Ούτε 1 ούτε 2, αλλά 32 ….

… παραλίες στο Νομό Χανίων παρακαλώ. Κοίταζα το άρθρο στο αγαπημένο μου infomust.gr – το site που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μας - και δεν το πίστευα. Έλεγα συνέχεια… «πλάκα μου κάνεις»…. Αυτή όμως είναι η Ελλάδα, αυτή είναι και η Κρήτη.

0
1183

παραλίες στο Νομό Χανίων παρακαλώ. Κοίταζα το άρθρο στο αγαπημένο μου infomust.gr – το site που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μας – και δεν το πίστευα. Έλεγα συνέχεια… «πλάκα μου κάνεις»…. Αυτή όμως είναι η Ελλάδα, αυτή είναι και η Κρήτη.

Πας στα Χανιά για διακοπές και έχεις γύρω γύρω 32 παραλίες. Πας στο Ρέθυμνο… κάτι αντίστοιχο… Πας στο Ηράκλειο… ε καλά… με βάση το Ηράκλειο πας και Βάϊ, και Ιεράπετρα κλπ. Κλπ. Η Κρήτη χωρίζεται σε τέσσερις νομούς, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων. Όποιο νομό και να επιλέξετε θα βρείτε πληθώρα παραλιών, αξιοθέατων, φυσικών και μη, δραστηριοτήτων και νυχτερινής διασκέδασης. Γενικά η Κρήτη επιφυλάσσει όμορφα και ιδιαίτερα πράγματα καθώς και φιλόξενους ανθρώπους που θα φροντίσουν την διαμονή σας στο νησί, να σας μείνει αξέχαστη!

ΚΡΗΤΗ, ΧΑΝΙΑ, 32 ΠΑΡΑΛΙΕΣ, CRETE ISLAND GREECE, CHANIA, PARALIES, nikosonline.gr

Για ελάτε ένα ταξιδάκι παρακαλώ……

http://infomust.gr/δείτε-32-πανέμορφες-παραλίες-στο-νομό-χα/

ΚΡΗΤΗ, ΧΑΝΙΑ, 32 ΠΑΡΑΛΙΕΣ, CRETE ISLAND GREECE, CHANIA, PARALIES, nikosonline.gr ΚΡΗΤΗ, ΧΑΝΙΑ, 32 ΠΑΡΑΛΙΕΣ, CRETE ISLAND GREECE, CHANIA, PARALIES, nikosonline.gr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.