Ο Τζόρτζογλου στην Νέα Υόρκη

0
98

1D

Μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στράτο Τζώρτζογλου, που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, με κατατόπισε πλήρως για το τι κάνει και πως περνάει.

Η αρχή έγινε μέσω Facebook που του έστειλα μήνυμα για να μάθω τα νέα του και μου απάντησε άμεσα: Γεια σου Νίκο μου, ελπίζω να είσαι καλά! Συμμετέχω στην πρώτη αμερικανική παραγωγή, το Rainbow Experiment, και είμαι ενθουσιασμένος. Σ’ ευχαριστώ πολύ. Στράτος”. Ε, μετά απ’ αυτό του τηλεφώνησα.

Το Rainbow Experiment λοιπόν, αφηγείται μια ιστορία σε ένα γυμνάσιο στο Μανχάταν, όταν ένα τρομερό ατύχημα από ένα επιστημονικό πείραμα τραυματίζει ένα παιδί, και η όλη ταινία έχει να κάνει με την… συγχώρεση. Σε μια υπόθεση όπως αυτή συνυπάρχουν και εμπλέκονται, καθηγητές, γονείς, σχολικές αρχές και φυσικά οι μαθητές.

Το Rainbow Experiment είναι μια φιλόδοξη ανεξάρτητη ταινία ανσάμπλ που εξαιτίας του ασυνήθιστου τρόπου παραγωγής της και του αντικείμενου της χρηματοδοτείται κατά ένα μέρος μέσω μιας μη κερδοσκοπικής καμπάνιας υπό την αιγίδα της αμερικανικής Fractured Atlas. Μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε.

https://www.fracturedatlas.org/site/fiscal/profile?id=6723#about_project

Γίνε και εσύ μέρος του πειράματος

1A_M

Ο Στράτος, όταν του μίλησα στο τηλέφωνο, ήταν σαν ένα μικρό παιδί. Σαν να έχει τελειώσει μόλις τώρα την σχολή υποκριτικής και να ξεκινάει. Άσχετα αν στην Ελλάδα και στην πλάτη του έχει τόσο μεγάλη καριέρα. “Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο καστ της νέας ταινίας της Χριστίνας Κάλλας, σκηνοθέτιδας του «42 Δευτερόλεπτα Ευτυχίας», μιας ταινίας που είχα την τύχη να δω πολύ πριν την επικείμενη πρεμιέρα της και που πραγματικά λάτρεψα! Δουλεύοντας με αυτή την ομάδα εδώ και 9 μήνες σε ένα εξαιρετικά εντατικό process, απολύτως επικεντρωμένο στην διαδικασία του ηθοποιού, είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της 30χρονης καριέρας μου” μου είπε.

1B_M

1_M

Λεπτομέρειες σχετικά με το πως μπορείτε να την υποστηρίξετε και με αυτό τον τρόπο να συμμετάσχετε σε αυτή την μοναδική δημιουργική συνεργασία θα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα. Γίνετε μέρος του Πειράματος!

http://tinyurl.com/fundTRE

https://instagram.com/alliecine/

https://twitter.com/alliecine

Tony White_Kevin Kane 2

Η Christina Callas είναι σκηνοθέτρια και οπαδός του λεγόμενου Cinéma vérité (ο κινηματογράφος της αλήθειας). Εδώ θα δείτε ένα video από την ταινία της 42 seconds of happiness

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here