Ο φυλακισμένος που έχει αναστατώσει τις γυναίκες

0
513

beautiful-prisoner

Αυτό που γίνεται με τις γκόμενες στις Η.Π.Α δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Ένα θα σας πω, κάνουν έρανο για να μαζέψουν 900.000 δολάρια, ποσόν που χρειάζεται για να τον βγάλουν από την φυλακή.

 Ο Jeremy Meeks, 30 ετών, συνελήφθη στις 18 Ιουνίου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και της συμμετοχής σε συμμορία. Όλα ωραία και καλά, μέχρι που το ανακοίνωσε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook, και έγινε πανικός. Υστερία από τις γυναίκες. Και βέβαια τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν για να μάθουν περισσότερα και να γράψουν γι’ αυτόν «σέξι εγκληματία», όπως τον αποκαλούν. Το USA Today, πάντως που του πήρε πρώτο συνέντευξη πλήρωσε πολύ αδρά για την αποκλειστικότητα!

Ο Jeremy έχει τατουάζ ένα δάκρυ στο πρόσωπό του, που λέει ότι έχει, γιατί έχει κάνει κάποια πράγματα στο παρελθόν του, για τα οποία δεν είναι περήφανος. Η μητέρα του, Katherine Angier, ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει τα χρήματα για την αποφυλάκιση του. “Δωρεά για τον Jeremy” είναι το σύνθημα και ήδη είναι πάρα πολλές αυτές που συνεισφέρουν. Η ίδια δήλωσε

  • “Ο γιος μου συνελήφθη στο δρόμο προς τη δουλειά του. Είναι ένας άνδρας που εργάζεται και απλά λόγο του κακού παρελθόντος του και λόγο των τατουάζ του, πάντα τον υποπτεύονται. Τα γνωστά στερεότυπα της αστυνομίας»

Το παλικάρι κορίτσια έχει και σύζυγο και γιο. Και υπόσχεται ότι έχει πάρει τη ζωή του και πάλι στα σοβαρά και ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει πίσω στις συμμορίες. Θα πρέπει πάντως να παρακολουθήσουμε να δούμε πως εξελίσσεται αυτή η παράξενη ιστορία. Γιατί κάποτε οι γυναίκες –και ο κόσμος γενικά- θαύμαζε τους ήρωες ή τους ανθρώπους που πετύχαιναν κάποια επιτεύγματα. Όχι τους φυλακισμένους!

0619-jeremy-meeks-3

meeks

10402608_626455670783694_4163022932749562915_n

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.