Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η κρεαταγορά

Σε πείσμα όλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξακολουθεί να τραγουδάει κι’ ας τον κατηγορούν ότι έχασε την φωνή του, ότι είναι φοροφυγάς, ότι δεν κάνει πια επιτυχίες…. Πρόσφατα έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Επανομής (έξω από την Θεσσαλονίκη), για τα 90 χρόνια της ομάδας.

2
1284

Σε πείσμα όλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξακολουθεί να τραγουδάει κι’ ας τον κατηγορούν ότι έχασε την φωνή του, ότι είναι φοροφυγάς, ότι δεν κάνει πια επιτυχίες…. Πρόσφατα έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Επανομής (έξω από την Θεσσαλονίκη), για τα 90 χρόνια της τοπικής ομάδας.

Δεν θα το έπαιρνα είδηση αν δεν μου έστελνε ένας φίλος μήνυμα στο Facebook. Και μου έγραψε: «…έβλεπα τη συνέντευξή σας που λέγατε για τον Χατζηγιάννη ότι ξεφτιλίζεται, και σήμερα μου έστειλε φίλος φωτογραφία εισιτήριο για συναυλία του Χατζηγιάννη στο γήπεδο της Επανομής με χορηγούς … δείτε και μόνος σας».

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Και μου έστειλε το εισιτήριο, όπου βλέπουμε όλοι μας, ότι χορηγοί είναι ένα beach bar, το ιχθυοπωλείο Αφοι Τζίνα και μια… υπέρ-αγορά κρεάτων.

Θα υπάρξουν και κάποιοι που θα πουν ότι δεν φταίει ο Χαζηγιάννης για τους χορηγούς. Λάθος. Σε καλλιτέχνες τέτοιου μεγέθους, είναι υπεύθυνος και ο ίδιος ο καλλιτέχνης και ο μάνατζερ του, που πρέπει να ελέγχουν και να εγκρίνουν τα πάντα. Από το ποιοι είναι οι χορηγοί, μέχρι και το αισθητικό αποτέλεσμα της αφίσας. Δεν θα μας “χτυπούσε” άσχημα αν χορηγοί ήταν τα Public ή κάποιο μεγάλο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Έχει διαφορά, να σε χορηγεί ένα νεανικό κατάστημα που πουλάει και cd και κάποιο ραδιόφωνο, και άλλο ψαράδικο και κρεαταγορά….

Προπώληση εισιτηριών στην τιμή των 10 ευρώ έγινε στα σημεία: ΨΙΛΙΚΑ ΝΑΚΟΣ, ΨΙΛΙΚΑ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΨΙΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΨΙΛΙΚΑ ΑΝΝΗ, MEGABITE ΚΑΦΕ-ΚΡΕΠΑ, BEACH BAR BABA, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΤΖΙΝΑ κ.α. Συγνώμη κούκλα μου, πήγαινες για ψάρια και αγόραζες και εισιτήριο συναυλίας; Θέλεις να με στείλεις στο τρελοκομείο;

Ακούστε πως τραγουδάει ο Χατζηγιάννης…

Κι΄ άλλα σχετικά άρθρα

Τα προβλήματα του Χατζηγιάννη: https://bit.ly/2JDc6xX

Γιατί κατηγορούν τον Χατζηγιάννη; https://bit.ly/2Jsvs5A

Άλλο σχολιασμός και άλλο κακία: https://bit.ly/2xTYWrT

Η περιοδεία και η αρπαχτή: https://bit.ly/2I1bdfh

 

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.