Ο γκόμενος της Netta

Την θυμάστε φαντάζομαι την Netta που πριν 2 χρόνια κέρδισε την πρώτη θέση στην Eurovision με το τραγούδι της Toy. Λοιπόν που λέτε, ψάχνοντας κάτι, έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία της αγκαλιά με ένα αγόρι, και μπήκα να διαβάσω. Και ναι, είναι ο γκόμενος της!!!

0
1179

Την θυμάστε φαντάζομαι την Netta που πριν 2 χρόνια κέρδισε την πρώτη θέση στην Eurovision με το τραγούδι της Toy. Λοιπόν που λέτε, ψάχνοντας κάτι, έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία της αγκαλιά με ένα αγόρι. Μπήκα να διαβάσω. Και ναι, είναι ο γκόμενος της!!!

Η Netta Barzilai που τότε όλοι την κορόιδευαν, την χλεύαζαν και την έλεγαν «χοντρή κότα», εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλά στην πατρίδα της, να κυκλοφορεί τραγούδια και να κυκλοφορεί επίσης και ένα μανούλι ονόματι Ilan Ben Or.

Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr

Το παιδί που λέτε, είναι Αμερικανός πολίτης, ζούσε στο Los Angeles και με το που τέλειωσε το σχολείο, αποφάσισε πως οι περαιτέρω σπουδές του μπορούν να περιμένουν. Ήθελε να γυρίσει στο Ισραήλ και να υπηρετήσει στο στρατό. Έτσι κι΄ έγινε και το 2012 επέστρεψε στην χώρα καταγωγής του.

Οι υποχρεώσεις του στο στρατό τέλειωσαν και επειδή του άρεσε το Ισραήλ, αποφάσισε να μείνει και να συνεχίσει τις σπουδές του εκεί. Μηχανολόγος -ηλεκτρολόγος. Μένει σε μια πολύ trendy γειτονιά Tel Aviv και δουλεύει part time στην εταιρία Intel.

Όταν συνάντησε πρώτη φορά την Netta σε ένα μπαρ, εκείνη ήταν ήδη star. Όλοι πήγαιναν και έβγαζαν selfie μαζί της. Καθόταν και κοίταζε από απόσταση, και όταν τέλειωσε ο μεγάλος πανικός, την πλησίασε. Εκείνη νόμιζε πως ήθελε φωτογραφία, αλλά τον άκουσε να της λέει: “Μπορώ να σε κεράσω ένα ποτό;” Η Netta τον κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και του είπε: “Να με κεράσεις, μόνο που δεν θα το πληρώσεις. Είναι όλα κερασμένα”. Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα και ο Ben Or, είπε σε συνέντευξη του, πως αμέσως κατάλαβε πως ταίριαζαν. Η χημεία τους ήταν κάτι το απίστευτο. Από τότε είναι μαζί συνέχεια. Μόνο 6 μήνες έλειψε, για να δει τους δικούς του στο Los Angeles, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως η καρδιά του ήταν στο Tel Aviv και επέστρεψε εσπευσμένα.

Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr

Κι’ άλλα γκομενικά

Ο νέος γκόμενος της Madonna: https://bit.ly/3dDMBrO

Ο γκόμενος της Madonna και ο δίδυμος αδελφός του: https://bit.ly/3dHaNtj

Ο γκόμενος της Lady Gaga: https://bit.ly/2LkXp1N

Ο γκόμενος του προέδρου: https://bit.ly/3dHbBOR

Ποιος είναι αυτός ο γκόμενος του Cristiano Ronaldo; https://bit.ly/2SWHXx3

Αυτός είναι ο γκόμενος του James Franco; https://bit.ly/3fFzmIF

Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr Ο γκόμενος της Netta, Netta Barzilai, Ilan Ben Or, Eurovision, Toy, Ισραηλ, Νέτα Μπαρζιλαϊ, έρωτας, σχέση, nikosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.