O Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός για να κάνει διακοπές. Ε, μα… δεν εξηγείται αλλιώς! Συνέχεια για ολιγοήμερες αποδράσεις τον βλέπουμε. Τι στον Τσιτσιπά στο Λονδίνο, τι στο NBA, τι στα Παρίσια, στο Μέτσοβο… Έλεος κούκλα μου.
Τα εναλλακτικά κυρίως sites γράφουν συνέχεια για τον πρωθυπουργό μας που όλα τα βλέπει σαν παιδική χαρά – αδιαφορώντας για τα μεγάλα προβλήματα των ανθρώπων και του τόπου. Με την πρώτη ευκαιρία ξεκλέβει μέρες για να κάνει διακοπές. Συνέχεια. Ασταμάτητα. Έχουν υπολογίσει πως στους 6 πρώτους μήνες του ως πρωθυπουργός, ο ένας μήνας ήταν διακοπές! Και για να μην τα παίρνουμε όλα στην πλάκα… είναι εξοργιστικό ο κόσμος να παλεύει με νύχια και με δόντια κι αυτός προκλητικότατα να διακοπάρει!
Καλοκαίρι 2020 διακοπές και φωτο με τον γιο του. Λες και θέλει να σπάσει τα νεύρα σε μας που δεν μπορούμε να πάμε διακοπές, κάνει συνέχεια αναρτήσεις στο instagram. Μας προέκυψε πρωθυπουργός Intagrammer!!!
Ρε Κυριάκο, πεινάμε, δεν έχουμε δουλειές, οι τράπεζες απειλούν να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη, ο Ερντογαν θέλει να βάλει πόδι στο Αιγαίο και εσύ….χτενίζεσαι;
Και καλά εσύ χτενίζεσαι! Δεν μπορείς να πεις και στην γυναίκα σου να πλύνει λίγο το μαλλί της και να το χτενίσει;
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η Κρακοβία. Πήγε στο Άουσβιτς με το γνωστό ψεύτικο ύφος του συντετριμμένου (το ίδιο που φορούσε όταν πήγε και στο Μάτι) και μετά τσουπ, χτύπησε και μια Κρακοβία, με την συμβία του με το άπλυτο μαλλί. Και να τα γέλια, να οι αγκαλιές, να οι selfies, να το Instagram…
Η Έλενα Ακρίτα μάλιστα του έγραψε (29/01/2020): «Καλά να περνάτε αγάπες μου όμορφες. Ένα θεματάκι με Κρήτη και υφαλοκρηπίδα μην ενοχλείστε αλίμονο, θα το λύσω μόνος μου» / Ταγιπ Ερντογάν
Ολιγοήμερες διακοπές στο Λουτρό Σφακίων ο Κυριάκος … (Kriti24.gr 11 Αυγούστου 2019)
Συνεχίζει τις διακοπές του μετά τη φωτιά στην Εύβοια ο Μητσοτάκης. Στα Χανιά με τη Μαρέβα επέστρεψε και πάλι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την μετακίνησή του στην Εύβοια λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα νότια του νομού, έκανε το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά και γευμάτισε, με την σύζυγό του, Μαρέβα, πάντα στο πλευρό του. (HellasJournal.gr 17 Αυγούστου 2019)
Χριστουγεννιάτικες διακοπές στα Τρίκαλα: Στον Μύλο των Ξωτικών ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Οι σέλφις και οι φωτογραφίες με τα «ξωτικά» (iefimerida.gr)
Οι ξένοιαστες πενθήμερες εορταστικές διακοπές του κ. Μητσοτάκη στο Μέτσοβο. Εντυπωσιακές οικογενειακές διακοπές κάνει εδώ και 4 ημέρες ο πρωθυπουργός στη περιοχή του Μετσόβου. Εν μέσω σοβαρών τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο, ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να κάνει σκι, ράφτιγκ και όλα τα χειμερινά σπορ. Η αρχική ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου μιλούσε για απόδραση του κ. Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, προκειμένου να σκεφτεί ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. (PressPublica.gr 28/12/2019)
Συνεχίζονται οι διακοπές Μητσοτάκη… Αυτή τη φορά «βρήκε» χρόνο να απολαύσει αγώνα NBA. Μητσοτάκης και Μαρέβα στην πρώτη και πανάκριβη σειρά βλέπουν μπασκετικό υπερθέαμα. Την ίδια ώρα τα ζητήματα εντός και εκτός της χώρας πληθαίνουν (Το κουτί της Πανδώρας 7/1/2020)
Ψάχνοντας να δω κι΄ άλλα έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα του Candiadoc.gr από τις 24 Δεκεμβρίου 2019
Στους 5 μήνες πρωθυπουργίας, ο ένας μήνας διακοπές! Φαίνεται πως έχει πιάσει για τα καλά… δουλειά ο «οδοστρωτήρας» πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με γράφημα που δημοσίευσε η σελίδα jodi.graphics , στο πρώτο πεντάμηνο της πρωθυπουργίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σπαταλήσει το 20% κάνοντας… διακοπές. Όπως προκύπτει, από τους πέντε μήνες συνολικής διάρκειας της πρωθυπουργίας του Κ. Μητσοτάκη, τον έναν περίπου μήνα εξ αυτών βρίσκεται σε διακοπές.
Να δεις που στο τέλος θα μας πει και μαλάκες – στα μούτρα μας
————————————————
Κι’ άλλα ρεπορτάζ με διακοπές και παραλίες
Διακοπές με την Γιάννα… (δείτε το κότερο χλιδή): https://bit.ly/2WZbffB
Οι κουστουμάτοι σε διακοπές: https://bit.ly/3fPKkLZ
Τηλε- σελεμπριτιζ στην παραλία: https://bit.ly/2YzCy2W
Διακοπές με τον Σαμπάνη: https://bit.ly/2LI6LFb
Αγόρια, covid-19 και παραλίες: https://bit.ly/3jzlkKJ
Τα αγόρια της show Biz στις πλαζ: https://bit.ly/2OnD2Tb
Κορίτσια στην παραλία χωρίς photoshop: https://bit.ly/2uMbQBf
Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία: https://bit.ly/2JhFQML
Κάποτε στις πολυσύχναστες παραλίες: https://bit.ly/2KiJxmq
Οι ποδοσφαιριστές είναι διακοπές: https://bit.ly/2YBlAOD
Οι ποδοσφαιριστές έβαλαν τα μαγιό τους: https://bit.ly/2zd3gTG
Παίζουν σαν μικρά παιδιά: https://bit.ly/2tZNKVp
Όλοι οι σταρ στην Ελλάδα για διακοπές: https://bit.ly/2JpEG1F
Οι διάσημοι κάνουν διακοπές στην Ελλάδα: https://bit.ly/2JzmiDD
———————————————————