ΟΧΙ στα Γερμανικά προϊόντα…

0
79

tromaktiko

Τις τελευταίες μέρες βλέπω διάφορες αναρτήσεις που μιλάνε για μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα και χαίρομαι αφάνταστα. Τα τελευταία χρόνια έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, και οι φίλοι στο Face Book το ξέρουν πολύ καλά από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς.

grexit_548_355_548_355

1

Μόλις έφτιαξα το Blog μου, από τα πρώτα άρθρα, στις 30 Μαΐου του 2014 ήταν αυτό.

https://www.nikosonline.gr/?p=1146

oxi-bild

Πώς μπορούμε να αντισταθούμε μπροστά σε αυτή την ανίερη επίθεση γιατί μας βρήκαν αδύναμους; Πώς μπορούμε να τους πονέσουμε έστω και λίγο; NEIN λέει ο Σόϊμπλε. Μόνο αν πούμε και εμείς nein σε ότι γερμανικό προϊόν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αν σταματήσουμε να αγοράζουμε οτιδήποτε έρχεται από τη Γερμανία, τότε θα δούμε πώς θα μαζευτούν αμέσως όλοι αυτοί οι δαίμονες στην Γερμανία.

————————-

Έχουμε καταντήσει να δανειζόμαστε τα λεφτά τους για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους.

header990x180b

Μα είναι δυνατόν να βλέπουμε στα σουπερμάρκετ οπωροκηπευτικά απ’ το εξωτερικό;

scan1

Βεβαίως! Εγώ εδώ και πάααααααρα πολύ καιρό παίρνω μόνο Ελληνική Green Cola!

Αν καταφέρουμε να ζούμε με ότι παράγουμε θα σωθούμε!

Μποϊκοτάζ όχι μόνο στα Γερμανικά. Σε όλες τις Πολυεθνικές. Υποστηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις και τα Ελληνικά προϊόντα. Υποστηρίζουμε τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς. Αν οι Έλληνες μάθουμε να ζούμε με ότι παράγουμε, θα σώσουμε την οικονομία και θα πατάξουμε την ανεργία.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ- ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μην το αντιμετωπίσετε επιπόλαια. Αφιερώστε λίγο χρόνο και ψάξτε το. Και αν ένα προϊόν δεν το διαφημίζει η τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Ίσα ίσα, και πιο καλό είναι και πιο φτηνό. Γιατί τις διαφημίσεις στην τηλεόραση εμείς τις πληρώνουμε [πάνω στην τιμή του προϊόντος].

Στα σούπερ-μάρκετ να κάνετε φασαρία σας παρακαλώ όταν βλέπετε «Ντομάτες Βελγίου» ή κάτι τέτοιου είδους παραλογισμούς. Ο Έλληνας παραγωγός πως θα ζήσει; Σταματήστε την ξενομανία. Να το πείτε σε όλους τους γνωστούς σας. Στόμα με στόμα. Θα τους “τσούξει”. Η Γερμανική πρεσβεία θα τους στείλει τα μαντάτα…

Διαδώστε το. Αναρτήστε το. Κοινοποιήστε το.

1904124_638068312966097_4281898601890370256_n

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here