Ο άρχοντας και ο βασιλιάς…..

0
927

sfakianakis-karras

Πανζουρλισμός στα εκατέρωθεν στρατόπεδα. Και από το μέρος του άρχοντα αλλά και οι θαυμαστές του βασιλιά. Οι μεγαλοστομίες και οι υπερβολές άρχισαν ήδη. «Θα ισοπεδωθεί η νύχτα», «θα τους λιώσουν όλους», «θα πάρουν όλο το χαρτί» …. Και χαίρονται λες και το «χαρτί» θα μπει στην δική τους τσέπη…..

Η ανακοίνωση της συνύπαρξης του Βασίλη Καρρά και του Νότη Σφακιανάκη στο ίδιο νυχτερινό κέντρο γέμισε ενθουσιασμό τους fans και των δύο καλλιτεχνών, και από τώρα ανοίγουν σαμπάνιες. Η πείρα μου όμως, εμένα μου λέει, να περιμένω μέχρι να ανοίξουν. Μέχρι τότε πολλά μπορεί να γίνουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις «παίζονται» πολλά. Πρέπει να ισορροπήσουν κατ’ αρχήν τα δύο «εγώ» των τραγουδιστών. Να κατανεμηθεί ο χώρος στην αφίσα, ο χρόνος στο πρόγραμμα, τα καμαρίνια (ποιος θα έχει το μεγάλο και ποιος το πιο μικρό), ποιος θα βγαίνει πρώτος, ποιος δεύτερος, θα φέρουν και οι δύο τις ορχήστρες τους; Θα έχουν και οι δύο τους μαιτρ τους; Θα έχουν ποσοστό από τα λουλούδια; κτλ. κτλ.

Θυμάμαι μια ανακοίνωση πέρσι που έλεγε: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχεται τον Βασίλη Καρρά στον Έναστρον.» Για πότε έπεσαν τα τηλέφωνα και τα γαμοσταυρίδια από την πλευρά του Καρρά, και για πότε κατέβηκε αυτή η ανακοίνωση, δεν μπορώ να σας περιγράψω. Λοιπόν εδώ είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει. Και μια συμβουλή:

«Παιδιά μην ετοιμάζετε τους οδοστρωτήρες για να ισοπεδωθεί η νύχτα. Πάντα να κρατάτε μικρό καλάθι».

Και το λέω, γιατί τόσο η συνεργασία του Καρρά με τον Οικονομόπουλο, όσο και με τον Μαζωνάκη δεν έσκισαν. Υπήρξαν αρκετές Παρασκευές που δεν άνοιξαν ή που είχαν ελάχιστο κόσμο.

b869f76bdc8708f3cbd5f006f5be1207_XL

Ο Βασίλης Καρράς στα 66 του, και ο Νότης στα 57 του θα συνεργαστούν για πρώτη φορά.

Θυμάστε λέει την σεζόν Πάριος- Πασχάλης Τερζής; Ε, αυτό θα γίνει! Ναι βρε παιδιά, αλλά ο Καρράς δεν είναι Πάριος και ο Νότης δεν είναι Τερζής. Επιπλέον τότε ήταν άλλες εποχές….

pwlina49

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.