Ο μπάτσος που έγινε μοντέλο

0
75

tumblr_mzt7m4B8AB1rykny1o1_r1_1280 - Αντίγραφο

Γράψε για τον Sébastien Moura, μου έστειλε μια αναγνώστρια του blog. Έμεινα να το κοιτάω σαν χάνος, γιατί ποτέ μου δεν είχα ξανακούσει αυτό το όνομα. Μπαίνω στο Google να τον βρω, τίποτα. Το πληκτρολογώ στ’ αγγλικά και μου βγήκε…

Ο τύπος που λέτε, σπούδασε βιολογία, αλλά επειδή είχε τρέλα με τον αθλητισμό, παρακολούθησε και μαθήματα αθλητικής δημοσιογραφίας. Παράλληλα, παρασυρμένος από ένα φίλο του, και για να βγάζει τα έξοδα του μήνα, μπήκε στην αστυνομία στο Παρίσι. Εκεί λόγω του ότι έπαιζε καλό ποδόσφαιρο μπαίνει στην ομάδα της αστυνομίας, όπου το 1999 τον ανακαλύπτει ένας κυνηγός ταλέντων, και τον πείθει να πάει να κάνει δοκιμαστική φωτογράφηση για μοντέλο.

Έκτοτε, και αφού έκανε πολλές Γαλλικές και Ευρωπαϊκές καμπάνιες για μεγάλους οίκους ρούχων, αξεσουάρ και καλλυντικών, ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση σαν παρουσιαστής και σχολιαστής σε διάφορες εκπομπές και talent show, ενώ κερδίζει και ένα ρόλο στην σειρά «Κάτω από τον ήλιο» 

Οι πιο πρόσφατες δουλειές του στην διαφήμιση ήταν τα παπούτσια Bata και το 2014 η εταιρία Gillette.

1C_M

1A_M

1D_M

Ο Sébastien Moura, γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1971 στην Αλγερία και ξεκίνησε να δουλεύει σαν αστυνομικός. Τώρα, είναι μοντέλο, τηλεοπτικός αρθρογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής.

1B_M

1_F

Είναι 44 χρόνων (ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Σάκη), αλλά ακόμα τον θεωρούν από τους πιο σέξι άντρες στο χώρο.

mag-1-540_M

Sebastien-Moura_portrait_w858

Trello Agori

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here