Ο καλύτερος ηθοποιός της χρονιάς

Ο μικρός φαίνεται ότι βγαίνει από την σκιά του μεγάλου του αδελφού Ben Affleck, και αποκτά δικό του κοινό και δικό του στίγμα. Πολυτάλαντος όπως και ο Ben, παίζει σκηνοθετεί, γράφει και κάνει παραγωγή σε ταινίες και ντοκιμαντέρ, που πάντα παίρνουν θαυμάσιες κριτικές.

0
1890

Ο μικρός φαίνεται ότι βγαίνει από την σκιά του μεγάλου του αδελφού Ben Affleck, και αποκτά δικό του κοινό και δικό του στίγμα. Πολυτάλαντος όπως και ο Ben, παίζει σκηνοθετεί, γράφει και κάνει παραγωγή σε ταινίες και ντοκιμαντέρ, που πάντα παίρνουν θαυμάσιες κριτικές.

Και φέτος είναι η χρονιά του. Παίζοντας στην θαυμάσια ταινία «Manchester by the Sea», κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού, το BAFTA και το Oscar Α΄ Αντρικού ρόλου. Όταν η ταινία προβλήθηκε στο Sundance Festival όλοι παραδέχτηκαν ότι με ένα καθόλου αβανταδόρικο ρόλο, κατάφερε και έπαιξε με απίστευτη μαεστρία.

 Casey Affleck

Ο Casey Affleck γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1975 και ξεκίνησε την καριέρα του σαν παιδί θαύμα, παίζοντας σε τηλεοπτικές ταινίες και σειρές. Μεγαλώνοντας έγινε ο αγαπημένος ηθοποιός του Gus Van Sant, παίζοντας σε τρεις ταινίες του. Ο Steven Soderbergh τον πήρε επίσης στην τριλογία του Oceans Eleven κλπ. Πριν δέκα χρόνια, το 2007, ήταν η χρονιά που τον καθιέρωσε για τα καλά. Παίζοντας στην «Δολοφονία του Jesse James» προτάθηκε για Oscar Β΄ αντρικού ρόλου και πήρε εκπληκτικές κριτικές για την ταινία Gone Baby Gone που σκηνοθέτησε ο αδελφός του.

Έκτοτε ακολούθησαν κι’ άλλες ταινίες, κι’ άλλες υποψηφιότητες, και πάντα θαυμάσιες κριτικές. Ήρθε όμως κι’ ένα σκάνδαλο που τώρα, μόλις ανακοινώθηκε ότι είναι υποψήφιος για το Manchester by the Sea, ήρθε ξανά στο προσκήνιο μια ιστορία από το παρελθόν του και άρχισε να αναπαράγεται από όλα τα ΜΜΕ. Το 2010, δυο γυναίκες που είχαν δουλέψει στο πειραματικό φιλμ του «I’m Still Here», κατέθεσαν αγωγή εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Οι δύο γυναίκες μήνυσαν τον Άφλεκ ζητώντας 2 εκατομμύρια δολάρια η μία και 2,25 η άλλη για τη σεξουαλική παρενόχληση, αλλά τελικά υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός και στις δύο περιπτώσεις για αδιευκρίνιστο ποσό. Ο ίδιος ο Άφλεκ έκτοτε έχει αρνηθεί επανειλημμένα όλες τις κατηγορίες. Αρχικά είχε απειλήσει να ανταπαντήσει με μηνύσεις, πράγμα που τελικά δεν έγινε αφού ακολούθησε ο συμβιβασμός.

 Casey Affleck, oscar

 Casey Affleck, Ben Affleck

 Casey Affleck

 Casey Affleck  Casey Affleck

————————–

Manchester by the Sea – Official Trailer (2016) / Casey Affleck Movie

———————————–

Στην ενότητα ΑΝΤΡΕΣ θα βρείτε άρθρα για πολλούς διάσημους άντρες

https://www.nikosonline.gr/category/άντρες/

 Casey Affleck

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

 Casey Affleck

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.