Ο Σάββας έγινε μπαμπάς

Έχουμε γνωριστεί, συμπαθιόμαστε και έχω να σας πω πως είναι πολύ καλού χαρακτήρα άνθρωπος, ευγενής, πλακατζής, ανατρεπτικός και πανέξυπνος. Εδώ και κάποιους μήνες έχει γίνει μπαμπάς και ήθελα πάρα πολύ να του μιλήσω για να τα μάθω όλα από πρώτο χέρι. Εν μέσω καραντίνας λόγω Κορωναίου λοιπόν τον πήρα τηλέφωνο…

0
395

Έχουμε γνωριστεί, συμπαθιόμαστε και έχω να σας πω πως είναι πολύ καλού χαρακτήρα άνθρωπος, ευγενής, πλακατζής, ανατρεπτικός και πανέξυπνος. Εδώ και κάποιους μήνες έχει γίνει μπαμπάς και ήθελα πάρα πολύ να του μιλήσω για να τα μάθω όλα από πρώτο χέρι. Εν μέσω καραντίνας λόγω Κορωναίου λοιπόν τον πήρα τηλέφωνο…

Ντρίνννννννν

Σάββα μου που σε πετυχαίνω, έχεις βγει βόλτα, ταξιδεύεις, κυκλοφορείς, που βρίσκεσαι; (γέλια) Ναι βεβαία! χααχχα παρκάρω στο δωμάτιο και πετάγομαι κουζίνα!

Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για την κορούλα σου – να την χαίρεστε – και πες μου σε παρακαλώ πόσο χαζομπαμπάς είσαι; Δεν το περίμενα να νιώσω έτσι! Είναι ένα καλοσυνάτο παιδάκι, χαρούμενο κ χαμογελαστό, όποτε όπως καταλαβαίνεις, κάνω σαν ηλίθιος όταν μου κάνει γελάκια!

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν τώρα, λόγω εγκλεισμού, να την χορτάσεις ακόμα πιο πολύ… Η πιο σημαντική περίοδος στην ζωή ενός παιδιού.. μας βρίσκει με την γυναίκα μου δίπλα της.. 24 ώρες!

Ποια στοιχεία χαρακτήρα δικά σου και ποια της Αρετής θα ήθελες να πάρει το παιδί; Από μένα θα ήθελα να τσιμπήσει τον αυθορμητισμό, το ρίσκο και την αιώνια αισιοδοξία. Από την μαμά της, την εμμονή και την συγκέντρωση με αυτό που θα επιλέξει να κάνει, καθώς και την τρυφερότητα της.

Το ξέρω ότι μπορεί να βαριέσαι να απαντάς, αλλά… Κύνθια… τι όνομα είναι αυτό; Που το βρήκατε; Είχαμε γνωρίσει μια φίλη με αυτό το όνομα πριν αρκετά χρόνια και μας έμεινε. Επίσης προέρχεται από το Κύνθιο όρος στην Δήλο… Ένα νησί που αγαπάμε και φυσικά έχει σχέση με την ενεργεία.

Τέλειο! Δική σου πρόταση ή της Αρετής; Της Αρετής!

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

Φαντάζομαι η βάφτιση λόγω Κοροναιού να αργήσει κάπως ε; Όπως όλα τα πράγματα, αλλά δεν αγχωνόμαστε. Σημασία έχει να περάσει όλο αυτό. Όλα τα αλλά έρχονται δευτέρα.

Με την Αρετή πως γνωριστήκατε και τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε σε εκείνη; Γνωριζόμαστε από το 2003. Φίλοι τότε, κάναμε παρέα. Το 2011 απλά κάτι γύρισε μέσα μας. Ήταν η πολλή αγάπη, η αποδοχή και ίσως γιατί γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον, μετά καλά του και τα στραβά του…

Με τον ερχομό του παιδιού, έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα σας ως άτομα και ως ζευγάρι; Όχι. Μόνο οι χρόνοι μας και οι ασχολίες μας, που διοχετεύονται διαφορετικά πλέον.

Τι σκέφτεσαι για όλο αυτό που μας συμβαίνει, με την πανδημία και την καραντίνα; Ευκαιρία για ενδοσκόπηση. Αναθεώρηση αξιών, προτεραιοτήτων και του τελικά ‘’τι είναι σημαντικό’’ σε αυτή τη ζωή.

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

Παιδικά χρόνια και όνειρα

Από το περίφημο διαφημιστικό στην Πορτογαλία με το «Σάββα καφέ», έχουν περάσει 15 χρόνια… Τον θυμάσαι καθόλου εκείνον τον Σάββα, τον σκέφτεσαι; Σπάνια, αλλά ναι. Έρχεται στο μυαλό μου. Είναι κομμάτι μου, είναι για να μου θυμίζει πως ξεκίνησα και τι πέτυχα στην ζωή μου και πόσο έχω αλλάξει μέχρι σήμερα.

Σου ήρθαν τα πράγματα στην ζωή σου όπως τα ήθελες, ή ξεπέρασαν προς το καλύτερο τις προσδοκίες σου; Το moto μου είναι ‘’Zero expectations’’. Δεν περιμένω και δεν ελπίζω. Ζω κάθε μέρα και προσπαθώ να δημιουργώ.

Όταν ήσουν μικρός τι ήθελες να γίνεις; Αρχαιολόγος, οδηγός απορριμματοφόρου, γιατρός…. Ευτυχώς έγινα ότι πραγματικά αγαπούσα.

Πες μου μερικά πράγματα για τα παιδικά σου χρόνια, για την καταγωγή σου, για το σχολείο, την γειτονιά, για τους γονείς, τα αδέλφια… αλήθεια έχεις αδέλφια; Έχω μια αδελφή. Μεγαλώσαμε στο Παγκράτι, από μάνα Ηπειρώτισσα και πάτερα από Κύπρο-Αιγυπτο. Μεγαλώσαμε μαζεμένα, με πολύ παιχνίδι και αγάπη, στις γειτονίες του κέντρου που μυρίζουν την άνοιξη τα εσπεριδοειδή, πολλούς μήνες μόνα μας στο χωρίο τα καλοκαιριά.. Όσο για το σχολείο, μπορώ να σου πω ότι ποτέ δεν τρελαθήκαμε ούτε εγώ, ούτε η αδερφή μου. Ανυπομονούσα να τελειώσω. Ήμουν σκανταλιάρης, μέτριος μαθητής και με έδιωξαν και από το σχολείο στην Γ’ λυκείου. Νομίζω πως όταν τελείωσε αυτή η ‘’υποχρέωση’’, ξεκίνησε η πραγματική και συναρπαστική ζωή μου.

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

Μπήκες στο χώρο της διαφήμισης μετά το λύκειο; Τότε μπήκα στρατό. Στα διαφημιστικά μπήκα το 2001.

Και τι ήθελες να κάνεις; Είχες κάποιο πλάνο στο μυαλό σου; Ποιος νέος 18 χρονών έχει πλάνα ή ξέρει τι θέλει; Δεν είναι δυνατόν αυτό. Και επιπλέον κάποια παιδιά δυστυχώς έχουν τα ‘’πλάνα’’ των γονιών τους. Γι’ αυτό βλέπεις γύρω σου 18 – 20 χρόνων παιδιά με κατάθλιψη… Δεν έχουν προλάβει να δοκιμάσουν τίποτα, να πιάσουν, να αφήσουν, να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Όλα τους επιβάλλονται. Ευτυχώς εγώ ξεκόλλησα γρήγορα από όλο αυτό, έπιασα κατευθείαν δουλειά να βγάζω τα χρήματα μου και να μην εξαρτώμαι από κανέναν. Έτσι λοιπόν έκανα μόνο δουλείες που μου άρεσαν. Σε μένα. Όχι στο τι καθόριζε ο περίγυρος και η κοινωνία.

Και βρέθηκες στην τηλεόραση, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Εκείνη σε πήρε ή κάποιος από την παραγωγή της εκπομπής ή από το κανάλι; Από την παράγωγη. Ήθελαν να με εντάξουν στην ομάδα. Τους είπα αν είναι φαν, ναι μέσα! Έτσι ξεκίνησα..

Από τότε έχεις κάνει πολλές εκπομπές και πολλά παιχνίδια. Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο αγαπημένο σου; Φάρσες. Ξεκάθαρα.

Κανένα ρούχο και καμία εμφάνιση, δεν σε κάνει αυτό που πραγματικά είσαι”

Πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από σήμερα; Το έχεις σκεφτεί καθόλου; Σε σχέση με το που θέλω να πάω επαγγελματικά, ναι έχω σκεφτεί, αλλά μην φανταστείς μεγάλα όνειρα, γιατί πολύ απλά, ότι σχέδιο και να κάνεις, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπεί… Μπορεί να πεθάνεις ας πούμε. Τόσο απλά.

Εκτός από τα τηλεοπτικά σου, δραστηριοποιείσαι και στο χώρο της διασκέδασης (μπαρ, καφέ κτλ). Πως πάει αυτό το κομμάτι, ασχολείσαι ακόμα; Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά το σκέφτομαι ξανά πολύ σύντομα… Τι με συμβουλεύεις; (γέλια)

Τελειώνοντας, θέλω να μου πεις…. ξεκινώντας την καριέρα σου στην τηλεόραση, υπήρξαν κάποιοι που σου είπαν να αλλάξεις το επώνυμο σου; Ωχ! Πρώτη φορά μου κάνουν αυτή την ερώτηση! Να το αλλάξω, όχι. Αλλά ατάκες τύπου: ‘’Που πας με αυτό το επώνυμο’’ πολλές. Αλλά έχω μάθει πως καμία ταμπέλα, κανένα ρούχο, καμία εμφάνιση, δεν σε κάνει αυτό που πραγματικά είσαι όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, στις δυνάμεις σου και σε αποδέχεσαι όπως είσαι!

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

Info: Ο Σάββας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Από το 2000 ξεκίνησε να δουλεύει σε κάποια διαφημιστικά σποτ ως character, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μεσώ της δουλείας του το 2004. Τότε συμμετείχε σε μία τηλεοπτική διαφήμιση μεγάλης εταιρίας συνδρομητικής τηλεόρασης υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για την νίκη της Ελλάδος στο Euro 2004. Το σλόγκαν που φώναζε ο ίδιος και έκανε τη διαφήμιση αρκετά δημοφιλή ήταν το: “Σάββα Καφέ”. Μετά από αυτήν την επιτυχία ακολούθησε καριέρα στην τηλεόραση ως συμπαρουσιαστής αρχικά και κατόπιν ως παρουσιαστής.

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

Διαβάστε κι’ άλλες ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ: Δουλειά, σπίτι, παιδιά… https://bit.ly/3bpMMpO

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: «Έχω εμπιστευτεί, έχω απογοητευτεί και πληγωθεί…» https://bit.ly/37ygB4Z

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ: Μικρή ήμουν εντελώς αγοροκόριτσο https://bit.ly/31js4n9

ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ: Από μικρή στα βάσανα https://bit.ly/2GAWXdr

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ: Τα παιδιά χρειάζονται διάδρομο απογείωσης https://bit.ly/2RAFNmk

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Ερωτεύτηκε την δασκάλα του: https://bit.ly/37TQTJy

ΒΑΣΩ ΓΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗ Οι πρώην είναι πρώην… άστο καλύτερα: https://bit.ly/2RHlOkI

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ «Άγριες μέλισσες» του άλλαξαν την ζωή https://bit.ly/2rUdsgK

ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ζωή μας αλλάζει και μ΄ αρέσει https://bit.ly/2NYOIfb

ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ: Αυτήν την περίοδο, ευτυχώς δεν έχω σχέση https://bit.ly/3aHBJs8

Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr Ο Σάββας έγινε μπαμπάς, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, SAVAS POUBOURAS, TV, Farses, φαρσες, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.