Ο Ωνάσης ήθελε να μεγαλώσει έναν πρόεδρο…

Ο έφηβος John Kennedy Jr. συμπαθούσε πολύ τον Ωνάση. Ήταν ο filaracos του, όπως έλεγε. Όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του ήταν 3 χρόνων, όταν η μητέρα του παντρεύτηκε τον Ωνάση ήταν 8, και όταν πέθανε ο Ωνάσης ήταν 15.

7
4898

Ο έφηβος John Kennedy Jr. συμπαθούσε πολύ τον Ωνάση. Ήταν ο filaracos του, όπως έλεγε.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, FILARACOS, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του ήταν 3 χρόνων, όταν η μητέρα του παντρεύτηκε τον Ωνάση ήταν 8, και όταν πέθανε ο Ωνάσης o John ήταν 15.

Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ, John John Kennedy Jr. , ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

O John Fitzgerald Kennedy Jr., γεννήθηκε 25 Νοεμβρίου 1960 και σκοτώθηκε 16 Ιουλίου 1999. Γεννήθηκε λίγες μέρες μετά την εκλογή του πατέρα του ως προέδρου των ΗΠΑ και από την αρχή της ζωής του τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του έζησε στον Λευκό Οίκο και μετά τη δολοφονία του πατέρα του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη δεκαετία του ’90 όταν και τα παράτησε για να εκδώσει το περιοδικό “George”.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, FILARACOS, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Με τον πατέρα του στο Οβάλ γραφείο.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, FILARACOS, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Κάποιες απο τις ευτυχισμένες ημέρες – πριν ξεκινήσουν οι πασίγνωστες απιστίες του προέδρου. Ο μπαμπάς με την Καρολίνα και η μαμά με τον John Jr.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, FILARACOS, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Όταν ο Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι, δεν ήθελε μόνο την πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο για να την επιδείξει ως τρόπαιο, ενδιαφερόταν και για τον γιο της. Στο πρόσωπο του John Kennedy Jr. έβλεπε έναν μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ και ήθελε να τον είχε μεγαλώσει εκείνος! Ήθελε λοιπόν, τα παιδιά της Τζάκι να τον αγαπήσουν. Περνούσε ώρες μαζί τους παίζοντας επιτραπέζια, φτιάχνοντας πάζλ, τους πήγαινε να ψωνίσουν τόνους παιχνίδια στο φημισμένο νεοϋορκέζικο κατάστημα FAO Schwarz και βέβαια τους είχε παράσχει όλα τα ειδικά προνόμια που έπρεπε να έχουν σαν θετά παιδιά του.

Για να μη βαριούνται στον Σκορπιό, αγόρασε στην Caroline μια βάρκα και ένα πόνι. Ο Τζον πήρε δώρο επίσης ένα πόνι, ένα κόκκινο ταχύπλοο σκάφος με το όνομά του γραμμένο με μεγάλα γράμματα στην πλώρη, ένα Juke Box και ένα μίνι Jeep. Όποτε ήθελε να δει το κουνέλι του, το ζωάκι ερχόταν με την αμέσως επόμενη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας από τη Νέα Υόρκη. Ο Ωνάσης απαιτούσε από τον πιλότο να το έχει μαζί του στο cockpit και να το προσέχει!

Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ, John John Kennedy Jr. , ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Ο μικρός Τζον μάλλον χάρηκε με το γάμο της μητέρας του. Συμπαθούσε τον Ωνάση. Ήταν ο filaracos του, όπως έλεγε.

Ο Τζον μάλλον χάρηκε με το γάμο τους. Συμπαθούσε τον Ωνάση. Ήταν ο filaracos του, όπως έλεγε. Έβλεπε, άλλωστε, ευτυχισμένη τη μητέρα του, τουλάχιστον στην αρχή του έγγαμου βίου τους. Τους πρώτους μήνες, οπουδήποτε κι αν βρισκόταν η Τζάκι, κάθε πρωί που ξυπνούσε έβρισκε στο κομοδίνο της ένα μπουκέτο ορχιδέες ή τριαντάφυλλα και το ίδιο πάντα σημείωμα του συζύγου της , με τα αρχικά J.I.L.Y. (Jackie I Love You).

Όμως ο ενθουσιασμός δεν άργησε να ξεθυμάνει και για τους δύο. Ο Ωνάσης επέστρεψε στην Callas και η Τζάκι έβρισκε χαρά ξοδεύοντας χρήματα. Ο πρώτος χρόνος του γάμου τους στοίχισε στον Έλληνα Κροίσο 2 εκατ. δολάρια – σήμερα αντιστοιχούν σε 20 εκατ. δολάρια. Οι ερευνητές των βίων των πλούσιων και διάσημων, αποκαλύπτουν και τον τρόπο που σκαρφίστηκε ο Ωνάσης για να απαλλαγεί από τη σύζυγο του. Τον Νοέμβριο του 1972 ειδοποίησε paparazzi και τους «κάρφωσε» που κάνει γυμνή μπάνιο. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε ιταλικό περιοδικό και προκάλεσαν σεισμό! Και αντί να κάνει μήνυση στους φωτογράφους, όπως εκείνη του ζητούσε, επισκέφτηκε τον δικηγόρο του για να ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου…

——————————

Τι συνέβη με τον θάνατο του Τζον Κένεντι jr; https://bit.ly/37tgrwO

jfk26n-8-web

Jackie, Ωνάσης και John Jr. στην Νέα Υόρκη

jfk26n-18-web

Οι δύο τους έκαναν πολύ παρέα. Άλλωστε όλη την μετάβαση του από παιδί σε έφηβο την πέρασε με τον Ωνάση.

1-(1)_M

Ο John Jr. Την εποχή της εφηβείας του

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, FILARACOS, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Μεγαλώνοντας έγινε πανέμορφος

1G_M7

Η Jackie είχε ψύχωση με τον γιο της

1AA_M

Όλες έκαναν σαν τρελές για εκείνον. Απ’ το κρεβάτι του πέρασε μέχρι και η Madonna, ενώ ο μεγάλος του έρωτας ήταν η Daryll Hanah.

————————

Διαβάστε ακόμα σχετικά άρθρα

Γιατί ο Ωνάσης παντρεύτηκε την Jackie; https://bit.ly/2wHaPkk

Η Jackie και η αδελφή της / Οι αδελφές που έπαιρναν η μία τον άντρα της άλλης: https://bit.ly/2yWC6Oq

Jackie Kennedy-Onassis: https://bit.ly/2OuffP4

Lee Radziwill: https://bit.ly/2PDKwUn

Ο Ωνάσης και οι άλλοι: https://bit.ly/2mYNkfk

Η γυναίκα ανάμεσα στον Ωνάση και τον Νιάρχο: https://bit.ly/2Os5Aue

Δύο παιδάκια που τα έλεγαν Ωνάση: https://bit.ly/2ikcOEE

Χριστίνα Ωνάση: Έζησε 4 γάμους και 3 κηδείες https://bit.ly/35iXgnE

 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, FILARACOS, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] O Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ ήταν δικηγόρος, εκδότης και γιος του δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και της Ζακλίν Μπουβιέ-Κένεντι. Γεννήθηκε λίγες μέρες μετά την εκλογή του πατέρα του ως προέδρου των ΗΠΑ και από την αρχή της ζωής του τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του έζησε στον Λευκό Οίκο και μετά τη δολοφονία του πατέρα του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη δεκαετία του ’90 όταν και τα παράτησε για να εκδώσει το περιοδικό «George». Διαβάστε το άρθρο: «Ο Ωνάσης ήθελε να μεγαλώσει έναν πρόεδρο»: https://www.nikosonline.gr/?p=11004 […]

  2. Ενδιαφέρουσα παρατήρηση ότι ο Ωνάσης ήθελε να μεγαλώσει έναν,μελλοντικό εννοείται,
    πρόεδρο,των Η.Π.Α. βεβαίως,δε θα είχε αρκεστεί σε κάτι λιγότερο!

  3. […] 1960 – John John Kennedy Jr. O Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ ήταν δικηγόρος, εκδότης και γιος του δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και της Ζακλίν Μπουβιέ-Κένεντι. Γεννήθηκε λίγες μέρες μετά την εκλογή του πατέρα του ως προέδρου των ΗΠΑ και από την αρχή της ζωής του τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του έζησε στον Λευκό Οίκο και μετά τη δολοφονία του πατέρα του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη δεκαετία του ’90 όταν και τα παράτησε για να εκδώσει το περιοδικό “George”. Διαβάστε το άρθρο: «Ο Ωνάσης ήθελε να μεγαλώσει έναν πρόεδρο»: https://www.nikosonline.gr/%CE%BF-%CF%89%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B… […]

  4. Aυτες η φατριες τον ανθρώπων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κυβερνάνε τον κόσμο δεν σκέφτονται ούτε λειτουργούν οπως εμείς.. έχουν μεγαλώσει σε άλλον πλανήτη με τελείως διαφορετικο τρόπο ζωης και σκέψεις, οταν εχεις μεγαλώσει μεσα σε επαύλεις με ιδιωτικά σχολεία και Learjet… η παραστάσεις που εχεις αποκομίσει απο την ωρα που γεννήθηκες δεν έχουν ουτε κατ ελάχιστον με της παραστάσεις όλων εμας των πραγματικών ανθρώπων. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα κινούνται στην στρατόσφαιρα!! Αρα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι τελείως λάθος να περιμένουμε από όντα που ζούνε μέσα στο Camelot να φέρονται φυσιολογικά.. και αν το καλοσκεφτείς αυτή η ζωη ειναι μία αλλου τυπου Άγρια Δύση απλά εχουν χρυσά μαχαίρια και σε γδέρνουν με το σας και το σεις..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.