Ο Ελληνάρας…

0
133

1403890879747

Λέει ότι καταλαβαίνει αρκετά Ελληνικά, αλλά δεν μιλάει γιατί φοβάται ότι θα κάνει πολλά λάθη και θα τον κοροϊδεύουν. Ο Μιχάλης Τσικλής με καταγωγή από Μυτιλήνη και Σπάρτη, είναι Ελληνάρας με τα όλα του και σκίζει.

Είναι πρωταγωνιστής στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά The Shield, αλλά γενικά όπου έχει παίξει άφησε το σημάδι του και διακρίθηκε για την άνεση του, για το ταμπεραμέντο του και για την εξαιρετική του υποκριτική δεξιότητα. Επίσης πράγμα σπάνιο στις μέρες μας, είναι αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του, στους σκηνοθέτες και στα κινηματογραφικά συνεργεία. Είναι ο άνθρωπος που έχει πάντα το χαμόγελο στο στόμα και όλα τα αντιμετωπίζει με χιούμορ, αλλά όταν φτάσει η ώρα για δουλειά είναι άψογος και σούπερ επαγγελματίας.

Ο Michael Chiklis γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1963 στην Μασαχουσέτη, με μητέρα την Κατερίνα Βουσβούκη, από Σπάρτη, και πατέρα τον Τσάρλι Τσικλή, από Λέσβο. Από μικρό παιδί ήταν ο διασκεδαστής της οικογένειας και γι’ αυτό αργότερα όταν θέλησε να σπουδάσει υποκριτική δεν εξέπληξε κανένα.

"Past Lives" --Michael Chiklis takes a break between scenes to jam with the band, on VEGAS Friday, April 26 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Cliff Lipson/CBS © 2013 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Τρελαίνεται για την μουσική, γι’ αυτό και έχει φτιάξει δική του μπάντα όπου παίζουν όποτε έχουν χρόνο. Τραγουδάει και παίζει με άνεση, ντράμς, κιθάρα και μπάσο. Το 2011 μάλιστα κυκλοφόρησαν και ένα single με τίτλο “Till I come home” αφιερωμένο σε όλους τους φαντάρους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Παρ’ όλο που στο Shield παίζει ένα διεφθαρμένο αστυνομικό, έχει κάποιες υπέροχες στιγμές ευαισθησίας και καλοσύνης που τον κάνουν αξιαγάπητο.

Έχει καταφέρει δηλαδή, να κάνει το κοινό, να συμπαθεί έναν «κακό» άνθρωπο. Έναν διεφθαρμένο… αλλά με μια χρυσή καρδιά!!!

the_shield

1AA_M

Παίζει και είναι σαν να μην παίζει. Δεν καταλαβαίνεις ούτε στιγμή ότι αυτός ο άνθρωπος έχει διαβάσει και λέει τα λόγια κάποιου σεναρίου.

1F_M

Ακόμα και το όνομα της Glenn Close που μπήκε στην σειρά, στον τέταρτο κύκλο, μπήκε δεύτερο, μετά το δικό του.

1C_M

Εδώ τον βλέπετε με τον Andrien Brody, και δεξιά παιχνιδάκια στην παραλία με την Maria Menounos

1B_M

Όταν συναντήθηκε με τον Steve Tyler των Aerosmith και δεξιά με τον Jack Nicholson

High-School-Anchor-Bay

Με τον Andrien Brody, έχουν παίξει μαζί στην κινηματογραφική κωμωδία High School.

1H_M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here