Ο πληγωμένος άντρας

Ο πολύς κόσμος – και οι γυναίκες κυρίως- πιστεύουν πως οι άντρες δεν πληγώνονται εύκολα και είναι σκληροί. Λάθος! Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες, γιατί κατά βάθος είναι σαν μικρά παιδιά. Απλά θέλουν να δείχνουν τάχα μου σκληροί και ότι δεν τους αγγίζει τίποτα.

0
1312

Ο πολύς κόσμος – και οι γυναίκες κυρίως – πιστεύουν πως οι άντρες δεν πληγώνονται εύκολα γιατί είναι σκληροί. Λάθος! Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες, γιατί κατά βάθος είναι σαν μικρά παιδιά. Απλά θέλουν να δείχνουν τάχα μου σκληροί και ότι δεν τους αγγίζει τίποτα.

Οι άντρες και αγαπούν και πληγώνονται ακριβώς όπως και οι γυναίκες, ασχέτως αν δε το δείχνουν ή δε το λένε. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια πράγματα που αν επιχειρήσετε να τους πείτε ή κάνετε, δύσκολα θα το ξεπεράσουνε. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητος είναι ο κάθε άντρας και κατά πόσο σοβαρά παίρνει αυτά τα πράγματα..

Ο πληγωμένος άντρας, MEN WOUNDED, MEN HURT, LOVE, PLIGOMENOS ANDRAS, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, nikosonline.gr

Ιδού μερικοί λόγοι που πληγώνεται ένας άντρας

Mama mia: Προσοχή κακομοίρες μου τι θα πείτε! Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές πως θα μιλήσετε για την μητέρα του. Μην του την θίξετε, γιατί η μάνα για τον άντρα είναι τα ιερά και όσια. Μόλις ο άντρας ακούσει σχόλιο αρνητικό για την μάνα του, τα παίρνει αμέσως στο κρανίο.

Κυνικές γυναίκες: Υπάρχουν αυτές οι αντιπαθητικές κυνικές γυναίκες που δεν ψάχνουν άντρα για σοβαρή σχέση και του το λένε κατάμουτρα, που ξέρουν ότι είναι εντελώς τσιμπημένος μαζί τους. Ράκος θα γίνει το παιδί. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους του γιατί να τον αγνοείτε;

Πάνω στα νεύρα σας: Αν μια μέρα πάνω στα νεύρα σας του πείτε στα ίσια ότι είναι ένας δειλός και τον προσβάλλετε γενικά με «σκληρά» λόγια… θα τον πληγώσετε. Αν μάλιστα ισχύει ότι δεν είναι τολμηρός… τότε θα πονέσει. Θα τον πληγώσετε ανεπανόρθωτα.

Η γυναίκα εκμεταλλεύτρια: Αν τον εκμεταλλευτείτε με κάποιο τρόπο ή αν καταλάβει πως τον έχετε μόνο για συμφέρον, τότε θα μαζεύετε από το πάτωμα τα κομμάτια της καρδιάς του. Όπως για παράδειγμα αν του πάρετε την περιουσία και φύγετε, ή τον έχετε μόνο για να σας κάνει χάρες, να σας πληρώνει το νοίκι κ.ά. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει σίγουρα προδομένος. Είπαμε, η καρδούλα του θα γίνει κομμάτια.

Η σύγκριση: Αυτό, όχι μόνο τους πληγώνει αλλά τους σπάει και το νευρικό σύστημα! Αν τον συγκρίνετε συνεχώς με τον αδερφό του, ή τον καλύτερο του φίλο ή κάποιον με τον οποίο έχει κάποιο «θέμα» και τον θεωρεί καλύτερο του, κλάφ΄ τα Χαράλαμπε. Αν δεν έχει κάποιο κόμπλεξ, σίγουρα θα του το δημιουργήσετε εσείς και θα πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά καλός για σας όσο κάποιοι… άλλοι.

Χωρισμός: Αν μια γυναίκα χωρίσει την σχέση της- και μάλιστα χωρίς κανέναν ιδιαίτερο ή σημαντικό λόγο, απλά επειδή ξύπνησε ένα πρωί και είπε «βαρέθηκα», το καημένο το αρσενικό θα μείνει στήλη άλατος. Είναι πολύ άσχημο όταν δεν δίνετε ούτε μία εξήγηση στον άλλον για το λόγο που τον χωρίζετε. Του μπαίνουν πολλά στο μυαλό και αρχίζει να «τρελαίνεται».

Η απάτη: Αυτή είναι η χειρότερη αιτία για να πληγωθεί ένας άντρας. Αν απατήσετε έναν άντρα είναι το χειρότερο που μπορείτε να του κάνετε διότι είναι κάτι που δεν μπορείτε να συζητήσετε, ούτε να αφήσετε να ξεχαστεί, αλλά ούτε θα σας συγχωρέσει ποτέ. Είναι, επίσης, η μεγαλύτερη προδοσία που θα μπορούσατε να κάνετε σ έναν άνδρα και θα πληγωθεί αφάνταστα.

Ο πληγωμένος άντρας, MEN WOUNDED, MEN HURT, LOVE, PLIGOMENOS ANDRAS, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, nikosonline.gr

Διαβάζουμε για να μαθαίνουμε

Γίνε η απόλυτη ιέρεια στο κρεβάτι… https://bit.ly/2OjtmJs

Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες! https://bit.ly/38Lytvi

Οι γυναίκες άνω των 25… https://bit.ly/2ZX8pcy

Οι γυναίκες είναι εξίσου πολυγαμικές με τους άνδρες; https://bit.ly/38Oirk6

Τι αντιπαθούν οι άντρες στο sex https://bit.ly/32aMRfq

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς; https://bit.ly/2W5MbEb

Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα; https://bit.ly/2ZVW3kY

Ο άντρας ως αντικείμενο του πόθου: https://bit.ly/2FgESzw

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα: https://bit.ly/2mffwtR

Ανυπόφοροι Άντρες: https://bit.ly/2MIKkRU

Ανυπόφοροι Άντρες (πάλι…) Μέρος Β: https://bit.ly/2MIB2oO

Γυναίκες και one night stand: https://bit.ly/38Qhsjn

————————————————

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.