Ο Batman έγινε 75!!!!

0
670
Batman 75

Batman75_logo_NEW

Ακριβώς! Πριν από 75 χρόνια οι άνθρωποι είδαν για πρώτη φορά, αυτόν τον υπέρ-ήρωα. Ήταν 1939.

Στις 9 Αυγούστου, το comic shop, Relax Comics στα Εξάρχεια θα περιμένει τους φίλους των comic και του Batman με πολλά είδη τεύχη, φιγούρες, αγάλματα, πόστερ, κλπ Όσοι περάσουν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν δωρεάν το υπέρ-τεύχος Detective Comics #27 Special Edition.

23 Ιουλίου, μια ημερομηνία η οποία δεν λέει τίποτα στο ευρύ κοινό, αλλά για τους αναγνώστες κόμικς είναι γνωστή ως Batman Day. Φέτος ο Batman κλείνει 75 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση το 1939 στο Detective Comics #27 και η DC Entertainment κήρυξε την 23η Ιουλίου ως επίσημη μέρα του Batman. Στον εορτασμό των 75 αυτών χρόνων πήραν μέρος πολλά comic shops, βιβλιοπωλεία καθώς και βιβλιοθήκες στην Αμερική.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 75 χρόνων η DC εξέδωσε μια επετειακή έκδοση του Detective Comics #27 να την παρέχουν δωρεάν όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν σε όσους τα επισκεφτούν τις μέρες εκείνες. Το υπερμεγέθες αυτό τεύχος περιέχει ιστορίες από τους Brad Meltzer, Scott Snyder, Bryan Hitchand, Sean Murphy, καθώς και την πρώτη ιστορία του Batman των Bob Kane και Bill FingerThe Case of the Chemical Syndicate”.

Οι φίλοι του Batman στην Ελλάδα μην ανησυχούν ότι έχασαν την ημερομηνία καθώς λόγω των παραλαβών στην Ελλάδα η μέρα του Batman μεταφέρθηκε για τις 9 Αυγούστου. Ένα από τα comicshop που συμμετέχει όπως πάντα σε τέτοιου είδους event είναι το Relax Comics στα Εξάρχεια που θα περιμένει φίλους των κόμικ και μη με πολλά είδη Batman όπως κόμικ, φιγούρες, αγάλματα, πόστερ, κλπ Όσοι περάσουν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν δωρεάν το Detective Comics #27 Special Edition.

Κώστας Καραϊσκος

Batman 75

Batman 75

Batman 75

Batman 75

Batman 75

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.