Οι 40αρες = με δύο 20αρες

Υπάρχει μια συνομοταξία ανδρών που έχουν τρέλα με τις μικρές. Υπάρχει όμως και μια άλλη, μεγάλη μερίδα που γυναίκα κάτω των 40 δεν την πλησιάζουν. Είναι κάποιοι άντρες που έχουν αποκτήσει ειδικότητα σ' αυτή την κατηγορία, σου λέει. Σ' αυτές τις ηλικίες, από 40 και πάνω. Από 40 μέχρι 50 ειδικά, είναι το φόρτε τους.

1
1096

Υπάρχει μια συνομοταξία ανδρών που έχουν τρέλα με τις μικρές. Υπάρχει όμως και μια άλλη, μεγάλη μερίδα που γυναίκα κάτω των 40 δεν την πλησιάζουν. Είναι κάποιοι άντρες που έχουν αποκτήσει ειδικότητα σ’ αυτή την κατηγορία, σου λέει. Σ’ αυτές τις ηλικίες, από 40 και πάνω. Από 40 μέχρι 50 ειδικά, είναι το φόρτε τους.

Έτσι, που λέτε, πάρα πολλοί άντρες έχουν βαρεθεί τις μικρές μουνίτσες, με τα παιδιαρίσματα τους, με την υπέρμετρη φιλοδοξία τους, με την λύσσα τους για να αναρριχηθούν και με την υστερία τους για ψώνια και λούσα. Και μετά στο κρεβάτι….. βγάζουν μια ξινίλα άνευ προηγουμένου. Έτσι σιγά-σιγά στράφηκαν στις 40αρες, «εξασκήθηκαν» και γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν, και πως σκέπτονται οι γυναίκες γύρω στα 40. Και, μάλιστα, οι παντρεμένες. Ναι, μην το ξεχάσω… ειδικεύονται στην παντρεμένη 40αρα και όχι στην άγαμη, ούτε στην χήρα.

Οι άντρες που γουστάρουν τις 40αρες, δεν είναι τυχαίοι εραστές. Είναι γνώστες και παίζουν στα σίγουρα. Αυτό το είδος του άντρα, ξέρει πάντα, πού, πότε και ποια γυναίκα, θα «χτυπήσει». Κι αν ρωτήσεις κάποιον γιατί ειδικεύεται στις 40αρες, κι όχι στις 20αρες ή τις 25αρες, θα σας πει με σιγουριά: «Επειδή δεν πάω με γυναίκα έτσι για να λέω ότι πήγα, και ότι την κατέκτησα. Εγώ είμαι ερωτικό ζώο, εγώ θέλω από την άλλη να τα δίνει όλα, να λειώνει, να πεθαίνει όταν το κάνουμε. Ε, τέτοιες γυναίκες πιο εύκολα θα τις βρεις αν είναι παντρεμένες και πάνω από 40».

Sofia Vergara

Όλα αυτά συνάδουν με μια επιστημονική έρευνα με την οποία επιβεβαιώνεται πως η περισσότερο ερωτική περίοδος για μια γυναίκα είναι μετά τα 40 της! Όταν τα παιδιά έχουν σχεδόν ενηλικιωθεί, έχουν φύγει από το σπίτι, είτε γιατί φοιτούν, είτε γιατί παντρεύτηκαν. Τότε ή μετά τα 40, 45, η γυναίκα, μάλιστα αν έχει αυτοπεποίθηση στο σώμα της, αν δεν κομπλάρει με την εμφάνισή της, τότε το θέλει η ψυχούλα της το πιο συχνό και το πιο έντονο σεξ. Αφού σου λέει, ότι αν κάνεις σεξ με μια 40αρα, είναι σαν να πηγαίνεις με δύο 20αρες. Άλλωστε το έχει πει και η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου…

Οι 40αρες = με δύο 20αρες

Για να το θυμηθούμε χαχαχαχααααααα

Κι΄ άλλα άρθρα για ηλικίες

Οι ηλικίες των παρουσιαστών: https://bit.ly/2HV1fMn

Οι 40αρες = με δύο 20αρες: https://bit.ly/2GEzppm

Μεσήλικες… ποπ σταρ: https://bit.ly/2Sv1qGQ

Οι κυρίες των 60 και άνω… https://bit.ly/2w43M2z

Άντρες 60 φεύγα… https://bit.ly/2iyFidk

gynaikes 40, Ilikies, Οι 40αρες = με δύο 20αρες, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

1 COMMENT

  1. ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ??????
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 54!!!
    ΠΑΕΙ ΕΕΕ????
    ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.