σε νεαρότερη ηλικία τα έφτιαχνε μόνο με μεγαλύτερες του γυναίκες. Η Ναταλία Γερμανού και η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν δύο απ’ αυτές.

Παναγιώτης Λιαδέλης

Και ο Παναγιώτης Λιαδέλης δείχνει την προτίμηση του σε μεγαλύτερες, και μάλιστα μετά τον χωρισμό του από την Σαμπρίνα έχει γίνει ανάρπαστος!

d4189f6d7549b_M

EXTRA BONUS: Αγγελική Ηλιάδη- Σάββας Γκέντσογλου

———————-

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα σας έχω κι’ άλλο. Πατήστε τον σύνδεσμο:  https://www.nikosonline.gr/?p=9136

——————————

Στην ενότητα SHOWBIZ θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι: https://www.nikosonline.gr/category/showbiz/

————————

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

3 COMMENTS

  1. Προσωπικα διχως ναεχω ταμπου δεν θαμπορουσα να παω με μικροτερο πολυ σε ηλικια γιατι θα ενοιωθα οτι παω μετο παιδι μου.Αντε 5 χρονακια η 10 μικροτερος το πολυ οχι περισσοτερο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.