Ο Johnny Depp ροκάρει Live!

0
646

johnny-depp-aerosmith_M

Ο Johnny Depp είναι γνωστό ότι από πιτσιρικάς ήθελε να γίνει μουσικός και ροκ τραγουδιστής. Δεν του προέκυψε όμως, κι αν’ αυτού κάνει μεγάλη καριέρα στο σινεμά. Όποτε του δίνεται ευκαιρία όμως και παίζει και τραγουδάει. Αυτό έγινε στη συναυλία των Aerosmith στο Μάνσφιλντ της Μασαχουσέτης, όπου έπαιξε μαζί με το συγκρότημα.

  • «Και τώρα θα έρθει στη σκηνή ο καλός μου φίλος ο Mr. JohnnyDepp»,

φώναξε oStevenTyler, με το πλήθος από κάτω να παραληρεί.

Ο διάσημος σταρ ανέβηκε πάνω στη σκηνή όταν οι Aerosmith έκαναν το τελευταίο ανκόρ της βραδιάς και έπαιξε κιθάρα μαζί τους σε μία διασκευή του μπλουζ κομματιού «TrainKeptΑ-Rollin». Ο ηθοποιός που εντυπωσίασε το κοινό με το εκτεταμένο σε διάρκεια κιθαριστικό σόλο του, αγκάλιασε τον Στηβ Τάιλερ καθώς έφευγε από την σκηνή σαν πραγματικός ροκ σταρ.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ «ροκάρει» επί σκηνής. Τον περασμένο Ιούνιο έπαιξε κιθάρα μαζί με τον θρύλο της countryWillieNelson σε μια συναυλία του στη Βοστόνη, ενώ πριν από δύο χρόνια ερμήνευσε μαζί με τους BlackKeys τα «LonelyBoy» και «GoldontheCeiling» στα βραβεία του MTV. Λίγα χρόνια πριν ο Τζόνι Ντεπ είχε βρεθεί στη σκηνή με τον Μέριλιν Μάνσον αλλά και τον Αλις Κούπερ, διασκευάζοντας επί σκηνής το «BreakonThrough (TotheOtherSide των Doors και το «Revolution» των Beatles.

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουμε JohnnyDepp;

1344402404_7900_eeee

Johnny-Depp-at-Aerosmith-concert-August-6-johnny-depp-31734235-1024-711

square_M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.