Όταν κάτι δεν πάει καλά στην κυβέρνηση, τι κάνουμε;
Όταν ο πρωθυπουργός γίνεται αντιπαθής, τι κάνουμε;
Προσλαμβάνουμε νέο Αμερικανό επικοινωνιολόγο.
Απλά τα πράγματα.
Ο άντρας του Marlboro
Ήρθε λοιπόν μια επικοινωνιακή καταιγίδα για την ενίσχυση του πρωθυπουργικού προφίλ με κύριο στόχο να οικοδομηθεί ένα πιο ανθρώπινο και προσιτό προφίλ για τον πρωθυπουργό.
- Γι’ αυτό τον είδαμε φωτογραφίες με έφιππο κτηνοτρόφο στον Τύρναβο.
- Γι’ αυτό – προς δήθεν μου τάχα – έκανε παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Γιατί πρέπει να δείξουμε πως ο πθ είναι απλός, προσιτός και καταδεχτικός.
Μετά από αρκετούς μήνες λοιπόν αρχίζει να επανεμφανίζεται, και δώστου τα άρθρα από τα πετσωμένα ΜΜΕ για να αναδείξουν τις πολιτικές αρετές του.
Όλα κατά τα πρότυπα της «αμερικανικής σχολής» της πολιτικής επικοινωνίας – η οποία αναδεικνύει προσωπικά χαρακτηριστικά των πολιτικών μέσα από «αυθόρμητες» καθημερινές στιγμές. Στόχος είναι να αναδειχθεί ή να διατηρηθεί το προφίλ του ηγέτη που είναι «ανθρώπινος», «προσιτός» και «αγαπητός». Όχι από την ελίτ αλλά από τους καθημερινούς ανθρώπους και ιδίως τους πολύ νέους και τους ηλικιωμένους, τόσο στο κέντρο, όσο και στην περιφέρεια.
Τι του λένε να κάνει:
- Να μιλάει και όλα να είναι γραμμένα για να ξέρουμε και να ελέγχουμε τι λέει. Όλα τα διαβάζει από το autocue – μια και από μόνος του δεν έχει να πει τίποτα.
- Να πάει στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη – που όμως τους γύρισε μπούμερανγκ μια και εκδηλώθηκαν σφοδρές αποδοκιμασίες.
- Να δεχτεί μαθητές στο μέγαρο Μαξίμου για να τους ευχηθεί Καλή Σχολική χρονιά και… καλό καλοκαίρι!!!!
- Να δεχτεί την μητέρα και τον μικρό αδελφό του Γιάννη Αντετοκουνμπο στου Μαξίμου για να πολιτογραφήθουν τιμητικά Έλληνες πολίτες.
Και κάλεσε και τον Βορίδη να είναι παρών; Τον Βορίδη ρε φίλε; Που σιχαίνεται τους “ξένους” και ιδιαίτερα τους μαύρους;
Το tweeter πήρε φωτιά…
- Βορίδης και Μητσοτάκης έχουν καταψηφίσει τόσο τον νόμο Ραγκούση το 2010 όσο και τον νόμο 4332 το 2015 για την κτήση ιθαγένειας από παιδιά που γεννιούνται και/ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα. Πρωταθλητές της ρατσιστικής υποκρισίας…
Και οι ερωτήσεις είναι
Πως βρέθηκε στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο ο κ. Greenberg και γιατί ήταν παρών στην ΔΕΘ;
Πόσα χρήματα πληρώνει ο Μητσοτάκης τον Γκρίνμπεργκ και από πού προέρχονται;
Γιατί αυτά τα χρήματα τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, έτσι δεν είναι; Κι’ όλα αυτά την στιγμή που η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες.
Ο Stan Greenberg είναι Αμερικανός- Εβραίος, 76 ετών με μεγάλη προϋπηρεσία ως επικοινωνιακός σύμβουλος πολιτικών.
Όταν ο Μπιλ Κλίντον, ο Τόνι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, αποφάσισαν να βομβαρδίσουν την Σερβία και την σφαγή χιλιάδων αμάχων Σέρβων, αμέσως μετά προσέλαβαν τον επικοινωνιολόγο Stan Greenberg για να τους φτιάξει το προφίλ. Βλέπετε για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, χρειάζονται ισχυρή επικοινωνιακή διαχείριση και προπαγάνδα.
Ο Stan Greenberg με την σύζυγο του Rosa DeLauro, μία εξόχως διάσημη πολιτικό στις ΗΠΑ και πάρα πολύ πλούσια.
Κι’ άλλος Μητσοτάκης
Ο «Κούλης» είναι παντού: https://bit.ly/3tQQm6e
Κυριάκο όλα καλά; https://bit.ly/3kyAvV4
Ο πρωθυπουργός στην Εύβοια για το θεαθήναι: https://bit.ly/3CmbODm
Τι νέα ρε κουμπάρε; https://bit.ly/31ppn4b
Ο πρωθυπουργός είναι σε συνεχείς διακοπές https://bit.ly/2CohIdu
Αυτή η κυβέρνηση κάνει τίποτα; https://bit.ly/2zKEg7a
Μητσοτάκη πες αλεύρι… https://bit.ly/30O2mbL
Σκίσαμε στην Αραβία… https://bit.ly/3fJJKOL
Ο Κούλης και οι καλλιτέχνες… https://bit.ly/37IwKX3
————————————————-