Ο Γκλέτσος, ο άντρας και ο ομοφυλόφιλος…..

0
546

icemax_620_8a23035800b8066daf299f29232ca1e0

Τρεις διαφορετικές κατηγορίες αντρών είναι αυτό που έγραψα. Μία κατηγορία ο Γκλέτσος, μία οι άντρες και μία οι ομοφυλόφιλοι. Στα αρχ@@δια μας, πώς τη βλέπει τη δουλειά ο καθένας, αν θεωρεί τον εαυτό του άντρα, ή αν θεωρεί ότι ο άλλος δεν είναι άντρας.

Υπάρχουν μερικοί που νομίζουν ότι αν ένας άντρας πάει με έναν άλλο άντρα θα αλλάξει ο ρους της ιστορίας. Σιγά ρε μεγάλε! Ίσιωνε γιατί θα μας πάρει η κατηφόρα. Ποιος χέστηκε! Να σου πω και κάτι άλλο. Σε κοινωνίες ανδροκρατούμενες είναι φυσικό να γίνει και ομοφυλοφιλικό παιχνίδι. Παλιά τα σχολεία ήταν αρρένων και θηλαίων. Τα αγόρια επίσης έπαιζαν μεταξύ τους, γιατί υπήρχαν αγορίστικα και κοριτσίστικα παιχνίδια. Τα κορίτσια για παράδειγμα δεν έπαιζαν μπάλα. Μετά το σχολείο αρρένων, τα αγόρια πήγαιναν στον στρατό. Μικρές κλειστές κοινωνίες, άβατες για τα κορίτσια και τις γυναίκες. …. Τα αγόρια κοιμόντουσαν μαζί, έπαιζαν μαζί, έκαναν μπάνιο μαζί, γδύνονταν ο ένας μπροστά στον άλλο, αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλο….

Μεγάλος ντόρος έγινε πρόσφατα με την δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου, ότι έχει πάει με άντρα. Ακόμα μεγαλύτερο σούσουρο έγινε με το αινιγματικό: «το ψάρι ψήνεται από τις δύο μεριές.» Έχει σημασία ποιος είναι αυτός που μιλάει και γιατί προχωράει σε τόσο απαγορευμένες προσωπικές αποκαλύψεις. Και επειδή ο Γκλέτσος ασχολείται με τα κοινά, διευκρίνισε ότι η δήλωσή του είναι…πολιτική. Και είναι πολιτική η δήλωσή του, διότι η κοινωνία θα πρέπει, επιτέλους, να αποδεχθεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια πραγματικότητα. Και δεν έχει άδικο. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Οι πραγματικοί άντρες δεν ασχολούνται με τι κάνει ο διπλανός τους, ούτε κάνουν κριτική. 

Apostolos-Gletsos4_M

Ο Αποστόλης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ντόμπρος και ξηγημένος. Όσοι του κάνουν κριτική είναι κομπλεξικοί και έχουν πρόβλημα. Οι πραγματικοί άντρες δεν σχολιάζουν, ούτε κάνουν κριτική στον διπλανό τους. Οι πραγματικοί άντρες, είναι… άντρες. Όσοι ασχολούνται με τις δηλώσεις του Γκλέτσου και εκφράζονται αρνητικά, κρύβουν κάτι.

Όταν λέει ο Γκλέτσος: «μόνον εγώ έχω πάει με άνδρα», τι εννοεί; Ότι εγώ ο Γκλέτσος πήγα με άνδρα, αλλά δεν είμαι ο μόνος. Αυτό εννοεί. Και εκεί αρχίζουν όλοι οι άντρες και αναρωτιούνται ή να κοιτάζουν καχύποπτα ο ένας τον άλλο! Χα! Παιδιά, μην γελιόμαστε, υπάρχει μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού που έχει ψαχτεί με την σεξουαλικότητα του. Αρκετοί ήταν αυτοί, που χωρίς να είναι ομοφυλόφιλοι, έχουν δοκιμάσει και βρέθηκαν στο κρεβάτι με έναν άντρα. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κοινωνία και οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει από τον σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα, είναι φυσικό να «παίζουν» όλα…..

Apostolos-Gletsos3_M

Παίδες για να τελειώνουμε, άντρας είναι αυτός που αισθάνεται τον εαυτό του άντρα. Το αν κάποιος αμφισβητεί τον ανδρισμό εκείνου που πηγαίνει με άντρα, έχει μεγάλο πρόβλημα… 

Apostolos-Gletsos2_M

Apostolos-Gletsos1_M

ů?켲 �ȥﶡ��飬鼴�᰼ �Ӵ�ᬼ?ެᱷﲠ�??�?띴?⯽� 졦ߠ쥠� 䧬�ﵠ㩡 �?婠�??�鬜�С?嵞 6 ɡ�ᱟﵠ2012 (EUROKINISSI/ӕͅуTǓ)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.