Ο πιο ισχυρός gay των ΗΠΑ

0
124

IMG_9459

Δημοσιογράφος και ακτιβιστής από τους πιο σοβαρούς και πιο ισχυρούς χρόνια τώρα στις Ηνωμένες πολιτείες, είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων των πολιτικών και όλων όσων στρέφονται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ομοφυλοφιλία.

Ο David Mixner στη διάρκεια της καριέρας του έχει συγκεντρώσει 40.000.000 δολάρια για τη στήριξη υποψήφιων προέδρων που τάσσονταν υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Τα βιβλία του γίνονται ανάρπαστα και τα άρθρα του στο blog του σπάνε κόκαλα.

Η κοινότητα Λ.Ο.Α.Τ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί και Τρανσεξουαλ) για να καταλάβετε, εξασφάλισε στον Μπαράκ Ομπάμα τις περισσότερες ψήφους μετά τους Αφροαμερικανούς. Κι’ αυτό, γιατί ο Ομπάμα είχε συναντήσει τον Μίξνερ και τον είχε διαβεβαιώσει για τις προθέσεις του απέναντι στα ζητήματα που απασχολούσαν την gay κοινότητα.

Αυτή τη φορά λένε ότι η υποστήριξή της Χίλαρι Κλίντον από τον Ντέιβιντ Μιξνερ σε περίπτωση που είναι υποψήφια, θα είναι εξίσου ισχυρή. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε και ο ίδιος ο 67χρονος Ντέιβιντ Μίξνερ, που είναι όπως είπαμε η πιο σεβαστή και ιστορική φυσιογνωμία του κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ. Εκφράζοντας την υποστήριξή του προς τη Χίλαρι Κλίντον, «ο πιο ισχυρός ομοφυλόφιλος της Αμερικής», σύμφωνα με το περιοδικό «Newsweek», επιβεβαίωσε κάτι που οι Ρεπουμπλικάνοι φοβούνται αλλά δεν παραδέχονται εδώ και πολύ καιρό: ότι η αναμενόμενη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, θα έχει σημαντικές συνέπειες και στην πολιτική σκηνή. Πριν από μερικές ημέρες, η έγκριτη ιστοσελίδα Politico.com υποστήριξε ότι η αναγνώριση της «ισότητας απέναντι στον γάμο» θα τορπιλίσει την προσπάθεια των Ρεπουμπλικανών να κατακτήσουν τον Λευκό Οίκο το 2016.

  • «Η ψήφος των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤ είναι ιδιαίτερα σημαντική, μετράει δύο φορές περισσότερο από την ψήφο των Εβραίων»,

επεσήμανε ο Μίξνερ, στο blog του.

David Mixner και Hillary Clinton  σε παλιές καλές εποχές.
David Mixner και Hillary Clinton σε παλιές καλές εποχές.
Ο David Mixner και ο Bill Clinton πριν γίνει πρόεδρος.
Ο David Mixner και ο Bill Clinton πριν γίνει πρόεδρος. Τον είχε βοηθήσει αφάνταστα!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here