Ο μεθυσμένος… καρχαρίας!

0
683

katy-perry-superbowl-2015

Η Katy Perry, είναι δημοφιλέστατη ποπ τραγουδίστρια με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter και με ένα σωρό επιτυχίες. Γιατί όμως όλοι πρόσεχαν τον καρχαρία;

Το κορίτσι μας είχε ετοιμάσει ένα σόου 13 λεπτών για το ημίχρονο του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου μεταξύ των New England Patriots και των Seattle Seahawks. Η Katy, λοιπόν, «έκανε είσοδο» πάνω σε ένα γιγάντιο χρυσό λιοντάρι για να ερμηνεύσει την επιτυχία της Roar, κάλεσε στη σκηνή τον Lenny Kravitz για να πουν μαζί το μεγαλύτερο σουξέ της, το «I kissed a girl», ενώ συνόδευσε και τη ράπερ Missy Elliot. Κάπου στο ενδιάμεσο βγήκε με πολύχρωμο φουστανάκι για να ερμηνεύσει το «Teenage Dream» ανάμεσα σε κινούμενους φοίνικες κύματα και… δύο καρχαρίες – όχι αληθινούς, φυσικά. Δύο χορευτές της με σχετικά κοστούμια ήταν σχεδιασμένο να την ακολουθούν στο χορευτικό και να είναι συγχρονισμένοι μεταξύ τους.

Μόνο που ο αριστερός καρχαρίας, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά απέκτησε έξι σατιρικούς λογαριασμούς στο Twitter, δεν τράβηξε την προσοχή για τις επιδέξιες χορευτικές φιγούρες, αλλά γιατί δεν ήξερε… τι του γινόταν. Πιθανότατα μεθυσμένος δεν συγχρονιζόταν καθόλου με τον συνάδελφο του, δεξιό καρχαρία, δεν πήγαινε καν με το ρυθμό. Τελικά ανακηρύχθηκε ο μεγαλύτερος σταρ της βραδιάς.

Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνιση της Katy Perry αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του «Super Bowl», συγκεντρώνοντας τους περισσότερους τηλεθεατές από ποτέ: 118,5 εκατομμύρια…

Όσο για τον αγώνα, τελικά κέρδισαν οι New England Patriots, που σας θυμίζω ότι είναι η ομάδα του Tom Brady, συζύγου της Giselle.

Katy-Perry-Super-Bowl-2015

LennyKaty_RobCarr-630x420

Pepsi Super Bowl XLIX Halftime Show

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα με τον μεθυσμένο καρχαρία……

Το «Super Bowl» είναι το τηλεοπτικό γεγονός με την υψηλότερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ.

——————————-

ΔΕΝ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

https://www.nikosonline.gr/?p=14483

MUSIC IS MY LIFE

https://www.nikosonline.gr/?p=14903

The-Taylor-Swift-Diss-in-Katy-Perry-s-Super-Bowl-2015-Performance-You-Nearly-Missed-Photo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.