Ο Χάρι Πότερ έγινε οικογενειάρχης;

Μα είναι δυνατόν, ο Χάρι Πότερ να έγινε οικογενειάρχης; Η δαιμόνια και πολυεκατομμυριούχα συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, δεν κάθετε ήσυχη. Δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα διήγημα, όπου ο ήρωας της, ο μικρός Χαρι Πότερ έχει μεγαλώσει και έχει γίνει οικογενειάρχης.

0
695

Μα είναι δυνατόν, ο Χάρι Πότερ να έγινε οικογενειάρχης;

Η δαιμόνια και πολυεκατομμυριούχα συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, δεν κάθετε ήσυχη. Δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα διήγημα, όπου ο ήρωας της, ο μικρός Χαρι Πότερ έχει μεγαλώσει και έχει γίνει οικογενειάρχης.

VIVLIO, BOOK, HARRY POTER, J. K. Rowling, Βιβλία, Χάρι Πότερ, nikosonline.gr

Βεβαίως, πίσω από τις περιγραφές για την τύχη των διάσημων ηρώων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν Βρίσκεται κανείς άλλος παρά η ίδια η συγγραφέας, που είπε μέσω της ιστοσελίδας Pottermore να τους ξαναδεί επτά χρόνια μετά την έκδοση του τελευταίου Βιβλίου με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Και έτσι φαντάστηκε τον Χάρι Πότερ να έχει αποκτήσει γκρίζα μαλλιά, τον Ρον Ουέσλι να έχει ελαφρώς καραφλιάσει και την Ερμιόνη Γκρέιντζερ να είναι μια επιτυχημένη εργαζόμενη μητέρα. Διότι τα 34 ου γαρ έρχονται μόνο…

Τους περιγράφει ακόμα, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κουίντιτς, με τον Χάρι να έχει ένα περίεργο σημάδι στο μάγουλο – από συζυγικό καβγά άραγε; – και να είναι μέλος μιας επίλεκτης ομάδας μάγων, τον Ρον να έχει μαγαζί με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και την Ερμιόνη αναπληρώτρια επικεφαλής του Τμήματος Μαγικής ΕπιΒολής του Νόμου και να έχει δυο παιδιά.

Όπως καταλαβαίνετε το πήραν διάφορα sites και blogs ανά την υφήλιο (καλή ώρα), και την εκτόξευσαν πάλι στην κορυφή της δημοσιότητας

Η Τζόαν Ρόουλινγκ (γεννημένη στις 31 Ιουλίου του 1965), γνωστή κυρίως με τα αρχικά Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (J. K. Rowling), είναι διάσημη αγγλίδα συγγραφέας. Έγινε διάσημη για τη συγγραφή της παιδικής σειράς φαντασίας Χάρι Πότερ, τα βιβλία της οποίας έχουν πωλήσει περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο και έχοντας μεταφραστεί σε 67 γλώσσες.

Το 2008, στην Sunday Times Rich List, η περιουσία της Ρόουλινγκ υπολογίστηκε στα 560 εκατ. στερλίνες, καθιστώντας την το 144ο πιο πλούσιο άτομο στον κόσμο και την 12η πιο πλούσια γυναίκα στην Βρετανία. Είναι το πρώτο πρόσωπο παγκοσμίως που κέρδισε περισσότερο από ένα δισ. δολάρια μόνο από τη συγγραφή βιβλίων.

Και ξέρετε γιατί δεν έγινε γνωστή με το όνομα της Τζόαν, αλλά με τα αρχικά του; Ο οίκος Bloomsbury, φοβούμενος ότι τα αγόρια δεν θα αγόραζαν το βιβλίο εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε γυναίκα συγγραφέα, ζήτησαν από την Ρόουλινγκ να χρησιμοποιήσει δύο αρχικά, κρύβοντας έτσι το μικρό της όνομα. Μη έχοντας μεσαίο όνομα, η Ρόουλινγκ επέλεξε το K από το όνομα της γιαγιάς της, Kathleen, σαν το δεύτερο αρχικό του ψευδωνύμου της.

VIVLIO, BOOK, HARRY POTER, J. K. Rowling, Βιβλία, Χάρι Πότερ, nikosonline.gr VIVLIO, BOOK, HARRY POTER, J. K. Rowling, Βιβλία, Χάρι Πότερ, nikosonline.gr VIVLIO, BOOK, HARRY POTER, J. K. Rowling, Βιβλία, Χάρι Πότερ, nikosonline.gr VIVLIO, BOOK, HARRY POTER, J. K. Rowling, Βιβλία, Χάρι Πότερ, nikosonline.gr

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.