Ο Μαρινάκης, ο ΔΟΛ και το Mega

Με βάση τα γεγονότα που λένε ότι ο Μαρινάκης θα υποστηρίξει κι’ αυτός τον Κούλη και την ΝΔ. και η ΝΔ θα ξαναγίνει το μεγάλο, το σοβαρό, το φερέγγυο κόμμα της Ελλάδας. Το κόμμα που θα ενδιαφέρεται για τον Ελληνικό λαό (και τον Έλληνα μαλάκα τηλεθεατή) αρχικά, και μετά για την Siemens, για τις μίζες, το ξεπούλημα κλπ. κλπ.

0
565

Με βάση τα γεγονότα που λένε ότι ο Μαρινάκης θα υποστηρίξει κι’ αυτός τον Κούλη και την ΝΔ. και η ΝΔ θα ξαναγίνει το μεγάλο, το σοβαρό, το φερέγγυο κόμμα της Ελλάδας, ας ρίξουμε τους τόνους. Γιατί η ΝΔ θα γίνει το κόμμα που θα ενδιαφέρεται για τον Ελληνικό λαό (και τον Έλληνα μαλάκα τηλεθεατή) αρχικά, και μετά για την Siemens, για τις μίζες, το ξεπούλημα κλπ. κλπ.

Marinakis, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΔΟΛ, Mega, Τηλεοπτικό τοπίο, nikosonline.gr

Και ερχόμαστε στο Mega που δεν πήρε άδεια και δεν έκλεισε. Και παρ’ ό,τι χρεωκοπημένο απέκτησε νέους μεγαλομετόχους, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Άρα… το βοθροκάναλο, όπως χαρακτήριζαν το Mega, με τους Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Σαββίδη θα συνεχίσει κανονικά την… παλιά επανάσταση.

Διαβάζω στο Apodytiriakias.gr: Ο Μαρινάκης δεν είναι με τον Τσίπρα. Απεναντίας, είναι με τον Μητσοτάκη. Επειδή πέφτει πολύ ανάλυση, για το πώς έχει ανακατευτεί η τράπουλα, μετά την εξαγορά του ΔΟΛ από τον εφοπλιστή, ας δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Με βάση γεγονότα, συγκεκριμένες πληροφορίες κι όχι υποθετικές προσεγγίσεις.

Στόχος του Μαρινάκη να βελτιωθεί το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Όπως η εμπλοκή του στον Ολυμπιακό συνέβαλε στην άνοδο του ποδοσφαίρου και στη μείωση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. (Εδώ γελάμε) Apodytiriakias.gr

Marinakis, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΔΟΛ, Mega, Τηλεοπτικό τοπίο, nikosonline.gr

Ο “προοδευτικός” ΔΟΛ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη), έπεσε στα χέρια του Μαρινάκη. Επειδή ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι από οικογενειακό τζάκι της δεξιάς, και με στενές και πολυετείς σχέσεις με το Μητσοτακέϊκο, όλοι έχουμε καταλάβει ποιον θα υποστηρίζουν ΤΑ ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ, το MEGA και οι λοιπές παρά-πληροφοριακές πηγές της ενημέρωσης….

Marinakis, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΔΟΛ, Mega, Τηλεοπτικό τοπίο, nikosonline.gr

Τα κανάλια που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό

Mega: Το εμβληματικό συστημικό μέσο, που ήταν υπό κατάρρευση, με τους εργαζόμενους απλήρωτους, υπολειτουργεί χάρη στην ανοχή της ΔΕΗ που δεν κόβει το ρεύμα. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την αδιαφορία των μετόχων. Οι μέτοχοι ήταν ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, ο ΔΟΛ, o ΠΗΓΑΣΟΣ (Μπόμπολας)…. Τώρα τα ηνία παίρνουν οι: Όμιλος Βαρδινογιάννη, Ευάγγελος Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης.

Σκαϊ: Αντιπολιτεύεται ως τα άκρα την κυβέρνηση και υποστηρίζει ξενδριάντροπα την Νέα Δημοκρατία.

Antenna: Είχε βρεθεί απέναντι στην κυβέρνηση. Σταδιακά όμως η κριτική του έγινε ήπια και τώρα τηρεί μία ουδέτερη στάση.
Alpha: Συμφερόντων Κοντομηνά, είναι φίλα προσκείμενος στην κυβέρνηση, με αιχμή τις εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου.

Marinakis, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΔΟΛ, Mega, Τηλεοπτικό τοπίο, nikosonline.gr

Στην ενότητα ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα βρείτε πολλά άρθρα για τηλεοπτικές σειρές

https://www.nikosonline.gr/category/τηλεόραση/

Marinakis, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΔΟΛ, Mega, Τηλεοπτικό τοπίο, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here