Ο πρωθυπουργός κατεβάζει κάθε μέρα μόνος του τα σκουπίδια

1
172

amonia708_0-774x320

Ο πρωθυπουργός δεν μένει στην Εκάλη ή στην Φιλοθέη, ούτε στο Ψυχικό. Μένει σε μια πολυκατοικία σαν όλες τις άλλες στην Κυψέλη. Σαν αυτές τις πολυκατοικίες που υπάρχουν παντού. Κοίταζα τις φωτογραφίες και μου ήταν δύσκολο να πιστέψω πως σ’ αυτή την πολυκατοικία μένει πρωθυπουργός. Το φυλάκιο στην είσοδο όμως ήταν η τρανή απόδειξη……

metakomoise-o-tsipras-apo-kupseli

Ο Αλέξης Τσίπρας συζεί με την Περιστέρα Μπαζιάνα (απόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών), μαζί με την οποία έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και έχει αποκτήσει δύο γιους. Και οι γείτονες έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα και για τους δύο τους. Ζει εκεί περίπου δύο χρόνια και στην αρχή δεν του έδιναν σημασία. Άρχισαν να καμαρώνουν βλέποντας την άνοδο στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που διάβασα και που είπε μια κυρία γειτόνισσα: «Καλό παιδί φαίνεται, απ’ τους Αμπελόκηπους μας ήρθε εδώ, θα του κόψανε κι εκείνου τον μισθό μάλλον», και γελάει. Όλοι τον εκτιμούν γιατί είναι ευγενής και γιατί τον βλέπουν να κάθεται συνοδηγός όχι σε λιμουζίνα, αλλά σε ένα κανονικό αυτοκίνητο, και να ανοίγει την πόρτα μόνος του.

Η αλήθεια πάντως είναι πως το χαμηλό προφίλ του νέου πρωθυπουργού εκτιμάται στην Άνω Κυψέλη, και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες που κάθε μέρα κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια στον δρόμο! Όσο για την πρώτη κυρία, όλοι συμφωνούν ότι είναι πολύ καλή κυρία, γιατί όλο με τα παιδιά τη βλέπουν, να τα πηγαίνει βόλτα και να τους χαϊδεύει και τα κεφαλάκια τους. Και σε παιδικά πάρτι πηγαίνει με τα παιδιά της, και μόνη της απλώνει την μπουγάδα της. Π ρ ω τ ό γ ν ω ρ α πράγματα έτσι;

Και βέβαια οι γείτονες χαίρονται. Και που έχουν γείτονα τον πρωθυπουργό, αλλά και που έχουν προστασία 24 ώρες το 24ωρο!

spititsipra-1

spititsipra-5

Και ολίγο πολιτική

Μεγάλο προβάδισμα δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για τα «Παραπολιτικά» μετά το Eurogroup. Αναλυτικότερα, το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση ανέρχεται στο 69% (από 24% προεκλογικά). Οι θετικές αξιολογήσεις για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του ο πρωθυπουργός ανέρχονται στο 81%, με τη δημοτικότητά του να έχει εκτιναχθεί στο 82%. Οι θετικές αξιολογήσεις για τη νέα κυβέρνηση επίσης κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με 76%. Η εκτίμηση ψήφου που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως επισημαίνεται, ανέρχεται στο 47,6%, θυμίζοντας τις καλύτερες μέρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ του παρελθόντος.

Η δημοτικότητά του Αλέξη Τσίπρα έχει εκτιναχθεί στο 82%.

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

Alexis-Tsipras_M

1 COMMENT

  1. Η απλότητα διώχνει τη σοβαροφάνεια, η τιμιότητα διώχνει τα ψευτομεγαλεία. Ας ευχηθούμε ν’ αναγνωριστεί για το έργο του, την ανθρωπιά του την αγωνιστικότητά του και όχι για την αίγλη της … καρέκλας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here