Το γνωστό θέμα που απ’ ότι φαίνεται θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα. Ποιος είναι straight και ποιος είναι gay. Όποιος εμφανίζεται στην τηλεόραση ή στον καλλιτεχνικό χώρο αμέσως μπαίνει στο στόχαστρο του κουτσομπολιού. Ο Γιώργος Παράσχος είναι ένα από τα πρόσφατα θύματα…
Ακούστε τι του συνέβη – και που ο ίδιος το είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega: «Κάποια στιγμή με βρήκε μια κυρία στον δρόμο και μου λέει: “Γεια σας κύριε Παράσχο! Τι κάνετε; Παντρεμένος δεν είστε; Να σας ζήσει η κόρη σας και εύχομαι να είναι straight το παιδί”.
Έμεινε άφωνος ο άνθρωπος και με το δίκιο του. Τα social media έχουν κάνει τον κόσμο να αποθρασυνθεί όσο ποτέ άλλοτε. Έχει κυκλοφορήσει ένα κουτσομπολιό πως ο Γιώργος είναι – λέει – gay, οπότε ο καθένας ή η κάθε μια μπορεί να λέει και ρωτάει ότι θέλει.
Στην κουβέντα παρεμβαίνει και ο γνωστός αντιρρησίας λέγοντας: “Ναι, αλλά κι’ αυτός έτσι όπως φωτογραφίζεται σαν gay πορνοστάρ ή μ’ αυτούς που κυκλοφορεί δίνει τροφή για κουτσομπολιό.”
Να σου πω την αλήθεια φίλε μου, κι εγώ αν θα είχα την κορμάρα του Γιώργου, έτσι και χειρότερα θα φωτογραφιζόμουν. Δεν θα έδινα λογαριασμό σε κανένα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ούτε τον έχω δει να παίζει, αλλά από τις φωτογραφίες και μόνο, μου μοιάζει πολύ καλό παιδί. Μου είναι πολύ συμπαθής.
Ξεκίνησε από οικοδομή
Ο Γιώργος Παράσχος γεννήθηκε στην Καβάλα και από 14 ετών ξεκίνησε να δουλεύει σε οικοδομή μαζί με τον πατέρα του, ώσπου αποφάσισε να φύγει από το χωριό που ζούσε και να πάει να μείνει μόνος του στη Θεσσαλονίκη. Ήθελε να ξεκινήσει να δουλεύει και να ψαχτεί για το τι θέλει να κάνει στην ζωή του. Δούλεψε σε πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορα πόστα και έτσι άρχισε τις γνωριμίες του. Αρχικά όλοι ήθελαν να τον φωτογραφήσουν και κάποιοι τον παρότρυναν να δοκιμάσει το χώρο του modeling. Παράλληλα συμμετείχε ερασιτεχνικά σε μια θεατρική παράσταση και του άρεσε πολύ.
Παρακολούθησε μαθήματα σε δραματική σχολή, ήρθε στην Αθήνα και όλοι μας νομίζω τον μάθαμε όταν συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ήταν η εποχή που η Ελένη ήθελε να έχει μαζί της και κάποια εντυπωσιακά αγόρια (Φαίδων Κεφαλέας, Δημήτρης Αλεξάνδρου κ.α.). Όταν έφυγε από την εκπομπή έκανε διάφορες δουλειές ανάμεσα στις οποίες στο θέατρο, όταν βρέθηκε στο πλευρό της Μάρως Κοντού στην παράσταση “Ελισάβετ, γυναίκα από σύμπτωση” (φωτο πάνω δεξιά). Και μετά ήρθε το Just the tow of us που είχε για coach την Κατερίνα Στανίση (κάτω).
Ο γάμος και ο χωρισμός
Οι δουλειές στο χώρο των ηθοποιών είναι με το σταγονόμετρο, οπότε όταν είδε ότι δεν χτυπούσε το τηλέφωνο του, άρχισε και πάλι να δουλεύει νύχτα. Σ’ ένα club που δούλευε γνώρισε την Χρύσα Κροκίδα, ερωτεύτηκαν, άρχισαν να βγαίνουν, παντρεύτηκαν, έκανα και μια κορούλα. Και μετά ήρθε ο χωρισμός. Γιατί, τι έγινε; Ο ίδιος σε συνέντευξη του είχε πει: “ Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Πάντα όμως θα είναι η γυναίκα μου, έχουμε παιδί μαζί. Δεν γίνεται να την πω αλλιώς. Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ, σε άλλο σπίτι η σύζυγος μου είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο για τον άλλον”.
Μπήκε στον χώρο της εστίασης δουλεύοντας ως υπεύθυνος εστιατορίων και ευτυχώς του έγινε πρόταση να παίξει στην τηλεόραση στην σειρά «8 Λέξεις» (φωτο επάνω). Και λέω ευτυχώς γιατί με την καραντίνα, που έκλεισαν όλοι οι χώροι εστίασης, θα είχε πάλι πρόβλημα.
Ο γνωστός αντιρρησίας γελάει και μου λέει: “Στις ‘8 λέξεις’; Ωχ! θ’ αρχίσουν να γράφουν πάλι όλα αυτά τα περί gay. Πάλι στον λάκκο με τα φίδια βρέθηκε…Έχω μάθει πως κάποιοι γνωστοί gay από την συγκεκριμένη σειρά, τον γουστάρουν και τον κυνηγάνε τον Παράσχο χρόνια τώρα…”
Και θα κλείσω το άρθρο, με ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του, που ο Γιώργος περιέγραψε ένα πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε από σκηνοθέτη: “Είχα ένα σκηνικό σχετικά πρόσφατα. Είχα βρεθεί με έναν σκηνοθέτη για να κλείσουμε μια δουλειά στο θέατρο, οπότε γυρνάει και μου λέει: “Γιώργο εσύ δεν ασχολείσαι και με το personal training; Θες να έρθεις σπίτι μου να μου κάνεις μασάζ”; Εκεί κόλλησα λίγο, αλλά του είπα πως αν χρειάζεται μασάζ, μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον φυσιοθεραπευτή”.
Διαβάστε κι΄ άλλα άρθρα
Είναι gay ο Νίκος Παπαδάκης; https://bit.ly/2QpMuaC
Γιατί χάθηκε ο Νίκος Παπαδάκης; https://bit.ly/2VpObaW
Φαίδων Κεφαλέας: Gay ή Straight; https://bit.ly/32MThht
Στο κρεβάτι με τον Γιώργο: https://bit.ly/2rCDrZF
Σταμάτης Βούρος: Σαν πολύ περίεργα δεν μας τα λέει; https://bit.ly/2vUEODW
Δημήτρης Κοκονάκης: Πήγε στο GNTM https://bit.ly/3mwGNWg
Παναγιώτης Παπαδάκος: Στο “Bachelor” https://bit.ly/35JFIEH
Ο Χρήστος Σπανός ερωτεύτηκε την δασκάλα του https://bit.ly/37TQTJy
Οι «Άγριες μέλισσες» άλλαξαν την ζωή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου: https://bit.ly/2rUdsgK
—————-
Παράσχος photo gallery
—————————————————————————