Οι Anonymous σε πόλεμο με την Τουρκία

0
568

anonymous-member

Οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη για πρόσφατη κυβερνοεπίθεση κατά της Άγκυρας, που «έριξε» 400.000 sites και μ’ αυτό τον τρόπο εντείνουν τον «πόλεμό» τους με την Τουρκία για την υποστήριξή της προς το Ισλαμικό Κράτος.

Οι Anonymous είναι ένα διεθνές δίκτυο ακτιβιστών και Hactivist που λειτουργούν με ιδέες αντί για οδηγίες, και συνδέονται μεταξύ τους μέσω internet. Η ομάδα έγινε γνωστή για μια σειρά από επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DDoS), επιθέσεις κατά κυβερνήσεων, θρησκευτικών ηγετών, και εταιρικών websites. Τώρα στο στόχαστρο τους έχει μπει η Τουρκία και ο ύπουλος ρόλος της σε σχέση με το Ισλαμικό κράτος.

  • «Θα καταστρέψουμε ζωτικής σημασίας για το τραπεζικό σύστημα υποδομές σας. Σταματήστε την παραφροσύνη, η μοίρα της Τουρκίας είναι στα χέρια σας», προειδοποίησαν οι Anonymous και προσέθεσαν: «Δεν θα δεχθούμε ότι ο Ερντογάν, ο ηγέτης της Τουρκίας, θα συνεχίσει να βοηθάει το Ισλαμικό Κράτος. Αγαπητή Τουρκία, αν δεν σταματήσεις να τους υποστηρίζεις θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις εναντίον σου».

CWvojIJWwAAkKN7

Anonymous declare war on Turkey

4221396001_4662495185001_4614557612001-vs

Μια εικόνα που συνδέεται με τους Anonymous. Ο “άνθρωπος χωρίς κεφάλι” αντιπροσωπεύει την ακέφαλη την οργάνωση και την ανωνυμία.

anonturkey

Τα άτομα που εμφανίζονται στο κοινό ως Anonymous, φορώντας μάσκες του Guy Fawkes

Πάντως το 2012 το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τους Anonymous στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου.

56996

Οι υποστηρικτές των Anonymous τους αποκαλούν «Μαχητές της Ελευθερίας» και digital Ρομπέν των Δασών. Σε αντίθεση οι υπόλοιποι τους αποκαλούν «Τρομοκράτες του κυβερνοχώρου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.